Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(LokysL @ 2013 03 17, 20:29)
oba, cia geras, dabar visi sako radiatoriu nenorim, o jus kazkaip atvirksciai smile.gif kokie argumentai?

Nevisai tiksliai parasiau. Sildomos grindys bus, bet tik kolidoriuje, wc, vonios kambaryje ir dar labai galvojame del virtuves, as pries, vyras gal... Na viena is priezasciu yra, kad kyla dulkes. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 03 17, 19:59)
na pas mus variantas buvo panasus, is pradziu projekte buvo langas sienoje. Bet apsigalvojom, pasidarem stoglangi. Kolkas nieko komentuoti negaliu ar kazkas labai ispudingo, nes reiktu ziureti eksploatuojant ir kai jau bus visa apdaila su baldais. Na kad sviesos bus tai faktas, bet siaip yra pilna sprendimu kaip padaryti kad vonioj butu jauku ir be lango. Reiktu taip pat nepamirsti kad stoglangis yra padidintos rizikos daiktas, daug priklauso nuo sumontavimo kokybes. Reiktu is karto numatyti gegniu zingsni, o jei dadat tada kai jau yra gegnes tai galima ir kitaip padaryti.

Musu projekte vonios kambaryje buvo ir langas sienoje ir stoglangis. Mes norejome darbo kambaryje ir vonioje ideti po 2 stoglangius, o sieninius langus panaikinti, bet architektas kazkodel kategoriskai priestaravo. Kodel? Nezinau, keistas jis, bet daug rekomendaciju girdejom. Taigi palikome ir langa ir stoglangi. Gerai ar negerai, nezinau..
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 03 17, 20:40)
dar labai galvojame del virtuves, as pries, vyras gal... Na viena is priezasciu yra, kad kyla dulkes. smile.gif

Dulkės? Virtuvėj? biggrin.gif Ne miegamajame? lotuliukas.gif Visiškai suprantu jūsų vyrą, suprantu ir palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2013 03 17, 16:08)
Pradziai - ikelti pati projekta  lotuliukas.gif

ojetus doh.gif
ikeliu http://www.haus.lt/k...rojektai/jurate ax.gif
Gal turite pastebejimu/komentaru/etc? 4u.gif
Atsakyti
Nevisai tiksliai parasiau. Sildomos grindys bus, bet tik kolidoriuje, wc, vonios kambaryje ir dar labai galvojame del virtuves, as pries, vyras gal... Na viena is priezasciu yra, kad kyla dulkes. smile.gif
Papildyta:

Musu projekte vonios kambaryje buvo ir langas sienoje ir stoglangis. Mes norejome darbo kambaryje ir vonioje ideti po 2 stoglangius, o sieninius langus panaikinti, bet architektas kazkodel kategoriskai priestaravo. Kodel? Nezinau, keistas jis, bet daug rekomendaciju girdejom. Taigi palikome ir langa ir stoglangi. Gerai ar negerai, nezinau..

na kas liecia dulkes tai mitas, patikekit nuo radiatoriu daug daugiau dulkiu pakyla nes ten didesne temp, nuo grindu pakyla turbut tik tiek kiek jus praeidami jas pakeliate nuo grindu.

Mes galvojom miegamajame daryti stoglangi, bet stogas i pietu puse toje vietoje, butu labai karsta, ir manau lietus girdetusi, nors kitiems tai pliusas yra. siaip architektai labai megsta stoglangiu pripaisyti.
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti pamatų klojimui meistrus, patikimus
Atsakyti
Sveikučiai.
Bėgu skaityt ką prirašėt. tuoi tarpu įmetu nuorodėlę apie sklypo palanvimą ir pan. tinka ir dizaineriaujant namą ir jau pastačius namą dizaineriaujant aplinką.
http://www.houzz.com...ntent=gallery11
Atsakyti
Sveikinu naujai besijungiančius į diskusijas smile.gif smagu "kad ir Kaune statybos vyksta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 03 17, 19:57)
ojetus doh.gif
ikeliu http://www.haus.lt/k...rojektai/jurate  ax.gif

Man labai neblogas projektas, viskas tvarkingai isdeliota, nieko blogo nematau.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2013 03 17, 19:40)

Ir kur man sitie zodziai girdeti, ar tik ne pati sitaip rasiau neseniai.. O dabar galiu pasakyti.. - duokit man sildomas grindis!!! Nenoriu jokiu radiatoriu!
Atsakyti

O Jūs esat realiai pajūtę, kas yra šildomos grindys, pvz pas ką nors svečiuose ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 17, 23:55)
Man labai neblogas projektas, viskas tvarkingai isdeliota, nieko blogo nematau..  thumbup.gif

Aciu. Mums taip pat atrodo visai geras variantas ( http://haus.lt/karto...many_to_one=All ).
Tik noretusi erdvesnes katilines (butu kurenama kietu kuru) ir kokio sandeliuko noretusi gal g.gif Bet sandeliuka gal po laiptais galima padaryti toki nedideli g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kistina @ 2013 03 18, 10:44)
O Jūs esat realiai pajūtę, kas yra šildomos grindys, pvz pas ką nors svečiuose ?  g.gif

Esu. Ir nesu tikra vis dar ar man tai patinka g.gif Nes realiai, jei man silta, tai nuo tos silumos kaip ir nelabai kur pabegsi, nes per kojas ta siluma eina kur bepadesi koja. Radiatorius tokiu atveju atrodo geresnis variantas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niolika: 18 kovo 2013 - 09:53
QUOTE(niolika @ 2013 03 17, 20:57)
ojetus doh.gif
ikeliu http://www.haus.lt/k...rojektai/jurate  ax.gif

kad jau įsileidžiate naujokus, tai ir aš įkišiu trigrašį:

visu pirma visada žiūrėkite kaip projektas atitinka pasaulio šalis sklype. Jeigu su šia vieta viskas gerai, tai sukeisčiau vietomis svetainę su virtuve valgomuoju. Mano nuomone svetainė neturi būti pereinama, o dar geriau jei ji gali būti uždaroma. čia su sąlyga, kai yra didelis valgomasis ir nemaža virtuvė.

nežinau kuo žadate šildytis, bet jei namas būtų labai šiltas (prie ko visos naujos statybos vedamos) manau pasidaryčiau ne katilinę su KKK bet tokią kaip techninę patalpą/skalbyklą su patekimu į ją iš gyvenamos erdvės, o ne per garažą. Ir joje galima išnaudoti erdvę iki pat stogo (pvz boileriui ar akumuliacinei). Dar name nėra talpių drabužinių - pamąstykite kur dėsite sezoninius daiktus, palapines, slides smile.gif
jeigu kaminus vis dėlto paliksite - nedarykite jų lauke - apšiltinkite neblogiau kaip sieną.
virš terasos nedaryčiau permatomo stogo - konkretus šiltnamis bus.

aj nu va ant greitųjų tiek 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(niolika @ 2013 03 18, 10:54)
Aciu. Mums taip pat atrodo visai geras variantas ( http://haus.lt/karto...many_to_one=All ).
Tik noretusi erdvesnes katilines (butu kurenama kietu kuru) ir kokio sandeliuko noretusi gal  g.gif  Bet sandeliuka gal po laiptais galima padaryti toki nedideli  g.gif
Papildyta:
Esu. Ir nesu tikra vis dar ar man tai patinka g.gif  Nes realiai, jei man silta, tai nuo tos silumos kaip ir nelabai kur pabegsi, nes per kojas ta siluma eina kur bepadesi koja. Radiatorius tokiu atveju atrodo geresnis variantas g.gif

oj oj oj, kiek klaidingų stereotipų g.gif g.gif

patarčiau dar kokius metus nieko neplanuoti. pasivaikščiokite po parodas, padalyvaukite kad ir šiame forume. Kai atsivers akys, tuomet planuokite statybas. Nedarykite klaidos. Perdarymas brangiai kainuoja ir ne visada įmanomas.

namas nedidelis, bet katilinei vietos negailim - logikos jokios.
katilinę galima ir kitaip išnaudoti, ne vien pastatant ten katilą.
dėl grindinio - jeigu Jūs basa jaučiate diskomfortą nuo grindinio šildymo (turėtumėt nejausti beveik nieko) tai arba sistema neteisingai įrengta arba Jūs remiatės kažkieno sukurtomis pasakomis (sprendžiu iš kylančių dulkių pavyzdžio)
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 11:08)
1. visu pirma visada žiūrėkite kaip projektas atitinka pasaulio šalis sklype. Jeigu su šia vieta viskas gerai, tai sukeisčiau vietomis svetainę su virtuve valgomuoju. Mano nuomone svetainė neturi būti pereinama, o dar geriau jei ji gali būti uždaroma. čia su sąlyga, kai yra didelis valgomasis ir nemaža virtuvė.

2. nežinau kuo žadate šildytis, bet jei namas būtų labai šiltas (prie ko visos naujos statybos vedamos) manau pasidaryčiau ne katilinę su KKK bet tokią kaip techninę patalpą/skalbyklą su patekimu į ją iš gyvenamos erdvės, o ne per garažą. Ir joje galima išnaudoti erdvę iki pat stogo (pvz boileriui ar akumuliacinei).
3. Dar name nėra talpių drabužinių - pamąstykite kur dėsite sezoninius daiktus, palapines, slides  smile.gif
jeigu kaminus vis dėlto paliksite - nedarykite jų lauke - apšiltinkite neblogiau kaip sieną.
4. virš terasos nedaryčiau permatomo stogo - konkretus šiltnamis bus.

patarčiau dar kokius metus nieko neplanuoti. pasivaikščiokite po parodas, padalyvaukite kad ir šiame forume. Kai atsivers akys, tuomet planuokite statybas. Nedarykite klaidos. Perdarymas brangiai kainuoja ir ne visada įmanomas.

5. dėl grindinio - jeigu Jūs basa jaučiate diskomfortą nuo grindinio šildymo (turėtumėt nejausti beveik nieko) tai arba sistema neteisingai įrengta arba Jūs remiatės kažkieno sukurtomis pasakomis (sprendžiu iš kylančių dulkių pavyzdžio)

Aciu uz komentarus.

1. Butu daromas veidrodinis variantas, ir isplanavimas atitinka pasaulio salis.
2. Zadame sildytis briketais. Bet Jusu siulytas variantas tikrai neblogai skamba. Aciu.
3. Antrame aukste mums pilnai uztektu 2 kambariu, todel kambri Nr.4 planuojame skelti pusiau ir daryti dvi drabuzines (viena kambariui Nr. 5 , kita - kambariui Nr. 3).
4. Taip, ten tu langu tikrai nedetume smile.gif Siltnamio nesinoretu smile.gif
5. Na yra teke pas vienus draugus, kurie labai jau siltai gyvena, tai net kojoms buvo per karsta doh.gif O as nesu karscio megeja, man geriau vesiau smile.gif Tai net kojos isbrinko per vakara pas juos biggrin.gif ax.gif
Atsakyti