O karštos grindys jaučiasi kai šilumos mazgas įrengiamas pagal senas klišes, kai nėra akumuliacinės ir negali tolygaus šildymo palaikyti su KKK. O kai pakuri pečių ir atsiranda rizika jam užvirti, tai šeiminikas atsuka į grindis maksimumą.... Na tada jei šeimininkė seniai tvarkėsi tai gal ir dulkės pakils

Kaista kojos ->vadinasi grindys per šiltos ->paduodama per aukšta temperatūra į grindis (tikėttina net neleistina dangai) -> šildymo šaltinis per galingas ir reikia nuiminėti perteklinę šilumą nuo KKK ->nėra automatikos, akumuliacinės. Jei KKK su akumuliacine, dujos, ar granulinis su normalia automatika ir vis tiek per karštos grindystai -> pasistatėt kiaurą, šaltą namą ir radiatoriai tikrai būtų buvę geriau

Papildyta:
QUOTE(niolika @ 2013 03 18, 11:33)
5. Na yra teke pas vienus draugus, kurie labai jau siltai gyvena, tai net kojoms buvo per karsta
O as nesu karscio megeja, man geriau vesiau
Tai net kojos isbrinko per vakara pas juos

Atvažiuokit pas mane kol šalta lauke ir reikalingas šildymas pasivaikščiosit ant mano "karštų grindų".
Be to jei draugai mėgsta karštai gyvent tai gal dėl to ir tenka per didelis apkrovimas grindų temperatūrai, ir dideli šilumos nuostoliai reiklauja aukštos paduodamos temperatūros. O jūs savo namie palaikysite sau tinkamą aplinkos temperatūrą.