Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(MO @ 2013 03 20, 22:30)
VV, turėjot gerai pasportuot  thumbup.gif bet man ta šaudymo iš pistulkų imitacija tai  g.gif

žinok gera, jaučiasi net rankos tuo metu, kai darai biggrin.gif o kaip sunku perdėlioti vis ant priešingos pusės, aš nebedėjau, ant vidurio laikiau, nes susimaišydavau labai
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(NIDA @ 2013 03 20, 21:39)
o kiek per diena vandens isgeri? su inkstais neturi problemu? jei viskas gerai,reiketu apie 2-3l per diena isgert. o jei kavos geri,tai ir dar daugiau.

isgeriu nedaug labai vandens, nes vos tik daugiau atsigeriu i WC lakstau kaip beprote, bet dabar jau stengiuosi didinti tas vandens normas. Su inkstais lyg ir nera problemu, kavos nevaltoju, bet per diena net 1 litro neisgeriu schmoll.gif Vat dabar tai stengiuosi isgerti bent ta 1 litra ar 1,5litro. tikiuosi po truputi prisipratinti ta vandeni prie saves rolleyes.gif

QUOTE(erikae @ 2013 03 20, 22:23)
Nu  ... sakau tiesiai sviesiai ..  ir tiek  blush2.gif  neretai buna isizeidzia zmones .. bet kai labiau subrende matau esme pagauna  biggrin.gif

Na is pradziu tai buvo taip nejauku ir nemalonu tie zodziai: Paziurek kaip atrodai... pagalvojau o siaube, ar ji mane mate isvis, bet paziurejau, kad albumelyje gi esi lotuliukas.gif tada dar karta i save paziurejau ir vos neapakau. Kiekviena karta budavo taip, kad paziuri i save, pasakai, nu negrazu negrazu, bet dar gal nera taip baisu, buna ir baisiau, bet dabar.... Turbut tokio spyrio ir reikejo man, kad suprasciau, jog isties blogiau jau negali buti, turi buti tik geriau bigsmile.gif

Panos, jei kada vel sumastyciu durnaropiu apsirijus, kad sportai ne man ar pan, tai bukit mielos, spirkit kuo stipriau, kad atsipeikeciau ir nusiimciau rozinius akinius blush2.gif O erikae tai galiu tik padekoti bigsmile.gif

Vasara, maciau kad ispildei pazada, aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 20, 09:02)

Just a girl, 3-4 val per savaite  tikrai gerai  4u.gif Man kazkaip atrodo, kad mes nesusisnekejom cia  tongue.gif 

Tai taip, ko gero smile.gif Atsiprašau dar kartelį, jei mano žodžiai kam nors buvo nemalonūs. Žaviuosi tokią ištvermę- sportuoti kasdien..
Bet vis tiek, skiriasi pvz. studentės galimybės ir dirbančios, turinčios šeimą, ir ypač vaikų, moters. Skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2013 03 20, 20:31)
Tos treniruotes numatytos po 30 min, kad sportuot kasdien, kitos po 1 - 1,5 h gal ir numatytos sportuoti 3 kartus per savaite ..
Atsikelti 30 minuciu anksciau ... Patikekit nemirsit 30 minuciu maziau pamiegoje  ax.gif

Dabar dėl treniruočių aišku. Man asmeniškai labiau tinka variantas 3-4 kartai į savaitę po valandą. Taip ir sportuoju, beje.
Dėl to kėlimosi anksčiau.. pelėdoms tai sunku. Iš ryto vaikštai ir taip visas sulaužytas. Be to, reikia skubėti į darbą. Man geriausias upas sportuoti būna vakarais po darbo, 20-21 val. Jei kelčiausi 5.30, pasikarčiau. Ne visoms tai tinka. Be to, nuo moego trukumo kaki kurioms dar auga svoris.
Aš supratau vieną dalyką: kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Reikia viską pagal save žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 09:02)

Na is pradziu tai buvo taip nejauku ir nemalonu tie zodziai: Paziurek kaip atrodai... pagalvojau o siaube, ar ji mane mate isvis, bet paziurejau, kad albumelyje gi esi lotuliukas.gif tada dar karta i save paziurejau ir vos neapakau. Kiekviena karta budavo taip, kad paziuri i save, pasakai, nu negrazu negrazu, bet dar gal nera taip baisu, buna ir baisiau, bet dabar.... Turbut tokio spyrio ir reikejo man, kad suprasciau, jog isties blogiau jau negali buti, turi buti tik geriau bigsmile.gif

Oi, man irgi labai geras paskatinimas erikae zodziai. Ir tikrai, vakar susilaikiau, nepersivalgiau, siandien svarstykles ir rodo kiek mazesni rezultata smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

erikae, pavarei biggrin.gif vaizdas pasako daugiau nei zodziai, nes jau paveiksleliai doh.gif unsure.gif geras spyris siknon biggrin.gif

Mirstu.... wacko.gif Vakar negerai jauciausi, jau kirminas kirbejo nebeiti i zumba, bet nuejau...aisku treneri pamaciau vel kita,ir jau spejus buvau susiparinti, o po treniruotes klausiu ar dar kada ateisi? lotuliukas.gif Visai mes ne zumba vakar sokom, o kick boxing cardio darem, tai prakaitas net per uzpakali bego lotuliukas.gif Pasirido jis profesionalus Tae Bo teneris bigsmile.gif aiskino man po treniruotes , rode kas tai per daiktas.. ..zinokit susimasciau, ka as toj zumboj veikiu? blush2.gif Vat vakar jauciau kad dirbu, atidaviau saves kiek galejau, tai namo sliauzte sliauzte, lipant i kalna sikna drebejo tongue.gif Kadangi jau issipirkau Zumbos abo, tai sunaudosiu ji, bet naujo speju nebepirksiu....o paskui noriu i Tae Bo blush2.gif ar tik nebusiu naujos meiles atradusi wub.gif Ryte jauciausi kaip is po tanko istraukta lotuliukas.gif O siandien 3 lygis Jillian , tai galvoju, gal padarysiu antra, kad maziau simuliuociau tongue.gif

beje, mes buvom kelios, kur prakaitas zliaugte zliauge, ir kruva tokiu, kurios net dzemperio nenusimove blink.gif kazkokios surugusios, nepatenkintos, matai si karta sportuot reikejo, ne tik grazia apranga parodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 08:02)
isgeriu nedaug labai vandens, nes vos tik daugiau atsigeriu i WC lakstau kaip beprote

lakstot, nes niekada negeret daug vandens, slapimo pusle susitraukusi. Kai kiekviena diena isgersit dideli kieki, taip daznai nebelakstysit. Sakau is patirties biggrin.gif Be to metant svori labai svarbu isgerti pakankamai vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 10:48)
beje, mes buvom kelios, kur prakaitas zliaugte zliauge, ir kruva tokiu, kurios net dzemperio nenusimove  blink.gif  kazkokios surugusios, nepatenkintos, matai si karta sportuot reikejo, ne tik grazia apranga parodyti  lotuliukas.gif

As turiu viena grupele,kur vos ne puse tokiu be nuotaikos ateina. pries treniruote ateinu visa tokia su sypsena,pasisveikinu su visom,o atsakymas buna labas rytas su tokiais niuriais veidais. nu toks jausmas,kad as jas verciu sportuot ir esu didziausias ju priesas. o man kazkaip yra labai svarbu nuotaika grupeje. gera,kai visos tampam draugem.kai treniruote tampa "tusu". jauciu del tos grupeles man ir dingo motyvaciojos visos sitam darbui. reikes gal jas perleisti savo kolegei,kuriai visiskai vienodai ka sportuojancios masto-svarbu sportuoja kazkiek..
Papildyta:
QUOTE(Just a girl @ 2013 03 21, 09:56)
Tai taip, ko gero smile.gif Atsiprašau dar kartelį, jei mano žodžiai kam nors buvo nemalonūs. Žaviuosi tokią ištvermę- sportuoti kasdien..
Bet vis tiek, skiriasi pvz. studentės galimybės ir dirbančios, turinčios šeimą, ir ypač vaikų, moters. Skiriasi.
Papildyta:
Dabar dėl treniruočių aišku. Man asmeniškai labiau tinka variantas 3-4 kartai į savaitę po valandą. Taip ir sportuoju, beje.
Dėl to kėlimosi anksčiau.. pelėdoms tai sunku. Iš ryto vaikštai ir taip visas sulaužytas. Be  to, reikia skubėti į darbą. Man geriausias upas sportuoti būna vakarais po darbo, 20-21 val. Jei kelčiausi 5.30, pasikarčiau. Ne visoms tai tinka. Be to, nuo moego trukumo kaki kurioms dar auga svoris.
Aš supratau vieną dalyką: kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Reikia viską pagal save žiūrėti.

saziningos studentes,kuri studijuoja,o ne studentauja,ne manau,kad labai skiriasi galimybes. namie juk irgi reikia pasimokyti,kaip ir dirbanciai su vaikais uzsiimti.. perejau as per abu situs etapus,tai negaliu pasakyt,kad labai skiriasi smile.gif

as irgi esu uzkietejusi peleda. bet esu priversta visada keltis 4.30. o jei atsikelus iskart pasportuoju,kol dar smegeneles neisijunge i darba,tai taip greitai issibudinu. vasara tai megstu su sunimis tik atsikelus prabegt krosiuka,jei silta,tai ir ezere issimaudyt.visa tai tik kokiu 40min uztrunka. tada zvali tokia jauciuos is pat ryto,greit darbai visi nusidirba. o vat jei nesportuoju ryte,tai iki kokiu 12 vaikstau kaip zombis,rankos nekyla nieko daryt.
Papildyta:
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 21, 11:19)
Labas rytas.
lakstot, nes niekada negeret daug vandens, slapimo pusle susitraukusi. Kai kiekviena diena isgersit dideli kieki, taip daznai nebelakstysit. Sakau is patirties biggrin.gif Be to metant svori labai svarbu isgerti pakankamai vandens smile.gif

drinks_cheers.gif

aj,dar del zumbos. nu kiek as ju apvaiksciojau,tai man nelabai patiko. daznai treneres nelabai gera apsilima daro. tik treniruotei prasidejus iskart pradeda taip spyruokliuot intensyviai iskart toki "tusa"uzveda. sanariam nelabai sveika sad.gif nezinau,gal ant tokiu pataikiau,o gal lt zumbu tokia pradzia visur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 21 kovo 2013 - 09:49
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 09:38)
jauciu del tos grupeles man ir dingo motyvaciojos visos sitam darbui.

zinok tikiu, nes vakar i jas paziurejus ir man idomus jausmas kilo, o tai kaip treneriui tada reikia jaustis ? unsure.gif as tai kai tase issiviepdavau, kai akys susidurdavo, zinau atrodziau baisiai, visa net bordine, su slapia grifka prislipusia prie kaktos, o jau apsipatenkinus biggrin.gif

Man atrodo dauguma sporta namuose supranta taip... biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 09:46)
aj,dar del zumbos. nu kiek as ju apvaiksciojau,tai man nelabai patiko. daznai treneres nelabai gera apsilima daro. tik treniruotei prasidejus iskart pradeda taip spyruokliuot intensyviai iskart toki "tusa"uzveda. sanariam nelabai sveika sad.gif nezinau,gal ant tokiu pataikiau,o gal lt zumbu tokia pradzia visur...

as kazkaip irgi tikejausi kazko kito... pati pirma treniruote nesuzavejo tiek, kiek tikejausi.. is vis manau, labai daug nuo treneres priklauso.. kadangi kas karta vis kita turejau, tikrai tuo isitikinau...
Atsakyti
O vakar tai baisia sunkią treniruotę apturėjau, kažkaip organizmas nepasiruošęs spotui buvo blush2.gif

QUOTE(Just a girl @ 2013 03 21, 07:56)

Na ir kuo skirias? Ogi nieko. Realiai sportui reikia skirti ~1h, tai tiek viena, tiek kita gali rasti laiko. O su vaikais galima ir kartu sportuot. Kol jie mažiukai labai gerai, kaip papildomas svoris, kai didesni jau patys gali daryt pratimus. Kadangi praėjus visus tuos etapus, tai galiu taip drąsiai sakyt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 21 kovo 2013 - 10:17
QUOTE(jovka @ 2013 03 21, 12:16)
Na ir kuo skirias? Ogi nieko. Realiai sportui reikia skirti ~1h, tai tiek viena, tiek kita gali rasti laiko. O su vaikais galima ir kartu sportuot. Kol jie mažiukai labai gerai, kaip papildomas svoris, kai didesni jau patys gali daryt pratimus. Kadangi praėjus visus tuos etapus, tai galiu taip drąsiai sakyt.  4u.gif

drinks_cheers.gif mano kol mazi buvo,tai hanteliukais tapdavo,o dabar patys sportuoja. ar su manim,ar be manes biggrin.gif jau jiem sportas tapo gyvenimo dalis smile.gif idomu,kas isaugs is ju-triju metu jau atsispaudimus pilnus daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 10:48)
Pasirido jis profesionalus Tae Bo teneris  bigsmile.gif  aiskino man po treniruotes  , rode kas tai per daiktas.. ..zinokit susimasciau, ka as toj zumboj veikiu?  blush2.gif 

TaeBo wub.gif Bet įtariu tu ne Lietuvoj? Aš irgi norėčiau lankyt vien tik Tae Bo. Bet Vilniuj tikriausiai nelabai yra, kad būtų tik taebo treniruotės. Vaikščiojau pas kelis trenerius, bet dėl dviejų ar vienos treniruočių vakarinių kažkaip nesinori visą abonimentą pirkt... O ir profesionalų čia verysad.gif , savamoksliai daugiau.

Nuotrauka didelė, puslapį ištampo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 21 kovo 2013 - 10:27
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 10:22)
idomu,kas isaugs is ju-triju metu jau atsispaudimus pilnus daro biggrin.gif

negaliu gincytis, bet mano nuomone taip extremaliai irgi nereiketu unsure.gif vis gi, tik 3 metukai, organizmas auga.. maciau kazkada youtube berniuka, kur 4 metu, raumenimis apauges stangas su tevu kelnoja blink.gif mano akimis, tai kosmaras..as uz tai, kad triju metu vaikas, sokinetu, pritupimus darytu, judetu, begiotu, lankstytusi, .. bet atsispaudimai pilni... g.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 21, 10:26)
TaeBo  wub.gif  Bet įtariu tu ne Lietuvoj?

ne LT 4u.gif tik paziurejau kasd treniruotes butu nuo puse devyniu iki puse desimt vakaro, 2 x savaitej.. mastau gal biski velu.. nors vasara gal kaip tik pats tas butu? rolleyes.gif yra ir dvi rytines, bet as vaiko neturiu kur deti, tai speju teks vakarines imti..

as uzsidedu + 4u.gif ir ka, issivaiksciojau ryte, ir nebuvo taip jau baisu, kaip pasirode is ryto atsikelus biggrin.gif pradejau vis gi siandien 3 lygi thumbup.gif
Pastebejau viena dalyka.-..vis labiau prakaituoju.. seniau budavo vos susildavau, o dabar tai teka net, lasa..kazi kas pasikeite? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 21 kovo 2013 - 10:45