Jau po sportu, uh... slapia visa
QUOTE(Vijora @ 2013 03 15, 19:17)
O kad su mityba pas tave ''balaganas''(NEPYK),tai suprantu is to,ka rasai
tikrai nepykstu, pati suprantu, kad balaganas, bet po truputi bandau keistis. Staigiai visko jei atsisakysiu tai labai greit palusiu ir prisirysiu paskui trigubai, sita jau zinau is ankstesnes patirties, todel tiesiog bandysiu po truputi kai ko atsisakyti, kai ko apmazinti. Tikiuosi si karta pavyks viskas taip kaip noriu
QUOTE(erikae @ 2013 03 15, 19:18)
Niu pasakysiu grubiai ...
Grubu, ne grubu, bet teisybe. Negaliu sakyti, kad numirciau be picos gabalo ar dar ko, tiesiog zinau, kad buciau baisiai surugus, jeigu be proto noreciau kazkokio skanesto ir neleisciau jo sau nei kasnelio paragauti. Nesu tokia visiskai jau stora, kad taip baisiai reiktu viska apriboti. Taip, zinau, kad tie riebus maistai ir saldumynai nera geris, taciau yra visokiu zmoniu. Vieniems gali ir nebuti saldumynu isvis, kitiems be ju gyvenimas juodas ir t.t. Tad gal geriau, kad nebutu tas gyvenimas juodas, kartais pasmaliziauti, arba leisti sau savo megstamo maisto (aisku proto ribose)?

Taip pat is savo patirties zinau, kad man uztenka daugiau pasportuoti ir truputi maziau valgyti, t.y. pamazinti saldumynu ir tu riebiu patiekalu ir svoris bei cm krenta, kunas grazeja. Tad nezadu visiskai visko atsisakyti, juolab del vieno ar keliu kg kuriuos papildomai galeciau numesti visiskai atsisakius visko, kas man teikia dziaugsma. Galbut ateity pasikeis mano poziuris, galbut dings poreikis tokio maisto ir nustosiu ji valgyti, bet dabar yra kaip yra.