QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 10:48)
beje, mes buvom kelios, kur prakaitas zliaugte zliauge, ir kruva tokiu, kurios net dzemperio nenusimove

kazkokios surugusios, nepatenkintos, matai si karta sportuot reikejo, ne tik grazia apranga parodyti
As turiu viena grupele,kur vos ne puse tokiu be nuotaikos ateina. pries treniruote ateinu visa tokia su sypsena,pasisveikinu su visom,o atsakymas buna labas rytas su tokiais niuriais veidais. nu toks jausmas,kad as jas verciu sportuot ir esu didziausias ju priesas. o man kazkaip yra labai svarbu nuotaika grupeje. gera,kai visos tampam draugem.kai treniruote tampa "tusu". jauciu del tos grupeles man ir dingo motyvaciojos visos sitam darbui. reikes gal jas perleisti savo kolegei,kuriai visiskai vienodai ka sportuojancios masto-svarbu sportuoja kazkiek..
Papildyta:
QUOTE(Just a girl @ 2013 03 21, 09:56)
Tai taip, ko gero

Atsiprašau dar kartelį, jei mano žodžiai kam nors buvo nemalonūs. Žaviuosi tokią ištvermę- sportuoti kasdien..
Bet vis tiek, skiriasi pvz. studentės galimybės ir dirbančios, turinčios šeimą, ir ypač vaikų, moters. Skiriasi.
Papildyta:
Dabar dėl treniruočių aišku. Man asmeniškai labiau tinka variantas 3-4 kartai į savaitę po valandą. Taip ir sportuoju, beje.
Dėl to kėlimosi anksčiau.. pelėdoms tai sunku. Iš ryto vaikštai ir taip visas sulaužytas. Be to, reikia skubėti į darbą. Man geriausias upas sportuoti būna vakarais po darbo, 20-21 val. Jei kelčiausi 5.30, pasikarčiau. Ne visoms tai tinka. Be to, nuo moego trukumo kaki kurioms dar auga svoris.
Aš supratau vieną dalyką: kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Reikia viską pagal save žiūrėti.
saziningos studentes,kuri studijuoja,o ne studentauja,ne manau,kad labai skiriasi galimybes. namie juk irgi reikia pasimokyti,kaip ir dirbanciai su vaikais uzsiimti.. perejau as per abu situs etapus,tai negaliu pasakyt,kad labai skiriasi
as irgi esu uzkietejusi peleda. bet esu priversta visada keltis 4.30. o jei atsikelus iskart pasportuoju,kol dar smegeneles neisijunge i darba,tai taip greitai issibudinu. vasara tai megstu su sunimis tik atsikelus prabegt krosiuka,jei silta,tai ir ezere issimaudyt.visa tai tik kokiu 40min uztrunka. tada zvali tokia jauciuos is pat ryto,greit darbai visi nusidirba. o vat jei nesportuoju ryte,tai iki kokiu 12 vaikstau kaip zombis,rankos nekyla nieko daryt.
Papildyta:
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 21, 11:19)
Labas rytas.
lakstot, nes niekada negeret daug vandens, slapimo pusle susitraukusi. Kai kiekviena diena isgersit dideli kieki, taip daznai nebelakstysit. Sakau is patirties

Be to metant svori labai svarbu isgerti pakankamai vandens
aj,dar del zumbos. nu kiek as ju apvaiksciojau,tai man nelabai patiko. daznai treneres nelabai gera apsilima daro. tik treniruotei prasidejus iskart pradeda taip spyruokliuot intensyviai iskart toki "tusa"uzveda. sanariam nelabai sveika

nezinau,gal ant tokiu pataikiau,o gal lt zumbu tokia pradzia visur...