Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 14:16)

Nu va, neklydo aprašyme lietuviai biggrin.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 15, 14:38)
Kokia cia beda ,auksti juk galima pakoreguot,kai paaugs iki jusu norimo aukscio , nuskinsit virsute ir tiek ziniu  lotuliukas.gif

Aš kai tokia augintoja, tai kai nukoreaguočiau-nieks nebeaugtų iš vis rolleyes.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 15, 15:01)
minų buvo daug, gal 15 variantų atsakymų buvo, bet gavosi tik toks  lotuliukas.gif
Nome, labai skaniai pomidoriukai ant pakuotės atrodo. Gali vazonuose ir aukštaūgiai augti. Jei jau yra toks dėmesio atkreipimas, kad tinka vazone, vadinasi kantrus labai hibridas  mirksiukas.gif

Nu bandysiu, ačiū, Gaudvile, už padrąsinimą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 15, 14:36)
2.Uždraudė man Saintlina kukuot,tai šiandien bus apniukę.
3.Spjauk,bo jau tikrai ligonių palata čia gavosi.Vienos pagal mėnulius sudygusias sėklas kankina,kitos galvą trankosi,kad būtent tą ir tik tą valandą nespėjo sėklos žemėn įkišt blink.gif Kaži,jei susirgs pomidorai,irgi maksimalistės lauks porą savaičių,kada bus tinkami dangaus ženklai juos nupurkšt g.gif

aha, tau kukuot negalima. Bent iki liepos tylėk biggrin.gif Duosiu žinią, kai jau galima bus biggrin.gif

jooo, mergai mane šiemet stebina.. Kažkaip nepamenu, kad kuriais metais taip būt buvę g.gif Gal čia tas mėnulis taip veikia?..
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 15, 15:14)
prie krapu, ir bulviu duosiu  biggrin.gif  lapelis kris i akis  lotuliukas.gif
Микадо
user posted image

aga mano mikado rozovyj irgi tokiais lapukais 2 shtukes yra
Atsakyti
biggrin.gif kirminai ar ne...aš atsėjau šiandien , kas nesudygo...tik jaučiu bus jau virš nustatyto limito daigų...nes kiti išdygo kažkaip daugiau nei pasėjau lotuliukas.gif nu vienžo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai ziuriu-jei tingulys nedings-liksiu be pomidoru siemet cool.gif Auginsiu nieko siltnamyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 20:19)
As tai ziuriu-jei tingulys nedings-liksiu be pomidoru siemet cool.gif  Auginsiu nieko siltnamyje unsure.gif

biggrin.gif tai ko dabar...eik pakilok pokelius , pamatysi , kaip užeis ūpas žemėn juos kišt...negalėsi sustot doh.gif biggrin.gif

na , ne pokelius , o turinį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 kovo 2013 - 19:22
QUOTE(diuni @ 2013 03 15, 19:22)
biggrin.gif tai ko dabar...eik pakilok pokelius , pamatysi , kaip užeis ūpas žemėn juos kišt...negalėsi sustot doh.gif  biggrin.gif

na , ne pokelius , o turinį biggrin.gif

Jie panosej guli.. nenoriu nieko schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 20:23)
Jie panosej guli.. nenoriu nieko schmoll.gif  blush2.gif

g.gif tai gal jau pasveikai...tai irgi neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 15, 19:24)
g.gif tai gal jau pasveikai...tai irgi neblogai thumbup.gif

Man tik sukasi galvoje, kad vasara keiksiuosi, jei neturesiu savu pomidoru... O ir abzoriuka megeja turiu. Tai kazkaip bandysiu kauptis ir gal ryt paseti ax.gif
Atsakyti
unsure.gif alia , mergaitės , žiūriu prognozę...nieko gero , dar ir po 23 kovo rašo šals toliau...tai kada jau šils rolleyes.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 15, 19:29)
unsure.gif alia , mergaitės , žiūriu prognozę...nieko gero , dar ir po 23 kovo rašo šals toliau...tai kada jau šils rolleyes.gif  verysad.gif

Pagal senolius tai gegužė turėtų būti šilta jei kovas šaltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 15, 19:29)
unsure.gif alia , mergaitės , žiūriu prognozę...nieko gero , dar ir po 23 kovo rašo šals toliau...tai kada jau šils rolleyes.gif  verysad.gif

ne veltui Ex rašė, kad rudenį reikia sėti sėklas - vasaros šiais metais nebus! cool.gif laugh.gif
Atsakyti