Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 10:00)
Nu dar geriau biggrin.gif

Tai zinok, kai jis man taip pasake, norejosi atsakyti, kad sportuoti nustoriu tik tada, kai pilvas prie stuburo prilips, o kadangi tai neimanoma, tai gautusi, jog tektu sportuoti visa gyvenima. Pamasciau, kad geriau patylesiu, nes jei buciau taip pasakius ir netycia kada vel sumascius mesti sportus, tai ooooiiii kas butu doh.gif lotuliukas.gif o nuotraukos tai as tikrai laukiu labai mirksiukas.gif nes dabar tai jus cia visos kaip pleksnes, tik as viena kazkokia ir banginiu gimines jauciuosi lotuliukas.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 10:02)
Doviem, saunuole, kad taip susiemei 

MO, kur dingai?  mirksiukas.gif

del saves ir noriu stengtis, nors bet kokiu atveju ir del MB blush2.gif

Vat ir as jau pasigedus MO ne pirma diena unsure.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 20, 10:39)
doviem,smagu,kad smurtu tau padejom  lotuliukas.gif  thumbup.gif

taip taip, dazniau taip thumbup.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 11:21)
Nu bet kaip mane menulis veikia  doh.gif 

ach vat kodel as jau kelinta naktis nemiegu doh.gif tiksliau uzmiegu tai anksti gal kokia 22val jau bunu nuluzus, bet kokia 4-5 ryto jau nubundu ir nebeuzmiegu, o iki tol sapnuoju nesamones, neramiai baisiai miegu doh.gif o maniau, kad cia del mano hormonu taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 10:21)
Paziurejau, ka Jillian rytojui paruosusi- tai padek man dieve  biggrin.gif paskui isivaziuosiu, bet pirma treniruote jauciu nosimi kilima arsiu  lotuliukas.gif

user posted image
Einu aš savo pažiūrėsiu, tai jaučiu mėlyna būsiu biggrin.gif
Atsakyti
Galėsiu ir aš sukurti naują temą, jau kai matysiu į galą šita, sukursiu bigsmile.gif Tik Zumbos vienos niekaip neradau, nei sena nuoroda neveikia, nei naujų yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 20, 11:39)
laba ryta 4u.gif
doviem,smagu,kad smurtu tau padejom  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Just me,prajuokinai del siaubiaku lotuliukas.gif Man analogiskai buna,bet...zinau,kad bijosiu,bet vistiek ziuriu iki galo...o tada visa nakti va tokia bunu blink.gif ..koks cia seselis,kas cia sukrebzdejo,sujudejo..aaaa.... lotuliukas.gif vaje,vaje...
vasara,idomi knyga rolleyes.gif Itariu,man patiktu  ax.gif

oj merginos,cia apie siaubiakus prasnekot.. as kazkada gerbeja tokiu buvau. steveno kingo beveik visas buvau perskaicius,filmo nei vieno nepraleisdavau.kol viena karta nepaziurejau kinoteatre egzorcizmas(ar egzorcistas,kaip ten tiksliai vadinas pamirsau). nu negaliu db.kazkas pasidare ir nebegaliu ziuret,nei skaityt tokiu knygu. po to perskaiciau,kad tas filmas kazkoks prakeiktas ir labai daug ji ziurejusiu isprotejo,filmuojant daug zmoniu mire.. gal ir mane,sakau paveike kazkaip biggrin.gif

o i tema,tai atnesu toki viena veiksminga pratimuka. nezinau,gal zinot,gal ne,bet jis retas toks. padeda,jei atsikises pilvas. ne tai,kad riebaliukai ant pilvo,bet kai itrauktas nesilaiko. zodziu,reikia isvepiant pilva kuo labiau itraukt.bet ne pati presa,o pilva prie stuburo prispaust.taip palaikyt kelias sekundes ir ikvepiant atpalaiduot. geriausia daryt toki pratima stovint kates poza. po visais tais matomasi raumenukais yra toks vidinis raumuo.jis atsakingas uz itraukta pilva. jokiais atsilenkimais jo neistreniruosi. va toks itraukinejimas padeda.
Atsakyti
NIDA- pabandziau pratimuka,visai nieko thumbup.gif o jei ir padeda,tai... wub.gif
panos,drauge vakar manes klause,ka ji ne taip daro treniruotes metu,kad pastoviai ziovauja? blink.gif as neeksperte,bet pagalvojau,kad gal netaisiklingai kvepuoja pratimus atlikinedama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 20, 13:20)
NIDA- pabandziau pratimuka,visai nieko thumbup.gif o jei ir padeda,tai... wub.gif
panos,drauge vakar manes klause,ka ji ne taip daro treniruotes metu,kad pastoviai ziovauja? blink.gif as neeksperte,bet pagalvojau,kad gal netaisiklingai kvepuoja pratimus atlikinedama g.gif

tegul daugiau gryno oro namo isileidzia ir vandens daugiau geria
Atsakyti
aš irgi žiovauju jeigu per vėlai pradedu treniruotę, nes šiaip gan anksti esu pratusi eiti miegoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 20, 11:20)

Tai gal tavo draugė labai susikoncentruoja į pratimą ir pamiršta taisyklingai kvėpuot?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 20, 10:50)
user posted image
Einu aš savo pažiūrėsiu, tai jaučiu mėlyna būsiu biggrin.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 11:02)
o i tema,tai atnesu toki viena veiksminga pratimuka.

as kazkada kai dar lankiau, per bodyflexa ji darydavau..atsimenu budavo jausmas, kad skrandis prie stuburo prisiklijavo tongue.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 11:26)
tegul daugiau gryno oro namo isileidzia ir vandens daugiau geria

ir gal tiesiog issimiegotui reikia, ar issibudinti...as jei rytais pusiau miegodama darydavau, tai apsilima irgi prziovaudavau..jei diena taip, tai gal tikrai blogai kvepuoja g.gif
Atsakyti
Aš irgi žiovauju kartais g.gif
Katik pirmą cardio padarėm, tikrai bus nelaukiami tie cardio lotuliukas.gif Siaubas kažkoks lotuliukas.gif Bet nieko, gal kaip nors iškęsim lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip,visu pirma reiketu issimiegot ir kvepuot taisyklingai. as cia tik tokius krastutinius atvejus parasiau,kuriuos daznai pamirstam.
ziovulys-tai deguonies trukumas organizme. jis net nelabai susijes su issimiegojimu. siaip reiketu atkreipti demesi koks tas ziovulys yra,del ko jis atsiranda. ar del to,kad pasidaro sunku kvepuot,neeina ikvept iki galo.buna toks jausmas,kad plauciai per mazi,krutinej sunkumas.tada pradedama ziovauti labai daznai. del to jau reiketu issitirti pas daktarus,ypac,jei dirbat su svoriais. tai gali buti kazkas su sirdim.
o siaip padidejus kruviui padideja deguonies poreikis. jei deguonies negauni,centrine nervu sistema pradeda organizma slopinti-ziovulys,mieguistumas atsiranda.
zodziu,svarbu kvepuoti ne per daznai,ne per giliai-naturalia,kiek tai imanoma. vedinti patalpas,kur sportuojat ir gerti daug skysciu. ir sporto metu butinai gurksnokite vandens!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 20 kovo 2013 - 11:55
shypsenyte, iškilo toks klausimas skaitant knygutę "ką ir kada valgyti". Rašo, kad pietūs turi būti iš dviejų dalių: sriubos ir antro. Kitur kaip tik sako, kad valgyti reikia vieną patiekalą, nes skrandyje paskui būna "jovalas". Kaip yra iš tikrųjų? ax.gif
Atsakyti