Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 15, 12:00)
doviem, o galima pasiįdomauti kiek kelionė atsieis? blush2.gif Ir kiek dienų truks ji ax.gif

Na kaip cia pasakius. Planuojame isvaziuoti is namu birzelio 8 nakti turbut, o grizti birzelio 20d. na tai beveik dvi savaites smile.gif nes joniniu savaitgali nusprendem lekti i regata, kad MB galetu paburiuoti blush2.gif
na o del pinigu labai sunku pasakyti kazka tiksliai, kadangi kelione bus su masina, keliausim susidare marsruta, miegoti zadam kempinguose ar kur pigiau, del maisto velgi stengsimes kiek imanoma vengti kaviniu ar bent i pigesnes eiti ir t.t. siaip planuose yra skirti 4000lt. Taciau pries kelione dar va reikia pasidaryti pasus, masina reiks paziureti ar nereikia ko paremontuoti, nes ne jaunikle jau manoji masiniuke, apsidrausti reiks keliones draudimu, plius dar si bei ta reikes nusipirkti kelionei. Zodziu manau kad 5000lt tikrai iseis verysad.gif na bet cia bus musu paveluota povestuvine kelione, nes po vestuviu tik i nida isvaziavom ir oras buvo visa laika baisiai saltas doh.gif dabar taupom baisiai, vis tik is vienos algos gyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 15, 11:06)
4u.gif Pas mane sėdimas darbas, protinis nuolat, tai jei aš pati nesiieškočiau fizinės veiklos ar gamtos grožio, tai šakiai juk. Invalidumas visomis prasmėmis būtų garantuotas... man baisiausia gyvenime yra sirgti, blogai jaustis, matyti tarkime kažkokiį kalną, kliūtį ir žinoti, kad aš to neįveiksiu, kad neturiu jėgų, nemoku, negaliu... Tai tiesiog nesiderina su mano gyvastim. Mano mamukas toks, maksimalistas, visada sako, jei kiti gali, vadinasi ir aš galiu.

Pas mane irgi sėdimas darbas, tai grįžusi namo jausdavausi be energijos, išsunkta ir dar didesnė tinginė. Dabar kai pradėjau krutėti ir miegu visai kitaip ir išsimiegu ir nuotaika gera po sporto, iškraunu savo nepanaudotą energiją smile.gif Aš jau minėjau kažkur, kad save laikau visiška tingine ir bevale, todėl tai, ką dabar darau ir jau kiek laiko - man yra nerealu, nes aš priešinuosi savo prigimčiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 15, 12:06)
Aš tai tik už keliavimą dviese, nes visi kiti taptų kaip uodegos ir galbūt net našta. Juk žmonės skirtingi, vieni norės į muziejų, kiti į kalną, treti į jūrą ir taip prasidės nesutarimai, stabdymai ir t.t. Žmonės net į kalnus po vieną kopia, nes sako, ką aš lauksiu to ar ano, o gal jam kas nutiks, sugadins man dieną, o atostogos ir taip brangu, greitai prabėga...
Aišku, bėda gali nutikti ir pačiam, bet žmonės tam pasiruošia gerai telefonus, žemėlapius tui, kad paaiškintų kur yra gelbėtojams ir t.t.
Tik reikia kasco, nes be jo gali būti bėdų ir labai labai brangu bei daug nervų, jeigu kas...

is vienos puses gerai su kompanija, na kad ir nelaimei nutikus, kazkaip vistiek daugiau zmoniu, saugiau jauties. Bet is kitos puses tai jo. Mums ir dviese uzteks pykciu kai reikes nuspresti kur eiti ar prie juros, ar i kalna, ar i muzieju ar dar kur doh.gif

as tai zemelapiuose, tai tai gamta, o ne miestas, tai nesiorentuoju, cia jau MB tures darbo lotuliukas.gif bet kai pagalvoju apie ta kopima i kalnus tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 11:21)
as tai zemelapiuose, tai tai gamta, o ne miestas, tai nesiorentuoju, cia jau MB tures darbo lotuliukas.gif bet kai pagalvoju apie ta kopima i kalnus tai doh.gif

Tai nerealu. Varai kokias 13 val. beveik išvien wub.gif Tada nebeatsimeni beveik nieko, net vardą savo ne iš karto pasakytum lotuliukas.gif O kai mes dar per baisiausias viršukalnes šuniuką savo nešamės, tai iš viso biggrin.gif Žmonės taip pasižiūri kaip į savižudžius huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 15, 12:25)
Tai nerealu. Varai kokias 13 val. beveik išvien wub.gif Tada nebeatsimeni beveik nieko, net vardą savo ne iš karto pasakytum lotuliukas.gif O kai mes dar per baisiausias viršukalnes šuniuką savo nešamės, tai iš viso biggrin.gif Žmonės taip pasižiūri kaip į savižudžius huh.gif

Tai mums gal savo katina pasiimti lotuliukas.gif bet neee.... jis iki tol bus sunkus baisiai, teks palikti ji namie rolleyes.gif bet 13 valandu? cia yra jau tikrai savizudybe blink.gif as tiek neistversiu manau schmoll.gif

vajetus tu mano, taip norisi greiciau buti graziai, lieknai, stipriai ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Tai tiesiog nesiderina su mano gyvastim.

turbo moteris biggrin.gif bet kaip ir sakai, cia ne vien sportas, cia jau gyvenimo budas...

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 15, 11:25)
O kai mes dar per baisiausias viršukalnes šuniuką savo nešamės, tai iš viso

exteeeeeeemas bigsmile.gif

doviem, tu geriau kate namie palik biggrin.gif
Atsakyti
Mes turėjom į kalnus kelionę 5valandų tai man jau sočiai buvo, nuo trečdalio kelio prasidėjo "ar dar toli? dar ne? kiek liko? kiek nuėjom?" biggrin.gif Bet nesigailėjau kad pasiryžau nei tam kartui. Kopčiau ir kopčiau ax.gif Gal kitais metais pavyks į Trolltunga nužygiuoti. Ten apie 10val ax.gif http://justthetravel...rolltunga-3.jpg
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 15, 11:00)
Su atskirom nelabai įdomu, tas pats kas dviese manau g.gif Mes turim septynvietį miniveną, o ten tai būtų kelionė bigsmile.gif
Norvegijoj buvau praeitą vasarą - nereali šalis, nuskilo paatostogauti tarp fjordų, kalnuotoje vietovėje wub.gif Norėčiau grįžti tikrai.

Na matai mes dvi seimos keliavom su vaikais, tai į vieną sunkiai būtume tilpę.
O šalis tai taip nereali, tikrai norėčiau kada grįžt, taik va reikia biški palaukt kol mažoji ūgtels ir galės pati vaikščiot, o tai dabar kiek važiuojam į keliones pastoviai MB ją tąsioja. doh.gif

4u.gif Pas mane sėdimas darbas, protinis nuolat, tai jei aš pati nesiieškočiau fizinės veiklos ar gamtos grožio, tai šakiai juk. Invalidumas visomis prasmėmis būtų garantuotas... man baisiausia gyvenime yra sirgti, blogai jaustis, matyti tarkime kažkokiį kalną, kliūtį ir žinoti, kad aš to neįveiksiu, kad neturiu jėgų, nemoku, negaliu... Tai tiesiog nesiderina su mano gyvastim. Mano mamukas toks, maksimalistas, visada sako, jei kiti gali, vadinasi ir aš galiu.

Aš tai tik už keliavimą dviese, nes visi kiti taptų kaip uodegos ir galbūt net našta. Juk žmonės skirtingi, vieni norės į muziejų, kiti į kalną, treti į jūrą ir taip prasidės nesutarimai, stabdymai ir t.t. Žmonės net į kalnus po vieną kopia, nes sako, ką aš lauksiu to ar ano, o gal jam kas nutiks, sugadins man dieną, o atostogos ir taip brangu, greitai prabėga...
Aišku, bėda gali nutikti ir pačiam, bet žmonės tam pasiruošia gerai telefonus, žemėlapius tui, kad paaiškintų kur yra gelbėtojams ir t.t.
Tik reikia kasco, nes be jo gali būti bėdų ir labai labai brangu bei daug nervų, jeigu kas...

thumbup.gif TEisingai aš irgi sakau nieko nėra neįmanomo, tik vienam reikai daugiau pastangų, kitam mažiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 11:21)
is vienos puses gerai su kompanija, na kad ir nelaimei nutikus, kazkaip vistiek daugiau zmoniu, saugiau jauties. Bet is kitos puses tai jo. Mums ir dviese uzteks pykciu kai reikes nuspresti kur eiti ar prie juros, ar i kalna, ar i muzieju ar dar kur doh.gif

Jo nelaimei nutikus tikrai geriau, kai ne dviese, bet dėl norų, tai taip sunkiau suderint.
Mes kai važiavom, tai visa kelionė buvo mano planuota, ir tai ne viskas įgyvendinta, o jei prie kažko šlietis, tai vėl kitaip.
Mes tada dviese nedrįsom, nes buvo pirma kelionė su mašina.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 15, 12:39)
Mes turėjom į kalnus kelionę 5valandų tai man jau sočiai buvo, nuo trečdalio kelio prasidėjo "ar dar toli? dar ne? kiek liko? kiek nuėjom?" biggrin.gif Bet nesigailėjau kad pasiryžau nei tam kartui. Kopčiau ir kopčiau ax.gif Gal kitais metais pavyks į Trolltunga nužygiuoti. Ten apie 10val ax.gif http://justthetravel...rolltunga-3.jpg

o kur cia buvo tos 5 val ir kur cia tos 10? blush2.gif

QUOTE(jovka @ 2013 03 15, 12:48)
Mes tada dviese nedrįsom, nes buvo pirma kelionė su mašina.

musu irgi pirma kelione bus su masina, na as su tevais daug keliavus ir su masina ir lektuvais ir t.t., bet MB tai isvis pirma karta i tokia kelione lekia, nes anksciau tik lenkija kelis kart vaziavo vienai dienai rolleyes.gif bet kazkaip nebijom dviese, po keliones bus matyt.

p.s. mes cia visai ne i tema isivaziavom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 11:53)
musu irgi pirma kelione bus su masina, na as su tevais daug keliavus ir su masina ir lektuvais ir t.t., bet MB tai isvis pirma karta i tokia kelione lekia, nes anksciau tik lenkija kelis kart vaziavo vienai dienai rolleyes.gif bet kazkaip nebijom dviese, po keliones bus matyt.

p.s. mes cia visai ne i tema isivaziavom  blush2.gif

Aha ne į temą, bet kadangi kelionė į kalnus, tai irgi sportas, tik ne namie 4u.gif
Mes tada matai galima sakyt 4 buvom, tai gal dėl to ta baimė.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 15, 11:53)

p.s. mes cia visai ne i tema isivaziavom  blush2.gif

valandomis matuoju kelionės trasą ir sudėtingumą ax.gif Tai į tą kur aš lipau užtrukom 5 valandas kad užkoptume į viršų, pabūtume ir grįžtume atgal, o į tą vietą kur nuotrauką įdėjau reiktų eiti +- 10 valandų pirmyn atgal. Čia gal nuo fizinės parengties priklauso kiek laiko sutaupysi ar priešingai - kopsi pasižvalgydamas ir pasimėgaudamas smile.gif Galėsiu į albumą įmesti kelias nuotraukas iš tų atostogų ax.gif

Viskas čia į temą, kopimas į kalbus ir kelionės dar ir koks sportas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
vasara, as galvojau, kad ten tu nuotraukoj sedi ant to iskisulio... biggrin.gif bet jau vaizdu grazumas!!!! nerealu bigsmile.gif
Atsakyti