Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

Puiki vieta ir foto, jau įsivaizduoju kaip kojos dreba ten prišliaužus wub.gif Gaila, aš nemoku visai elgtis su fotiku ar kamera kalnuose, nors šiaip kaip mėgėja išties gerai fotkinu. Bet kiek esu fotkinus baisiose vietose, net ant grandinių, tai atrodo viskas juokingai. Ne tas kampas pagautas ir tiek žinių. Per vieną video MB net susvyruoja ir trenkiasi su šuniuku į uolą, nuo grandinės, o per video atrodo, kad jis šiaip sau, stovi ant horizontalaus paviršiaus ir vaidina doh.gif Tai mane visada nuotraukos iš tokių vietų nuvilia, nes nelieka ekstremalaus atsiminimo. Kiti moka kažkaip, man žiūrint tuos vaizdus pas kitus drugeliai pilve skraido, o pati nieko neperteikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 15, 12:39)
vasara, as galvojau, kad ten tu nuotraukoj sedi ant to iskisulio...  biggrin.gif bet jau vaizdu grazumas!!!! nerealu  bigsmile.gif

kada nors tikrai ten atsisėsiu biggrin.gif Tai tokie vaizdai ir verčia plušti tiek valandų. Atsistoji žmogus ant kraštelio ir kvapą užgniaužia wub.gif Aš kai kopiau pernai, tai buvo vietų kur tik pėdai pastatyt lopinėlio užtenka, o toliau 1,5 km žemyn, na kaip pirmą kartą kopusiai tai šiurpai per kūną tikrai ėjo. Bet juokiausi, sakiau tokį grožį pamačiusi jau galiu ir numirti, negaila biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif visos tik apie kalnus svaigstat, o atosotogos dar už kalnų biggrin.gif kartu su pavasariu.
Bet ta trolltunga tai pasakiška, ,čia Norvegijoje? Jau įsivaizduoju kaip širdis turėtų virpėt tokioj vietoj atsidūrus.
Aš grįžau iš darbų, šiek tiek atsikvėpsiu ir sportas laukia. Galvoju irgi daryt kaip kažkuri minėjo BR treniruotę + cardio. Tikiuosi pompos negausiu, nesijaučiu labai galinga šiandiena biggrin.gif
Beje šiandien labai skanius pusryčius atradau, gal kam įdomu tai pasidalinsiu. Čia praktiškai avižinė košė kitaip paruošta:
Overnight oats (reikia per naktį palikt, bet aš ryte atsibudus pasidariau ir valgiau po valandos tai buvo ok). Paprasčiausiai pusę puodelio avižų užpilti pienu, kad apsemtų normaliai ir palikti išbrinkti. Įsidėjau dar linų sėmenų, pusę trinto banano ir šiek tiek cinamono. bent man tai pasaka wub.gif geras variantas vasarai, kai nesinori karštų košių.
Atsakyti
Gal žinot kur nusipirkti tokias juostas plaukams sportui?
Pavyzdyje jos ne tokios, tik principas panašus, aš ieškau grynai guminių, kad gerai prispaustų plaukus, nes dabar kur turiu, tai paskirties neatlieka... ax.gif
Atsakyti
Nu panos neiškenčiau ir nebelaukiau mėnesio galo, užsisakiau kilimėlį sportui. Ką tik gavau, tai dabar tiek laimės. Toks gražus, violetinis ir patogus, nors imk ir šok sportuoti ant jo dabar biggrin.gif Bet jaučiu šiandien reikės pertraukėlę padaryti nuo sporto, nes kažkaip kuo toliau, tuo prasčiau jaučiuosi, o ir temperatūra truputį pakilo doh.gif Tikiuosi į vakarą prasivaikščiosiu ir pagerės, taip nesinori sirgti.
Atsakyti
man tai visokius kilimelius puikiai atstoja svetaines kilimas, jis minkstas toks stoluliukas thumbup.gif
kaip skaniai pavalgiau, truputi pipiru tik padauginau, bet skanu siaip buvo.
kepiau vistienos krutinele keptuveje, bet aliejaus tai vos vos laseliuka ipyliau ir pridejau sezamo, saulegrazu ir linu semenu seklu i keptuve. Tai baisiai skanu kai viskas apskrunda thumbup.gif

Dabar lauksim kol pasisalins is skrandzio ta vistyte ir keliausiu sportuoti ax.gif
Atsakyti
prisiziurejau internete panu daug, kurios graziai pasportavusios ir turi liemenis it vapsvu ir riestus, grazius uzpakaliukus, tai dabar svaigstu, kaip noriu tokio liemens ir uzpakaliuko, nu zinokit sakes doh.gif turbut reiks papildomu dar pratimu savo sedimajai duoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi žinok prisižiūrėjus esu, tai šiandien padariau BR 4 workouta ir uzpakliui ir kojom su svoriais pratimu biggrin.gif Kojytės dreba šiek tiek ir raudonis išmušė, gal veikia biggrin.gif Bet sakyčiau labai naudinga gerų figūrų pasižiūrinėt, iš kart matyvacijos atsiranda
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 17:42)
prisiziurejau internete panu daug, kurios graziai pasportavusios ir turi liemenis it vapsvu ir riestus, grazius uzpakaliukus, tai dabar svaigstu, kaip noriu tokio liemens ir uzpakaliuko, nu zinokit sakes doh.gif turbut reiks papildomu dar pratimu savo sedimajai duoti lotuliukas.gif

Nepakanka tik sportuoti. PRIVALOM subalansuoti maista, atsisakyti kokokolu mokokolu, jas keisti i vandeni, atsiaskyti saldumynu - juos keisti medumi arba uogienes sauksteliu , valgyti daug vaisu ir darzoviu, reguliariai , nepersivalgant, kuo daugiau ivairesnio maisto, kuo maziau miltu, bulviu ir tt...

Vien sportas ir jo intensyvuvas neduos kitokiu nei minimaliu rezultatu is vis galit jau dabar mest jeigu neprisiziurit maisto .

Isivaziavus i rutina tampa gera ir lengva gyvent , jautiesi puikiai , gera nuotaika ir tt ... Vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 15 kovo 2013 - 17:27
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 15, 17:58)
Aš irgi žinok prisižiūrėjus esu, tai šiandien padariau BR 4 workouta ir uzpakliui ir kojom su svoriais pratimu  biggrin.gif Kojytės dreba šiek tiek ir raudonis išmušė, gal veikia  biggrin.gif Bet sakyčiau labai naudinga gerų figūrų pasižiūrinėt, iš kart matyvacijos atsiranda

Naudinga naudinga, nes iskart pries akis vaizdelis jau man, kaip as stengsiuos kuo labiau isgrazeti. Jau isivaizdavau, kaip vasara pradedu begioti, nors siaip begiojimo negaliu pakesti, kaip darau visokius pratimus, perku sunkesnius hanteliukus ir t.t. taip pat ir uzsisvajojau, kaip butu gerai sveikai maitintis ir jau mintyse buvau nukeliavus nezinau kiek laiko i prieki, bet vis dar maitinausi atseit sveikai ir atrodziau kaip viena is tu paneliu. Zodziu visiskai nupusau lotuliukas.gif

reiks uz valandeles eiti ir man sportuot workout 2+cardio 1+brazil butt lift kokia viena programele gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 03 15, 18:26)
Nepakanka tik sportuoti. PRIVALOM subalansuoti maista, atsisakyti kokokolu mokokolu, jas keisti i vandeni, atsiaskyti saldumynu - juos keisti medumi arba uogienes sauksteliu , valgyti daug vaisu ir darzoviu, reguliariai , nepersivalgant, kuo daugiau ivairesnio maisto, kuo maziau miltu, bulviu ir tt...

kokokolu ir pan. gerimu siaip negeriu, nebent labai retai. Saldumynu stengiuosi atsisakyti, t.y. stengiuosi atsisakyti bandeliu, pyragu ir pan, nes uogieniu ir siaip nemegstu, nebent i pyraga deti arba i manu kose pusryciams paskanint. Medaus isvis nemegtu, nebent velgi koks medaugs pyragas. arbata be cukraus geriu jau seniai, kavos isvis negeriu, kartais tirpia, bet ja tada jau su pienu ir cukraus sauksteliu, nes kitaip baisiai neskanu. Vaisius ir darzoves valgau, nors gal ir mazai lyginant su mesa tarkim. Pas mane didziausia problema tai, kad valgau nereguliariai, del ko persivalgau ir zinoma tai, kad megstu picas, makaronus su farsu ir suriu, cepelinus, kugeli ir panasius patiekalus, kurie tikrai ne i gera... Taip pat megstu jogurtus, kuriuos stengiuosi pirkti liesus, bet su kokiais persikais ar uogomis, nes be skonio man neskanus, geriau jau tada kefyra gerti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 18:48)
kokokolu ir pan. gerimu siaip negeriu, nebent labai retai. Saldumynu stengiuosi atsisakyti, t.y. stengiuosi atsisakyti bandeliu, pyragu ir pan, nes uogieniu ir siaip nemegstu, nebent i pyraga deti arba i manu kose pusryciams paskanint. Medaus isvis nemegtu, nebent velgi koks medaugs pyragas. arbata be cukraus geriu jau seniai, kavos isvis negeriu, kartais tirpia, bet ja tada jau su pienu ir cukraus sauksteliu, nes kitaip baisiai neskanu. Vaisius ir darzoves valgau, nors gal ir mazai lyginant su mesa tarkim. Pas mane didziausia problema tai, kad valgau nereguliariai, del ko persivalgau ir zinoma tai, kad megstu picas, makaronus su farsu ir suriu, cepelinus, kugeli ir panasius patiekalus, kurie tikrai ne i gera... Taip pat megstu jogurtus, kuriuos stengiuosi pirkti liesus, bet su kokiais persikais ar uogomis, nes be skonio man neskanus, geriau jau tada kefyra gerti lotuliukas.gif

Jeigu neklystu tai manu kose irgi nieko nieko gero neturi savyje ..
O vat makaronai ... picos .. cepelinai ..kugelis .. yra BLOGIS .. Po ju jautiesi apsunkes , mieguistas ir pavarges .. tai kam tada to reikia ??
Atsakyti