QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 12:41)
negaliu gincytis, bet mano nuomone taip extremaliai irgi nereiketu
vis gi, tik 3 metukai, organizmas auga.. maciau kazkada youtube berniuka, kur 4 metu, raumenimis apauges stangas su tevu kelnoja
mano akimis, tai kosmaras..as uz tai, kad triju metu vaikas, sokinetu, pritupimus darytu, judetu, begiotu, lankstytusi, .. bet atsispaudimai pilni...
as uzsidedu +
ir ka, issivaiksciojau ryte, ir nebuvo taip jau baisu, kaip pasirode is ryto atsikelus
pradejau vis gi siandien 3 lygi
Pastebejau viena dalyka.-..vis labiau prakaituoju.. seniau budavo vos susildavau, o dabar tai teka net, lasa..kazi kas pasikeite?

as uzsidedu +

Pastebejau viena dalyka.-..vis labiau prakaituoju.. seniau budavo vos susildavau, o dabar tai teka net, lasa..kazi kas pasikeite?

na,nera taip jau visai ekstremaliai. as ju neverciu.net neliepiu. mato,kad as darau ir jie bando. negaliu draust. tai berniukas padaro du atsispaudimus. jis pas mane ir taip kazkoks stipresnis uz kitus,nors kudena nerealus

prakaituoji gal del to,kad druskos ar cukraus maziau vartot pradejai. zmonem,kurie labai stipriai prakaituoja,tai rekomenduojama i vandeni,kuri geria per treniruote siek tiek druskos isidet net gi,kad skysciu tiek neisprakaituotu. bet man atrodo,kad geriau jau isprakaituot ir daug daugiau atsigert. vis tiek nauda iseina-organizma pravalo skysciai. tai tiesiog daugiau gerk,kad skysiu neprarastum

arba tiesiog kruvis gal pasikeite. gal isivaziavai ir daugiau padarai,nei iprastai,intensyviau...