Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(jovka @ 2013 03 20, 09:34)
Man būna, kad tingiu, bet kai jau prasideda treniruotė tinginystė baigias  biggrin.gif

Man tinginyste baigiasi kai pasibaigia treniruote, nors cia kaip kuria diena... Kartais labai tingiu, kartais ne ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(doviem @ 2013 03 20, 06:50)
Vijora, Vasara, taip taip, gerai atspardet lotuliukas.gif siandien ryte nubudom su MB ir jis man kaip daznai buna pilvuka glostyt pradejo. Pagloste, pagloste ir sako: tavo pilvukas susitrauke, gal tu nebesportuok? blink.gif Tai bet kad nedingo tai tikrai, tiesiog gulint ant nugaros viskas i sonus nukeliavo, o dar kai tusciu skrandziu tai ner ko noret, kad butu issiputes biggrin.gif zodziu jam jau nebepatinka neva lotuliukas.gif nu bet nieko, as jam dar parodysiu, ka reiskia zodziai "susitraukes pilvukas" gun_smilie.gif

Nu dar geriau biggrin.gif Man irgi būdavo "nu koks čia pilvas, atsigulei ir jo nebėr" lotuliukas.gif O šįryt ką pastebėjau, kad mano pilvukas susitraukė ir atsistojus nebekabo rinkis kai pasilenkt nori ax.gif Nepamenu kada taip buvo, prieš 10metų gal g.gif bigsmile.gif Beje radau tą savo nuotrauką tik popierinę, vienintelė likusi ax.gif Tai kokią dieną atsitempsiu į darbą ir nuskenuosiu, o tai namie tingiu tą skenerį tąsyt, neprijungtas yra ax.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 20, 08:07)
Nu man kol kas su sportu kad tingeciau nera taip. Bet su mityba ziauriai sunku ir zinau, kad nepasieksiu tokiu rezultatu taip besimaitindama...

Mityba mityba mityba. KAIP reikia ją susitvarkyt neįsivaizduoju. Paskaitau knygelę, atrodo viskas po truputį aiškėja ir nueinu pasidarau vis tiek kaip man "reikia" doh.gif Kaip persilaužti g.gif

QUOTE(jovka @ 2013 03 20, 08:34)
Man būna, kad tingiu, bet kai jau prasideda treniruotė tinginystė baigias  biggrin.gif

Aš vakar irgi galvojau, kad taip bus, nes iš pradžių noras buvo ir jėgų atrodo...O pradėjau sportuot ir vis žvilgčiojau į laikrodį kiek čia jau praėjo schmoll.gif Kažkaip nekaip ji man praėjo, žiūrėsiu kaip šiandien, nes įtartinai pasirodė kai iš lempos B apstaugiau blush2.gif Pažiūriu į kalendorių ir - sveika raudonoji, viskas aišku pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mergytes ir vyruk mirksiukas.gif

As pas jus su kava.. ax.gif Tinginio ryrtas- vakare laukia ZUMBA... smile.gif lauke niuru, lija, nu bet gal pagaliau pavasaris parkeliaus...jei ne- uz ausu parvilksiu biggrin.gif Vakar buvo paskutinia diena, su 2 shredo lygiu, nuo ryt trecias bigsmile.gif Einu paziuresiu , kokiu siurprizu jillian paruosusi turi tongue.gif

Mane kazkiek neramina kojos...labai graziai jos formuojasi, bet nenoreciau ,kad paskui raumenys sviestu per kilometra, kaip pas begika... ruosiausi apredus sestadieniui, drauges jubiliejui ir atsistojau pries vedirodi su aukstakulniais, tai pamaciau ant blauzdu ir lesku raumenis, kuriuos net nezinojau apskritai turinti blush2.gif biggrin.gif ir blauzdos pastambejo, va leskos- sutvirtejo..... nors gal taip atrodo, del to, kad pilvas dar visas, kaip zele, tos proporcijos tokios nera... Va kada ta riebalu maisa ant pilvo nutirpdysiu tai neisivaizduoju unsure.gif Man atrodo nelemta mano pilvo raumenims isvysti dienos sviesa tongue.gif

Just a girl, 3-4 val per savaite tikrai gerai 4u.gif Man kazkaip atrodo, kad mes nesusisnekejom cia tongue.gif

Red &Red, o koki darba nuveikei thumbup.gif as irgi kai ieskojau programos radau kruva neveikianciu nuorodu .

Vasara, skaitai siaubiaka? bigsmile.gif as tai per skysta tokiom knygom ir filmams blush2.gif Jei su MB ziuredavom koki filma, kur biski siaubas- baubas, ar koks mistinis, tai su salyga, kad miegosiu prie sienos ir jei nakti netycia reikes i WC- eis kartu lotuliukas.gif

Doviem, saunuole, kad taip susiemei thumbup.gif o del tirpstancio pilvuko, tai maziau klausyk tu vyru... jiems vis tiek retai kada 100 % itiksi tongue.gif svarbiausia buk sau grazi, tada svytesi is tolo wub.gif

MO, kur dingai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 11:00)
Labas rytas 4u.gif

Aš vakar irgi galvojau, kad taip bus, nes iš pradžių noras buvo ir jėgų atrodo...O pradėjau sportuot ir vis žvilgčiojau į laikrodį kiek čia jau praėjo schmoll.gif Kažkaip nekaip ji man praėjo,

Man šiandien nekaip praėjo, gal dėl to, kad mažokai miego buvo. Sunkiai labai, net du paskutinius pakartojimus prasimuliavau (prasukau) blush2.gif , bet niego gero nebūtu, jei ir būčiau bele kaip darius.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 09:00)
Aš vakar irgi galvojau, kad taip bus, nes iš pradžių noras buvo ir jėgų atrodo...O pradėjau sportuot ir vis žvilgčiojau į laikrodį kiek čia jau praėjo schmoll.gif Kažkaip nekaip ji man praėjo, žiūrėsiu kaip šiandien, nes įtartinai pasirodė kai iš lempos B apstaugiau blush2.gif Pažiūriu į kalendorių ir - sveika raudonoji, viskas aišku pasidarė biggrin.gif

Na būna kartais tokių dienų. Man tokia buvo pati pirma treniruotė po mažiukės gimimo. (Prieš 4m.)

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 09:02)

Mane kazkiek neramina kojos...labai graziai jos formuojasi, bet nenoreciau ,kad paskui raumenys sviestu per kilometra, kaip pas begika... ruosiausi apredus sestadieniui, drauges jubiliejui ir atsistojau pries vedirodi su aukstakulniais, tai pamaciau ant blauzdu ir lesku raumenis, kuriuos net nezinojau apskritai turinti  blush2.gif  biggrin.gif  ir blauzdos pastambejo, va leskos- sutvirtejo..... nors gal taip atrodo, del to, kad pilvas dar visas, kaip zele, tos proporcijos tokios nera... Va kada ta  riebalu  maisa ant pilvo nutirpdysiu tai  neisivaizduoju  unsure.gif Man atrodo nelemta mano pilvo raumenims isvysti dienos sviesa  tongue.gif

Pilvo raumenukai sunkiausiai formauojasi. Pati po antro gimdymo pradėjau sportuot gan anksti, bet tikrai ilgai tas pilvukas kaip žele atrodė. doh.gif Dabar jau kitaip, bet vis tiek jis nėra toks, koks buvo, kai neturėjau vaikų.
Atsakyti
Labukas mergytes  ir vyruk  mirksiukas.gif 

As pas jus su kava.. Tinginio ryrtas- vakare laukia ZUMBA...  lauke niuru, lija, nu bet gal pagaliau pavasaris parkeliaus...jei ne- uz ausu parvilksiu    gal taip atrodo, del to, kad pilvas dar visas, kaip zele, tos proporcijos tokios nera... Va kada ta  riebalu  maisa ant pilvo nutirpdysiu tai  neisivaizduoju  Man atrodo nelemta mano pilvo raumenims isvysti dienos sviesa
Red &Red, o koki darba nuveikei  thumbup.gif  as irgi kai ieskojau programos radau kruva neveikianciu nuorodu .
Vasara, skaitai siaubiaka?  bigsmile.gif as tai per skysta tokiom knygom ir filmams  blush2.gif  Jei su MB ziuredavom koki filma, kur biski siaubas- baubas, ar koks mistinis, tai su salyga, kad miegosiu prie sienos ir jei nakti netycia reikes i WC- eis kartu  lotuliukas.gif

MO, kur dingai?  mirksiukas.gif

Tai man irgi toli gražu iki raumeningo pilvuko, bet jau rinkė mažėja po truputį, nebebado taip akių tas kliuksis thumbup.gif Kavos ir aš norėčiau, reiks už valandikės susitaisyt... o gal dabar? g.gif Dilema biggrin.gif
Red &Red, gal sulaukim temos pabaigos, matai kokiais tempais liežuvaujam biggrin.gif Tada temą kursi tu, taip? mirksiukas.gif
aha, knyga tokio įtempto siužeto be jokių fantastinių intarpų wub.gif o filmų negaliu siaubo žiūrėti, kažkada taip išsigandau, kad isterijos priepolis ištiko, pati buvau išsigandusi savo būsenos, todėl neberizikuoju schmoll.gif trumpai: mergina - po avarijos akla, kurčia, nebylė, paralyžuota, bet sąmoninga. Aplink ją pradeda sukiotis žudikas maniakas, kuris žiauriais būdais žudo ir išniekina vaikus (8-10 metų amžiaus). Ji girdi kaip aplink ją kažkas vaikščioja ir jaučia kaip skausmingai bado adata ant rankos žodį "kekšė", o ji negali nei suklykti nei pajudėti, tik pajudina vieną pirštą... su intriga paliksiu tongue.gif biggrin.gif
MO pasigedau ir aš tavęs 4u.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 20, 09:05)
Man šiandien nekaip praėjo, gal dėl to, kad mažokai miego buvo. Sunkiai labai, net du paskutinius pakartojimus prasimuliavau (prasukau)  blush2.gif , bet niego gero nebūtu, jei ir būčiau bele kaip darius.

kuri treniruotė tau buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 19, 21:22)
As jei tureciau kita kambari kur iseiti, gal butu kitaip. Bet kai tam paciam kambary neprisiverciu niekaip nors jau ir gyvenam kartu gana ilgai jau. Dabar naudojuosi proga, kad isvykes biggrin.gif

Labas rytas,
aš per mokslus su kambariokais jogą darydavau ir tai juokindavau su įvairiomis pozomis, o jei dar strikinėčiau visaip tai biggrin.gif Ne tai, kad gėda arpan., bet perdaug triukšmo gal kitiems būtų, nemalonu, kambariai gi maži, o kur dar prakaito kvapas, o joga padėdavo to išvengti.

lauke niuru, lija, nu bet gal pagaliau pavasaris parkeliaus...jei ne- uz ausu parvilksiu  biggrin.gif 

nenarvuok, sninga pas many iš viso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 20 kovo 2013 - 09:35
laba ryta 4u.gif
doviem,smagu,kad smurtu tau padejom lotuliukas.gif thumbup.gif
Just me,prajuokinai del siaubiaku lotuliukas.gif Man analogiskai buna,bet...zinau,kad bijosiu,bet vistiek ziuriu iki galo...o tada visa nakti va tokia bunu blink.gif ..koks cia seselis,kas cia sukrebzdejo,sujudejo..aaaa.... lotuliukas.gif vaje,vaje...
vasara,idomi knyga rolleyes.gif Itariu,man patiktu ax.gif
Siandien cardio.... biggrin.gif
ai va,JUST ME,sveikinimai perejus i trecia shredo pakopa 4u.gif ir su matomais rezultatais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 20, 09:28)

blink.gif pas mane saulė lenda pro debesukus, vėjas žvarbokas, bet kritulių nėr tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 09:23)
užeto be jokių fantastinių intarpų.. su intriga paliksiu tongue.gif 

swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 20, 09:28)

hihihi.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 20, 09:39)
ai va,JUST ME,sveikinimai perejus i trecia shredo pakopa 4u.gif ir su matomais rezultatais 4u.gif

nu kai labai pasistengi lens.gif lens.gif lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 20 kovo 2013 - 09:48
Labas rytas,

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 20, 10:28)
Labas rytas,
aš per mokslus su kambariokais jogą darydavau ir tai juokindavau su įvairiomis pozomis, o jei dar strikinėčiau visaip tai biggrin.gif Ne tai, kad gėda arpan., bet perdaug triukšmo gal kitiems būtų, nemalonu, kambariai gi maži, o kur dar prakaito kvapas, o joga padėdavo to išvengti.

patiko jusu mintis. Greiciausiai ja ir pasinaudosiu, kai vel nebe viena busiu thumbup.gif

Pas mane taip pat sninga. Dar lovoj varciausi, kai drauge parase "sveikinu su ziema". Bijojau net pro langa paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet kaip mane menulis veikia doh.gif Dar karta isitikinau... nuo uzvakar nei is sio nei is to, pradejau sunkiau uzmigti ..ir zinau,kad su kiekviena naktim bus baisiau.. doh.gif pasiziuriu siandien kalendoriu-akurat, uzvakar prasidejo priespilnis, o as jau jauciu unsure.gif tai kai pilnatis bus , vel iki 4 ryto vartysiuosi.. kosmaras kazkoks doh.gif Eisiu i vaistine ieskoti zoliu cool.gif

Paziurejau, ka Jillian rytojui paruosusi- tai padek man dieve biggrin.gif paskui isivaziuosiu, bet pirma treniruote jauciu nosimi kilima arsiu lotuliukas.gif
Atsakyti