Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

Nuo 6:30 iki 13 tikrai peralksti ... Paskui prisikisi skrandi be saiko .. cia noramlu kad tau taip daros .. butina iki pietu kazka uzkasti ( vaisu kaip rasei) ir daug skysciu smile.gif Matau ,kad ta ir darai smile.gif Super thumbup.gif O vat del vakarienes .. nuo 6:30 iki 13beveik 7 valandos pertrauka o nuo 13 iki 16 tik 3 valandos .. tikrai per graitai .. Geriau jau uzkandis o vakarienei jau NIDA rase ir as jai pritariu smile.gif Kokiu salotu su vistiena Mmmmm... kaip skanu vakarienei smile.gif Tik nenutempk i nakti labai ax.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Aš tai su pusryčiais neapsisprendžiu ką daryt, darbo dienom keliuosi 4 val, tai taip išeina, kad turėčiau apie 5 pusryčiaut. Anksčiau pusryčiaudavau 7, bet perskaičiau čia, kad valandos bėgyje po atsikėlimo optimaliausia pavalgyt. Tai dabar nežinau, ar ne per anksti tie pusryčiai bus 5 val???
Atsakyti
oooooj,panos,kad taip papus galima butu uzsiaugint sportuojant... ax.gif ziuriu,viusur,kur pilvuka grazu rodo,tai ir krutine ne ka blogesne.. prie mazos krutines tai ir tas presas neatrodo taip ispudingai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 03 21, 17:30)
Aš tai su pusryčiais neapsisprendžiu ką daryt, darbo dienom keliuosi 4 val, tai taip išeina, kad turėčiau apie 5 pusryčiaut. Anksčiau pusryčiaudavau 7, bet perskaičiau čia, kad valandos bėgyje po atsikėlimo optimaliausia pavalgyt. Tai dabar nežinau, ar ne per anksti tie pusryčiai bus 5 val???

cia gaunas tas pats,kas su nevalgymu po 18. jei kelies taip anksti,tai ir valgyk pagal save. o tai nuo 4 iki 7 isalksti.
ale,kaip smagu,ziuriu ne as viena taip nezmoniskai anksti diena pradedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 16:32)
oooooj,panos,kad taip papus galima butu uzsiaugint sportuojant...  ax.gif  ziuriu,viusur,kur pilvuka grazu rodo,tai ir krutine ne ka blogesne.. prie mazos krutines tai ir tas presas neatrodo taip ispudingai  unsure.gif

Kazkur apie 10 000 pinigu ir turi tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Doviem, nelepink saves ledais! Daryk ka tik nori, bet tik jau ne maistu lepinkis.Uzteks tu nuklydymu svenciu metu smile.gif Man labai patiko pasakymas: arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 17:36)
Kazkur apie 10 000 pinigu ir turi tokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

as apie tai jau 5metus mastau. bet vis gaila tu 10000pinigu... ne taip jau ir lengvai pas mane jie kaupiasi...
Papildyta:
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 21, 17:39)
Doviem, nelepink saves ledais! Daryk ka tik nori, bet tik jau ne maistu lepinkis.Uzteks tu nuklydymu svenciu metu smile.gif Man labai patiko pasakymas: arba valgai ka nori arba atrodai kaip nori smile.gif

o as tai kazkaip neesu priesiskai nusiteikus pries RETUS nuklydimus-palepinimus. tik,kad nebutu taip,kad viena karta nuklydus,po to daznai taip sau leisi. galima pvz kokia premija pasidaryt. va,numeciau 10cm,siandien pasilepinsiu. koki karta i men tai sau leist.
na,bet,kadangi sventes arteja,tai gal tikrai tuos ledus atiduok kam nors,nes vis tiek bus nuklydimu ir be ledu
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 16:43)
o as tai kazkaip neesu priesiskai nusiteikus pries RETUS nuklydimus-palepinimus. tik,kad nebutu taip,kad viena karta nuklydus,po to daznai taip sau leisi. galima pvz kokia premija pasidaryt. va,numeciau 10cm,siandien pasilepinsiu. koki karta i men tai sau leist.

As taip pat nesu. Bet siuo atveju manau prastas pasirinkimas butu lepintis ledais todel, kad savaite isbuvo be saldumynu. Tuo labiau, kad kaip suprantu is jos zodziu, tai butu ne saukstas ar du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 17:43)
as tai kazkaip neesu priesiskai nusiteikus pries RETUS nuklydimus-palepinimus. tik,kad nebutu taip,kad viena karta nuklydus,po to daznai taip sau leisi. galima pvz kokia premija pasidaryt. va,numeciau 10cm,siandien pasilepinsiu. koki karta i men tai sau leist.
na,bet,kadangi sventes arteja,tai gal tikrai tuos ledus atiduok kam nors,nes vis tiek bus nuklydimu ir be ledu

Su tais pasilepinimais prisižaist galima doh.gif Jei aš pradėčiau pirktiniais ledais lepintis, tai būtų kuo toliau, tuo dažniau. Aš pasidarau sveikų ledų- pjaustytą gabaliukais užšaldytą bananą sublenderiuoju, galima įdėt kakavos, mėlynių ar braškių, pagal nuotaiką smile.gif kuo puikiausi ledai gaunasi ir visai nenuodėmingi, niam niam essen.gif Užsimaniau net smile.gif
Atsakyti
Na siandien tai jau gausis vakariene 17 val mazdaug, tada sportas apie 19 ir uzkandis apie 20 ax.gif o paskui reikes bandyti daryti kaip jus sakot smile.gif

Shypsenyte, na gerai pasistengsiu nesilepinti, palauksiu velyku, nes per jas tai tikrai zinau, kad koki pyragaiti ar siaip ka skanaus tikrai suvalgysiu blush2.gif pasistengciau apsiriboti ilgesni laika, bet geriau nesigundysiu net biggrin.gif

NIDA, 10 cm? cia nuo pilvo? nes jei tiek numetus tik pasilepinti galeciau tai nesilepinciau turbut pora menesiu bent, nes as panasiai tiek ir noriu bendroj sumoj numesti nuo pilvo lotuliukas.gif nors kai jau numesiu tai tada paziuresiu ar reikia daugiau ar uztenka rolleyes.gif

Jooo.... noreciau ir as krutines didesnes, bet tokie pinigai is dangaus nesileidzia, o jei ir tureciau tiek tai mieliau investuociau i nestuke.gif tik kad man tiek neuztektu... reiktu bent 30.000 kiek zinau
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 03 21, 16:57)
Aš pasidarau sveikų ledų- pjaustytą gabaliukais užšaldytą bananą sublenderiuoju, galima įdėt kakavos, mėlynių ar braškių, pagal nuotaiką smile.gif kuo puikiausi ledai gaunasi ir visai nenuodėmingi, niam niam  essen.gif Užsimaniau net smile.gif

labai skaniai nuskambejo, o pieno kokio pili ar tik tuos vaisius ir uogas? o kokia kakava? ta karciaja, ar tokia tirpia, kur saldi buna vaikams?
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 18:00)
Na siandien tai jau gausis vakariene 17 val mazdaug, tada sportas apie 19 ir uzkandis apie 20 ax.gif o paskui reikes bandyti daryti kaip jus sakot smile.gif

Shypsenyte, na gerai pasistengsiu nesilepinti, palauksiu velyku, nes per jas tai tikrai zinau, kad koki pyragaiti ar siaip ka skanaus tikrai suvalgysiu blush2.gif pasistengciau apsiriboti ilgesni laika, bet geriau nesigundysiu net  biggrin.gif

NIDA, 10 cm? cia nuo pilvo? nes jei tiek numetus tik pasilepinti galeciau tai nesilepinciau turbut pora menesiu bent, nes as panasiai tiek ir noriu bendroj sumoj numesti nuo pilvo lotuliukas.gif nors kai jau numesiu tai tada paziuresiu ar reikia daugiau ar uztenka rolleyes.gif

Jooo.... noreciau ir as krutines didesnes, bet tokie pinigai is dangaus nesileidzia, o jei ir tureciau tiek tai mieliau investuociau i  nestuke.gif tik kad man tiek neuztektu... reiktu bent 30.000 kiek zinau
Papildyta:

labai skaniai nuskambejo, o pieno kokio pili ar tik tuos vaisius ir uogas? o kokia kakava? ta karciaja, ar tokia tirpia, kur saldi buna vaikams?

na,as tuos 10cm is akies,negalvodama taip parasiau. cia pagal save nusistatom.menesio tiksla kai pasieki,tada sau premija mezyte isiteiki. o tuos ledus,tai tikrai atiduok kam. labai faina receptuka cushy parase wink.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 17:00)
Shypsenyte, na gerai pasistengsiu nesilepinti, palauksiu velyku, nes per jas tai tikrai zinau, kad koki pyragaiti ar siaip ka skanaus tikrai suvalgysiu blush2.gif pasistengciau apsiriboti ilgesni laika, bet geriau nesigundysiu net  biggrin.gif

Pasilepink, bet kaip nors kitaip. Nueik i filma, nusipirk kazkokia smulkmenele, kurios galbut jau seniai nori ar dar kazkaip. Na, cia kiekvienam pagal save smile.gif

Jei jau prakalbot apie sveikus ledus, tai siandien netycia uztikau toki daikta: http://www.bohemia.l...2836304901.html

Beje, o kaip su tuo blenderiu gaunasi? Nelieka ledo gabaliuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 18:00)

Nieko nepilu, tik vaisius. Esu darius bananas+mėlynės, bananas+kakava. Dar kokių migdolų drožlių pabarstau (net dabar seilės susikaupė biggrin.gif ). O kakava- kartūs milteliai, kur visokiem kepiniam naudojama, jos labai nedaug reikia. Aš tą receptą kažkokiam bloge radau, gal Sedindriukes.
Papildyta:
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 21, 18:13)
Beje, o kaip su tuo blenderiu gaunasi? Nelieka ledo gabaliuku? smile.gif

Nelieka, gaunasi labai maloni kreminė konsistencija, kaip tikrų ledų. Tik bananą prieš šaldant reik supjaustyt riekutėm, o ištraukus iš kameros kelias minutes palaikyt kambario temperatūroj, kad nebūtų visai kaip akmuo. Bet reikia ne tuo rankiniu trint, o dėt į indą, kur kartu būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 21 kovo 2013 - 16:20