QUOTE(vasara_ @ 2013 03 15, 11:00)
Su atskirom nelabai įdomu, tas pats kas dviese manau

Mes turim septynvietį miniveną, o ten tai būtų kelionė
Norvegijoj buvau praeitą vasarą - nereali šalis, nuskilo paatostogauti tarp fjordų, kalnuotoje vietovėje

Norėčiau grįžti tikrai.
Na matai mes dvi seimos keliavom su vaikais, tai į vieną sunkiai būtume tilpę.
O šalis tai taip nereali, tikrai norėčiau kada grįžt, taik va reikia biški palaukt kol mažoji ūgtels ir galės pati vaikščiot, o tai dabar kiek važiuojam į keliones pastoviai MB ją tąsioja.
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 15, 11:06)

Pas mane sėdimas darbas, protinis nuolat, tai jei aš pati nesiieškočiau fizinės veiklos ar gamtos grožio, tai šakiai juk. Invalidumas visomis prasmėmis būtų garantuotas... man baisiausia gyvenime yra sirgti, blogai jaustis, matyti tarkime kažkokiį kalną, kliūtį ir žinoti, kad aš to neįveiksiu, kad neturiu jėgų, nemoku, negaliu... Tai tiesiog nesiderina su mano gyvastim. Mano mamukas toks, maksimalistas, visada sako, jei kiti gali, vadinasi ir aš galiu.
Aš tai tik už keliavimą dviese, nes visi kiti taptų kaip uodegos ir galbūt net našta. Juk žmonės skirtingi, vieni norės į muziejų, kiti į kalną, treti į jūrą ir taip prasidės nesutarimai, stabdymai ir t.t. Žmonės net į kalnus po vieną kopia, nes sako, ką aš lauksiu to ar ano, o gal jam kas nutiks, sugadins man dieną, o atostogos ir taip brangu, greitai prabėga...
Aišku, bėda gali nutikti ir pačiam, bet žmonės tam pasiruošia gerai telefonus, žemėlapius tui, kad paaiškintų kur yra gelbėtojams ir t.t.
Tik reikia kasco, nes be jo gali būti bėdų ir labai labai brangu bei daug nervų, jeigu kas...

TEisingai aš irgi sakau nieko nėra neįmanomo, tik vienam reikai daugiau pastangų, kitam mažiau
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 11:21)
is vienos puses gerai su kompanija, na kad ir nelaimei nutikus, kazkaip vistiek daugiau zmoniu, saugiau jauties. Bet is kitos puses tai jo. Mums ir dviese uzteks pykciu kai reikes nuspresti kur eiti ar prie juros, ar i kalna, ar i muzieju ar dar kur
as tai zemelapiuose, tai tai gamta, o ne miestas, tai nesiorentuoju, cia jau MB tures darbo

bet kai pagalvoju apie ta kopima i kalnus tai
Jo nelaimei nutikus tikrai geriau, kai ne dviese, bet dėl norų, tai taip sunkiau suderint.
Mes kai važiavom, tai visa kelionė buvo mano planuota, ir tai ne viskas įgyvendinta, o jei prie kažko šlietis, tai vėl kitaip.
Mes tada dviese nedrįsom, nes buvo pirma kelionė su mašina.