Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 09:21)
Paziurejau, ka Jillian rytojui paruosusi- tai padek man dieve. paskui isivaziuosiu, bet pirma treniruote jauciu nosimi kilima arsiu
Aš jau vakar apsiuostinėjau savąją treniruotę, šiandien grįžtu prie sporto. Taip nusibodo sėdėt vienoj vietoj per tas ligas, atrodo laukais dabar bėgt galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 12:49)
shypsenyte, iškilo toks klausimas skaitant knygutę "ką ir kada valgyti". Rašo, kad pietūs turi būti iš dviejų dalių: sriubos ir antro. Kitur kaip tik sako, kad valgyti reikia vieną patiekalą, nes skrandyje paskui būna "jovalas". Kaip yra iš tikrųjų? ax.gif

Kaip mums sake, pietus turi buti sotus, kad veliau islauktume vakarienes ir vakare nesinoretu valgyti, nes vakariene jau lengva turetu buti. Man asmeniskai neiveikiama porcija 200g darzoviu ir dar kazkas prie ju (zuvis, mesa, makaronai, kartais bulves). Tai apie sriuba jau net nekalbu, todel ja renkuosi vakarienei kai norisi smile.gif Tai cia kaip jums geriau: jeigu norisi - valgykit, jeigu ne - ne smile.gif
Atsakyti
aciu,kas atraset del ziovulio 4u.gif as kartais irgi paziovauju treniruotes metu,bet greiciausiai man tiktu tas variantas,kad daugiau gerti vandens,o treniruotes metu isvis negurksnoju unsure.gif pasitaisysiu.Ir draugei pasakysiu-uzkreciau ja sportui su J.M thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 20, 14:02)
Kaip mums sake, pietus turi buti sotus, kad veliau islauktume vakarienes ir vakare nesinoretu valgyti, nes vakariene jau lengva turetu buti. Man asmeniskai neiveikiama porcija 200g darzoviu ir dar kazkas prie ju (zuvis, mesa, makaronai, kartais bulves). Tai apie sriuba jau net nekalbu, todel ja renkuosi vakarienei kai norisi smile.gif Tai cia kaip jums geriau: jeigu norisi - valgykit, jeigu ne - ne smile.gif

o tai taip iseina,kad nuo pietu iki vakarienes nieko nevalgom? siaip yra rekomenduojama 3valgymai-pietus sociausi,pusryciai sotus,vakariene lengva,o tarp ju uzkandziai darzoves,vaisiai. o sriuba as priskirciau geriau prie uzkandzio tarp pietu ir vakarienes. na,ziurint,kokia ta sriuba,aisku.as tokias vandeningas be buljono megstu,tai jos pas mane eina kaip lengvas uzkandis. bet kartu su pietumis tai schmoll.gif
Atsakyti
as irgi zinokit su tom sriubom nezinau, ka daryti. Nes siaip man sriubos norisi, o net jei nesinori, tai zinau, kad reikia man jos butinai. Ir dabar mastau kaip geriau daryti. Ar pietums valgyti sriuba ir troskini, ar tik troskini, o vakarienei sriuba doh.gif Troskinys kalakuto kumpelio su daug daug darzoviu, kaip MB sako cia darzoviu troskinys, su trupuciu mesos, o ne atvirksciai lotuliukas.gif na o sriuba tai svieziu kopustu, bet su kiaulienos sultiniu naminiu, riebalai buvo nugriebti, kai susalo, bet kazkiek ju vistiek like biggrin.gif Tai kas patars? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 13:11)
o tai taip iseina,kad nuo pietu iki vakarienes nieko nevalgom? siaip yra rekomenduojama 3valgymai-pietus sociausi,pusryciai sotus,vakariene lengva,o tarp ju uzkandziai darzoves,vaisiai. o sriuba as priskirciau geriau prie uzkandzio tarp pietu ir vakarienes. na,ziurint,kokia ta sriuba,aisku.as tokias vandeningas be buljono megstu,tai jos pas mane eina kaip lengvas uzkandis. bet kartu su pietumis tai  schmoll.gif

Tarp pietu ir vakarienes yra uzkandis - riesutai smile.gif
Papildyta:
doviem, as tai sriuba vakarienei rinkciausi, o kaip is tikruju geriau, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 20, 14:21)
Tarp pietu ir vakarienes yra uzkandis - riesutai smile.gif
Papildyta:
doviem, as tai sriuba vakarienei rinkciausi, o kaip is tikruju geriau, nezinau g.gif

vakarienei geriau baltymingas maistas butu sportuojant. as siulyciau sriuba uzkandziams palikt.
beje,riesutai,ypac lazdynu labai gerai iskart po treniruotes. baltymais papildo organizma.valanda po treniruotes reikia butinai baltymu gaut.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 12:28)
vakarienei geriau baltymingas maistas butu sportuojant. as siulyciau sriuba uzkandziams palikt.
beje,riesutai,ypac lazdynu labai gerai iskart po treniruotes. baltymais papildo organizma.valanda po treniruotes reikia butinai baltymu gaut.

valanda po treniruotės aš jau čiūčia liūlia biggrin.gif na, bent jau guliu tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 14:51)
valanda po treniruotės aš jau čiūčia liūlia biggrin.gif na, bent jau guliu tai tikrai ax.gif

turejau omeny ne po valandos,o per ta valanda. galima ir iskart po treniruotes. svarbu valandos begyje.toks vadinamas baltymu langas atsidaro
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 12:59)
turejau omeny ne po valandos,o per ta valanda. galima ir iskart po treniruotes. svarbu valandos begyje.toks vadinamas baltymu langas atsidaro

ane? jėz, tokia blondine jaučiuosi kai tokių dalykų nežinau blush2.gif O ką galima dar užkąsti po treniruotės be riešutų? ax.gif

shypsenyte, perskaičiau medžiagą, nuo ko pradėti pildytis lenteles? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 20 kovo 2013 - 13:36
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 15:16)
ane? jėz, tokia blondine jaučiuosi kai tokių dalykų nežinau blush2.gif O ką galima dar užkąsti po treniruotės be riešutų? ax.gif

niekada nevelu suzinot 4u.gif kai treniruote yra velai vakare,tai geriausia butu per diena surinkti reikiama kieki maisto medziagu,o po treniruotes isgert koki baltymu kokteili ir neapkrovus skrandzio eit miegot. jei su kokteiliais nenorit prasidet,tai galima kiausinio baltymus kokius du suvalgyt,zuvies,vistienos krutineles,kalakutienos,varskes. tiesa,pieno produktai nera labai tinkamas pasirinkimas,kaip baltymu saltinis.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 13:43)
niekada nevelu suzinot  4u.gif kai treniruote yra velai vakare,tai geriausia butu per diena surinkti reikiama kieki maisto medziagu,o po treniruotes isgert koki baltymu kokteili ir neapkrovus skrandzio eit miegot. jei su kokteiliais nenorit prasidet,tai galima kiausinio baltymus kokius du suvalgyt,zuvies,vistienos krutineles,kalakutienos,varskes. tiesa,pieno produktai nera labai tinkamas pasirinkimas,kaip baltymu saltinis.

aš išvis norėčiau kokių kokteiliukų pasiplakt, tik nežinau kokia sudėtis geriausia, ką dėti ir maišyti tarpusavyje, kad neapsunkint skrandžio ir sau nepasidaryt meškos paslaugos. Kiek žinau tie baltyminiai kokteiliai su milteliais padeda tol kol juos geri, o kas paskui nutinka nustojus gerti? Ištunki? ištešlėji? g.gif Po sporto pribaigiu savo pusę buteliuko vandens, daugiau nieko nesinori.
Atsakyti