Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 12:41)
negaliu gincytis, bet mano nuomone taip extremaliai irgi nereiketu  unsure.gif  vis gi, tik 3  metukai, organizmas auga.. maciau kazkada youtube berniuka, kur  4 metu, raumenimis apauges stangas su tevu kelnoja  blink.gif  mano akimis, tai kosmaras..as uz tai, kad triju metu vaikas, sokinetu, pritupimus darytu, judetu, begiotu, lankstytusi, .. bet atsispaudimai pilni... g.gif

as uzsidedu + 4u.gif  ir ka, issivaiksciojau ryte, ir nebuvo taip jau baisu, kaip pasirode is ryto atsikelus  biggrin.gif  pradejau vis gi siandien 3 lygi  thumbup.gif
Pastebejau viena dalyka.-..vis labiau prakaituoju.. seniau budavo vos susildavau, o dabar tai teka net, lasa..kazi kas pasikeite?  g.gif

na,nera taip jau visai ekstremaliai. as ju neverciu.net neliepiu. mato,kad as darau ir jie bando. negaliu draust. tai berniukas padaro du atsispaudimus. jis pas mane ir taip kazkoks stipresnis uz kitus,nors kudena nerealus doh.gif

prakaituoji gal del to,kad druskos ar cukraus maziau vartot pradejai. zmonem,kurie labai stipriai prakaituoja,tai rekomenduojama i vandeni,kuri geria per treniruote siek tiek druskos isidet net gi,kad skysciu tiek neisprakaituotu. bet man atrodo,kad geriau jau isprakaituot ir daug daugiau atsigert. vis tiek nauda iseina-organizma pravalo skysciai. tai tiesiog daugiau gerk,kad skysiu neprarastum wink.gif

arba tiesiog kruvis gal pasikeite. gal isivaziavai ir daugiau padarai,nei iprastai,intensyviau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 21 kovo 2013 - 10:54
laba ryta biggrin.gif

Siandien issimiegojau iki 10 blush2.gif .... Vyras leido pamiegot ir mazium uzsieme biggrin.gif

O ryt jau gausiu 4:30 keltis verysad.gif
Niu bet uztat busiu darbe ant 7 bei visa zvali ir pabudus tongue.gif

QUOTE(jovka @ 2013 03 21, 11:16)
Na ir kuo skirias? Ogi nieko. Realiai sportui reikia skirti ~1h, tai tiek viena, tiek kita gali rasti laiko. O su vaikais galima ir kartu sportuot. Kol jie mažiukai labai gerai, kaip papildomas svoris, kai didesni jau patys gali daryt pratimus. Kadangi praėjus visus tuos etapus, tai galiu taip drąsiai sakyt.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man studentaujant dar atrodo sunkiau viskas buvo .. tikrai mokydavaus iki 3 valandu nakties ir zombis diena paskaitose sededavau .. O dabar ... vaikas miegot 21 h ... Kol apsikuiciu namuose tai 22-23 miegot pati guluos .. keltis 4:30 ne taip jau ir baisu biggrin.gif Juo labiau kad maziukas dar tikrai miega tokiu metu ir netrukdo ... O pasportavusi dar ir pusrycius speju pagaminti visai seimai , kol jie dar miega wub.gif ( galiu komentot ir vakarini ir rytini sporta .. su pamaininiu darbu man ir taip ir taip iseina ... ) Vat kas man sunku buna tai kai gryzti is darbo namo apie 9 ryto ..... Tuomet kol susiruosi miegot kol uzmiegi jau ir beveik 10 buna ir reikia keltis 4 kad spet pasportuoti nusiprasuti, pavalgyti, pasidazyti ir i darba iskulniuot .. atrodo valandu tiek pat miego, bet dieninismiegas kazkoks ne toks .. nepasilsi taip ....

Sako kad MAZIAUSIAI miegoti reikia 7 valandas ir DAUGIAUSIAI 9 kad nekiltu rizika susirgti kokiomis ligomis ir jaustis zvaliai ir energingai visa diena ..

O tas tikrai tiesa .. drauge mano miega ir miega visas dienas ir issimiegoti niekaip negali, visa laika pavargusi jauciasi, kol neitikinau jos jog mazintu miego normas biggrin.gif

aisku kartais ir pati panuodemiauju ir buna kai leidziu koki savaitgali ( PVZ siandien man laisvadienis ) pasivartyt lovoj biggrin.gif
________

Ir dar ... Kartais paskaicius apie tai kad vis pasisuku ir vel pavalgau, pasisukineju ir vel i saldytuva ( nepamenu kuri cia taip rase) bet man atrodo, kad cia paprastas veiklos trukumas... Kitaip tariant- neturejimas ka veikti ..... Cia reikia koki gal hobi ar kitokios papildomos veiklos susigalvoti .. tuomet pradedi galvot kaip ta ar ana padaryt o ne kaip i saldytuva ilysti ... Ir dar geras patarimas del vandens buvo .. slopina ta alkio jausma vanduo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 21 kovo 2013 - 11:21
QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 13:17)
Ir dar ... Kartais paskaicius apie tai kad vis pasisuku ir vel pavalgau, pasisukineju ir vel i saldytuva ( nepamenu kuri cia taip rase) bet man atrodo, kad cia paprastas veiklos trukumas... Kitaip tariant-  neturejimas ka veikti ..... Cia reikia koki gal hobi ar kitokios papildomos veiklos susigalvoti .. tuomet pradedi galvot kaip ta ar ana padaryt o ne kaip i saldytuva ilysti ...  Ir dar geras patarimas del vandens buvo .. slopina ta alkio jausma vanduo  ax.gif

drinks_cheers.gif del uzsiemimu,tai tikra tiesa. as kartais save pagaunu,kad kai neturiu ka veikt,tai susirandu uzsiemima skaniai ko nors uzkrimsti doh.gif o po to tai pasidaro iprotis,ir jau tiesiog negalvodamas zmogus automatiskai lenda i saldytuva. kaip ir uzkandziavimas prie tv. jei tai daznai daroma,tai po to tv ir ko nors kramtymas tampa neatsiejami dalykai. tik tv isijungia iskart noras atsiranda ka nors valgyt. tokia vat priklausomybe gaunas. taip,kad geriau nuo to atprasti. ir susirasti sau kuo daugiau uzsiemimu.be maisto
Atsakyti
Na nepamenu, kas cia rase, kad studentes turi daug laiko, bet manau labai klysta. Pvz as truputi dirbu ir studijuoju,siuo metu rasau magisstro darba, patikekit, tai laiko tikrai atima. Vien jau literaturos paieska ir jos skaitymas kiek laiko uzima, o dar parasyti turi daug, ne tik paskaityti. Plius namie turbut visos vienodai triusiam ir skalbiam ir lyginam, ir valgyt darom, ir namus tvarkom. Aisku vaikai kazkiek laiko irgi atima, bet nebutina teigti, kad vat studentai turi marias laiko tai ir gali skirti kasdien sportui po valanda. tongue.gif

siandien jau nusibodo gerti tas arbatas, jau trecia puodeli maukiu, grizus namo reiks vandeni gerti:-D i wc lakstau kaip isprotejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 14:01)
siandien jau nusibodo gerti tas arbatas, jau trecia puodeli maukiu, grizus namo reiks vandeni gerti:-D i wc lakstau kaip isprotejus doh.gif

taip staigiai nedidink skysciu kiekio biggrin.gif po truputi nuo 1l iki 2l pereidinek. o tai po to negalesi ziuret i skysiu puse tiek pergerus wink.gif
nors trecias puodelis tai nera daug.. ziurint kada atsikelei ir kokie tie puodeliai. na,svarbiausia nepersistengti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 21 kovo 2013 - 12:16
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 10:22)
drinks_cheers.gif  mano kol mazi buvo,tai hanteliukais tapdavo,o dabar patys sportuoja. ar su manim,ar be manes biggrin.gif jau jiem sportas tapo gyvenimo dalis smile.gif idomu,kas isaugs is ju-triju metu jau atsispaudimus pilnus daro biggrin.gif

Stipruolis taviškis. 4u.gif
Mano mažoji irgi daug stipresnė už vyresnią fiziškai, bet atsispaudimų dar nedaro. Ale ji tokia su charakteriu, kol jos smegenėlės sako, kad nepadarys, tai net nebando. Bet va aną kartą, kai trise sportavom, tai vyresnioji ant turniko sugalvojo pažiūrėt kas ilgiau iškabos. Tai abi po minutę iškabojo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 10:17)
Ir dar ... Kartais paskaicius apie tai kad vis pasisuku ir vel pavalgau, pasisukineju ir vel i saldytuva ( nepamenu kuri cia taip rase) bet man atrodo, kad cia paprastas veiklos trukumas... Kitaip tariant-  neturejimas ka veikti .....
Tikrai taip. Aš kai neturiu ką veikt, tai atrodo mirsiu iš alkio. O ką nors užsiėmus net nepastebi, kad jau vakarienės metas atėjo.

QUOTE(jovka @ 2013 03 21, 11:51)
Tai abi po minutę iškabojo.
Nu mamos super jūsų vaikai, sportuodamos įdiegsit šią aistrą ir savo vaikams thumbup.gif Galėjo būti šitaip ir mano šeimoj. Mane žinoma visuomet skatino, bet pavyzdžio niekad nemačiau ax.gif
Atsakyti
Kaip man patinka sitas sakinys biggrin.gif

Niu tokia motyvacija, kai bandai pasiteisint kad laiko ta neturi biggrin.gif wub.gif uch wub.gif wub.gif

user posted image

Einu pietus uzkaisiu ir soksiu i kedus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 21 kovo 2013 - 13:47
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 11:22)
drinks_cheers.gif  mano kol mazi buvo,tai hanteliukais tapdavo,o dabar patys sportuoja. ar su manim,ar be manes biggrin.gif jau jiem sportas tapo gyvenimo dalis smile.gif idomu,kas isaugs is ju-triju metu jau atsispaudimus pilnus daro biggrin.gif

Priminei mano broli maziuka, tas budamas 6 metu jau turejo neblogus ranku ir nugaros raumenukus ir presas jaumatesi tada. O lyg ir nieko tokio nedare, del ko augtu raumenukai pas ji. Nors jegos jis baisiai daug turejo nuo pat gimimo, labai jau stiprus vaikis doh.gif as 9 metais vyresne, nepastumdavau to pyplio lotuliukas.gif Bet dabar, nors ir sportuoja, bet ant pilvuko lasinukas kitas yra, tikrai nesviecia pas ji tas vadinamas six pack'as ax.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 13:15)
taip staigiai nedidink skysciu kiekio biggrin.gif po truputi nuo 1l iki 2l pereidinek. o tai po to negalesi ziuret i skysiu puse tiek pergerus wink.gif
nors trecias puodelis tai nera daug.. ziurint kada atsikelei ir kokie tie puodeliai. na,svarbiausia nepersistengti wink.gif

tai po truputi bandau.. 3-ojo neisgeriau, nes teko isbegti namo greitai, tai isgeriau vos 2 puodelius, viena namie, kita darbe. Na puodeliai skirtingi, bet bendroj sumoj 0,5litro tikrai bus thumbup.gif dabar papietavau ir lauksiu kol viskas susikrutins zemyn, tada bus galima vel vandenuka gerti, uzkasti ir eiti sportuoti thumbup.gif
Atsakyti
DALINUOS ka gero radau biggrin.gif

Tobulo pilvuko link! Pasirodo, mūsų pilvas puikiai sutaria su kai kuriais maisto produktais, kurių dėka greičiau pasieksite matomų rezultatų.Vartodamos juos ir derindamos su sveikos mitybos taisyklėmis bei reguliariu judėjimu, iki vasaros galite pasiekti tikrai puikių rezultatų!

Pusryčiai - svarbiausias dienos patiekalas. Jeigu nevalgote pusryčių, reiškia, jog užkandžiaujate kur kas dažniau nie tie, kurie valgo pusryčius.
Kiaušinis - tinkamiausias produktas pusryčiams, kadangi jame gausu proteinų, jis suteikia energijos ir jūs ilgiau jaučiatės soti.
Pupelės - Jos reguliuoja medžiagų apykaitą ir turi daug organizmui naudingų skaidulų. Tad į savo naująjį sveikos mitybos valgiaraštį privalote jas įtraukti.
Riešutai - Juose gausu sveikųjų riebalų, jie sotūs, tad puikiai tiks užkandžiaujant. Be to, jie svarbūs ne tik dirbantiems, bet ir sportuojantiems, kadangi prisideda prie raumenų augimo.
Greipfrutas - Šis vitamino C šaltinis taip pat degina riebalus ir suteikia sotumo jausmą ilgam laikui.
Arbūzas - tikras plokščio pilvo draugas. Jo dėka iš organizmo pašalinami blogieji skysčiai, kurių "dėka" pilvas dažnai atrodo išsipūtęs.
Avokadas yra pagrindinis sveikos mitybos ingridientas. Jame gausu gerųjų riebalų, jis yra sotus ir padeda organizmui deginti kalorijas.
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 14:58)
Na puodeliai skirtingi, bet bendroj sumoj 0,5litro tikrai bus thumbup.gif dabar papietavau ir lauksiu kol viskas susikrutins zemyn, tada bus galima vel vandenuka gerti, uzkasti ir eiti sportuoti thumbup.gif

saunuole, kad judi 4u.gif Kad lyg ir ryzto atsirado smile.gif

Tik norejau paklaust ka tu po pietu ruoseisi dar uzkasi ? g.gif Niu siaip ... idomu smile.gif

Atnesiau parodyt biggest loser fotke bigsmile.gif
Vot saunuole kokia .. Ir kaaaaip atrodo gerai dabar wub.gif wub.gif

user posted image

psio psio einu jau as einuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 21 kovo 2013 - 14:17
QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 15:16)
saunuole, kad judi  4u.gif  Kad lyg ir ryzto atsirado smile.gif

Tik norejau paklaust ka tu po pietu ruoseisi dar uzkasi ?  g.gif  Niu siaip ... idomu  smile.gif

atrodo, kad atsirado ryzto, nors ir mirstu kaip noriu miego, visai nebeissimiegu, vis tie prakeikti hormonai mano unsure.gif tikiuosi greitai jau vaistai suveiks taip kaip jiems priklauso ir galesiu ramiai miegoti ir siaip gyventi ramiau nekamuojama tam tikru pojuciu ax.gif

Vat del to uzkandzio po pietu niekaip neapsisprendziu. Vaisiai kiek zinau jau antroje dienos puseje netinka tai juos valgau tarp pusryciu ir pietu. O vat pries vakariene valgyciau kokius riesutus tarkim, bet kad as sportuoju apie 19 val tai man po treniruotes 20 val buna labai gerai tie keli riesutukai. Bet tada gaunasi kad lieku be vakarienes tik su dviem uzkandziais. zodziu bandau isivesti toki rezima:
6,30 - pusryciai kose
10 - uzkandis vaisiai
13 - pietus
16 - uzkandis kazkas turetu buti
20 - vel uzkandis taip iseina doh.gif
mastau gal tada 16 val daryti vakariene, o jau 20 val tai tik uzkandzius ir palikti? kaip manot panos?

beje turiu pasigirti: nuo sekmadienio stovi kameroje ledu deze, o siandien jau ketvirtadienio popiete, bet as dar nelieciau tos dezes blush2.gif isvis sia savaite dar kol kas nesuvalgiau jokio pyragaicio, bandeles ar net saldainiuko. Nors kai atidarau saldikli, tai tie ledai taip vilioja blush2.gif bet zinau, kad jei jau paragausiu, tai tikrai neapsiribosiu keliais sauksteliais ledu, o bus pilnas puodelis ju prikrautas doh.gif na bet savaitgali turbut teks palepinti save uz tai kad gera buvau visa savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 16:56)
atrodo, kad atsirado ryzto, nors ir mirstu kaip noriu miego, visai nebeissimiegu, vis tie prakeikti hormonai mano unsure.gif tikiuosi greitai jau vaistai suveiks taip kaip jiems priklauso ir galesiu ramiai miegoti ir siaip gyventi ramiau nekamuojama tam tikru pojuciu ax.gif

Vat del to uzkandzio po pietu niekaip neapsisprendziu. Vaisiai kiek zinau jau antroje dienos puseje netinka tai juos valgau tarp pusryciu ir pietu. O vat pries vakariene valgyciau kokius riesutus tarkim, bet kad as sportuoju apie 19 val tai man po treniruotes 20 val buna labai gerai tie keli riesutukai. Bet tada gaunasi kad lieku be vakarienes tik su dviem uzkandziais. zodziu bandau isivesti toki rezima:
6,30 - pusryciai kose
10 - uzkandis vaisiai
13 - pietus
16 - uzkandis kazkas turetu buti
20 - vel uzkandis taip iseina doh.gif
mastau gal tada 16 val daryti vakariene, o jau 20 val tai tik uzkandzius ir palikti? kaip manot panos?

beje turiu pasigirti: nuo sekmadienio stovi kameroje ledu deze, o siandien jau ketvirtadienio popiete, bet as dar nelieciau tos dezes blush2.gif isvis sia savaite dar kol kas nesuvalgiau jokio pyragaicio, bandeles ar net saldainiuko. Nors kai atidarau saldikli, tai tie ledai taip vilioja blush2.gif bet zinau, kad jei jau paragausiu, tai tikrai neapsiribosiu keliais sauksteliais ledu, o bus pilnas puodelis ju prikrautas doh.gif na bet savaitgali turbut teks palepinti save uz tai kad gera buvau visa savaite lotuliukas.gif

pusryciam kose thumbup.gif
o vakariene palik normalia 20val. tik rinkis kazka baltymingo vakarienei-zuvis,vistienos krutinele,kiausiniai,tada apsieisi ir be riesutu.
jei nuo 16val iki 6.30 gausi tik viena menka uzkandi,tai organizmas badaus tiek laiko. negerai. vakare reiketu sociau,nei uzkandis. juk ne grieztos dietos laikaisi.tiesiog sveikai maitinies.
Atsakyti