Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 15:58)
aš išvis norėčiau kokių kokteiliukų pasiplakt, tik nežinau kokia sudėtis geriausia, ką dėti ir maišyti tarpusavyje, kad neapsunkint skrandžio ir sau nepasidaryt meškos paslaugos. Kiek žinau tie baltyminiai kokteiliai su milteliais padeda tol kol juos geri, o kas paskui nutinka nustojus gerti? Ištunki? ištešlėji? g.gif Po sporto pribaigiu savo pusę buteliuko vandens, daugiau nieko nesinori.

va del naminiu kokteiliu tai nezinau. tai ir nepatarinesiu. siaip visai gal nieko turetu but bananas su ozkos pienu. ozkos pienas greiciau ir lengviau virskinasi nei karves,baltymai pasisavinami,o bananas energija atstatys.
o tie milteliniai nieko baisaus. as vartoju. man jie ir skanus ir gerai po treniruotes baltymu ikalu ir rami biggrin.gif o juos nutraukus nieko nenutinka. juk cia tik papildas.kaip vit c gertum.kol geri,gauni,negeri,tai is kitur reikia jo susirinkti. na,aisku yra visokiu tu kokteiliu.bet as grynai apie baltyma kalbu.
Atsakyti
Na šiandien po cardio su BR. Ant elipsiuko papildomai nebelipsiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
MO,KUR TU???????? lens.gif listen.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 11:23)
kuri treniruotė tau buvo? ax.gif

Antro mėnesio antros savaitės antradienio biggrin.gif Max interval circuit. Šiaip aš nevisai taip sportuoju, kaip surašyta. Treniruočių eiliškumą aišku išlaikau, vietom nekaitalioju, bet išeigines darausi, kada gaunasi. Jei gaunasi vieną išeiginę padaryt anksčiau, nei priklauso, tai tada tos sekmadienio nedarau, o kartais ir dvi dienas iš eilės nedarau. Dabar kitaip nesigauna, ne kiekvieną dieną namo grįžtu, tai mano insanity toks ištemptas bus smile.gif O dar buvau susirgus pačioj pradžioj, tai rezultatų labai labai gerų tikėtis gal ir nereiktų. Svoris nekrenta, bet formos gražėja smile.gif

Kur merginos tuos miltelius baltymų perkat? Ir kokius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 20 kovo 2013 - 16:13
QUOTE(cushy @ 2013 03 20, 18:12)
Kur merginos tuos miltelius baltymų perkat? Ir kokius?

beveik visuose sporto klubuose yra,sporto parduotuvese,internete yra kas prekiauja. as paskutini bandziau,visai man patiko ir tiko wellness
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 18:36)
beveik visuose sporto klubuose yra,sporto parduotuvese,internete yra kas prekiauja. as paskutini bandziau,visai man patiko ir tiko wellness

Apžiūrėjau smile.gif Kuriam laikui užtenka minėtos pakuotės? O tie skoniai nėra šlykščiai sintetiniai?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 20, 18:54)
Apžiūrėjau smile.gif Kuriam laikui užtenka minėtos pakuotės? O tie skoniai nėra šlykščiai sintetiniai?

na,jei gerti ne tam,kad sulieknet,kaip ten raso,tai viena puodeli per diena po treniruotes uztektu. tai ten virs menesio tikrai uzteks.gal net dviem. pas mane kai 4treniruotes,tai as 4kartus ir geriu,bet po truputi maziau.tai maziau menesio uztenka. o skonis tai man vanilinis normaliausias. sintetiniai tokie,bet buna ir blogesniu.kaip vaistus isgeri ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 20, 14:16)
shypsenyte, perskaičiau medžiagą, nuo ko pradėti pildytis lenteles? ax.gif

Uzpildykit kur patikra stulpeli pries. Jei darot gerai bus zalias langelis, jei ne - raudonas. Klausimyno pildyt nereikia. Kur kortele reikia pildyti oranzinius laukelius. Tai paziurekit kas jums aktualu. Kai del saves darot, tai pvz el pasto tikrai nebutina rasyti biggrin.gif Kadangi sukurta lentele svorio metimui, tai irasius norima svori, parodys per kiek laiko toki galima pasiekti. Tik aisku ten viska skaiciuoja, jei tik mityba prisiziuretumet, be sporto smile.gif Kur svoris pasikeiskit datas ir kiekviena diena galit sekti, kaip jis kinta. Kur apimtys, issimatuokit, vis tiek manau stebit kaip kinta, o cia bus vienoje vietoje viskas. Del mitybos stebejimo..Kur 0 yra cia buvo pirma savaitte kai valgem taip kaip visada..tiesiog kai uzrasai viska pamatai, kaip is tikruju maitiniesi..O nuo 1 ir visos kitos savaites, tai pirmiausia orandziniuose stulpeliuose susirasyti reikia kokiom valandom valgysit ir tada jau pildot taip, kad maitinates 5 kartus per diena. Kiekvienos dienos apacioje atsakot i klausimus ir matot, ka ta diena daret gerai, kur nusizenget smile.gif Atrodo viska susakiau 4u.gif Beje, prie meniu, jei laiko tarpas tarp valgymu bus didesnis arba mazesnis, irgi raudonuos langeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shypsenyte: 20 kovo 2013 - 17:36
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 12:59)
turejau omeny ne po valandos,o per ta valanda. galima ir iskart po treniruotes. svarbu valandos begyje.toks vadinamas baltymu langas atsidaro

Bet apie valgymą po sporto, tai kiek girdėjau, kad negerai iš kart. Gaila, tik dabar nebepamenu kodėl. blush2.gif Bet gal aš klystu?

Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 20, 18:58)
Bet apie valgymą po sporto, tai kiek girdėjau, kad negerai iš kart. Gaila, tik dabar nebepamenu kodėl.  blush2.gif Bet gal aš klystu?

as irgi kiek skaicius esu, tai norint liekneti nepatartina valgyti po treniruotes bent 1 val, nes organizmas po sporto dar degina kalorijas intensyviai, o jei pavalgai, tai neva tada organizmas pradeda maista virskinti ir nustoja kalorijas deginti, o jei nori augintis mase, t.y. raumenis tai po treniruotes reikia butinai baltymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 20, 19:58)
Bet apie valgymą po sporto, tai kiek girdėjau, kad negerai iš kart. Gaila, tik dabar nebepamenu kodėl.  blush2.gif Bet gal aš klystu?

na,anksciau buvo populiari nuomone,kad po sporto negalima valgyti,kitaip visaa treniruote bus veltui praejus. is tikruju tai po treniruotes pavalgyti netgi butina. suvalgyti baltymai ir angliavandeniai iki 20min po treniruotes eis raumenu atstatymui,raumenu mases augimui,bet ne i kuno riebalus. tik reiketu rinktis koki nors lengva maista be riebalu.
2val po treniruotes negalima kofeino. nes kofeinas blokuoja baltymo pasisavinima,reikalinga raumenu statybai. o raumenys negave baltymo pradeda nykti,kad ir kiek sportuosi..
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 20, 20:05)
as irgi kiek skaicius esu, tai norint liekneti nepatartina valgyti po treniruotes bent 1 val, nes organizmas po sporto dar degina kalorijas intensyviai, o jei pavalgai, tai neva tada organizmas pradeda maista virskinti ir nustoja kalorijas deginti, o jei nori augintis mase, t.y. raumenis tai po treniruotes reikia butinai baltymu smile.gif

auginant mase,tai visu pirma reikia valgyt angliavandenius po treniruotes ir tada baltymus.
tikrai merginos,po treniruotes reikia suvalgyti baltymu. nuo to nepradesit storet. bet raumenukam formuotis tik pagelbesit. aisku,nereikia prisivalgyti sociai iskart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 20, 18:05)

Na jei man daugiau raumenų nereikia, tai vadinas toliau nevalgau. Masės augint tikrai nenoriu. 4u.gif
Atsakyti