Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 22:24)
Na, tureciau... Paskui vasara gailesiuosi ax.gif Reik jau pabaigti sitas tinginystes ir dirbti smile.gif

stic tokias atgrasias mintis, stic tersalus is temos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 15, 14:36)
O tu parduok mirksiukas.gif Dvigubai.Aš tau dar iš Alytaus atvešiu,jei truks...

nu jo o po to pati vaziosiu i Alytu prekintis uz 3 kaina biggrin.gif ...

o as vakar nei puses nepadariau ka turejau... pavede sveikata... siandien pasilenkus ir dirbt nesinori, taigi vargsa agurka persodinu, nes neturiu kur trauktis, visa kita dar pakentes... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 16 kovo 2013 - 09:15
Įsibraunu ax.gif Ar bus dar sėjančių kovo 20 -21 d??? Tikiuosi nesusivėlinau dar...
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2013 03 16, 09:30)
Įsibraunu  ax.gif Ar bus dar sėjančių kovo 20 -21 d??? Tikiuosi nesusivėlinau dar...

bus, as ir dar sesiu, i sena siltnami... nedaug ten, bet keli daigeliai tilps... tiesa ziemaugius ar pusiau ziemaugius
Atsakyti
Ir aš sėsiu,nes kažko ne visos sudygo g.gif
Atsakyti
Kaip , pas jus dygo Corazonai , pas mane iš 6 per dvi savaites vos du išlindo g.gif
Atsakyti
ax.gif aš du pasėjau- du išlindo , tiesa vienas be galvos , tik kotukas...ir ilgai labai lindo gal 2 savaites...
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2013 03 15, 15:11)
Ar kam nors dar neisdygo vasario 21-22d setos paprikos?
Man isdygo tik california wonder pirktos siemet, mano pacios rinktos seklos gourmet ir pacios rinktos de cayene, o ingrid, reda, gourmet, de cayene is pakeliu net nesirodo, gal kad pernai metu seklos... Ka patarsit dar laukt ar jau nebeisdygs?

corozon digo ilgiausiai, bet ne 2 sav...1kokia ir visi su kepurem
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 15, 20:23)
Jie panosej guli.. nenoriu nieko schmoll.gif  blush2.gif

Jei visai jau striuka su upu, isirink kokias 4 rusis, pasiruosk tara ir pazerk tu seklu kiek negaila mirksiukas.gif

QUOTE(***Saulė*** @ 2013 03 16, 12:14)
Kaip , pas jus dygo Corazonai , pas mane iš 6 per dvi savaites vos du išlindo  g.gif

Ilgai dygo, is setu vasario 28d vienas daigas dar tik kelia galva, su kepure zinoma, kaip ir pas daugeli doh.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif pas man taip ir neisdygo 'ildi' ir peperoniai-dėl pastarųjų viltie dar turiu,o va su pomidorcikais angel_sadangel.gif teks pirkt sėklytes,jei dar gausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 16, 14:26)
sveikutės 4u.gif pas man taip ir neisdygo 'ildi' ir peperoniai-dėl pastarųjų viltie dar turiu,o va su pomidorcikais  angel_sadangel.gif teks pirkt sėklytes,jei dar gausiu g.gif

unsure.gif ką reikia padaryt, kad pomidorčikai į dausas pasiprašytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 03 16, 14:55)
unsure.gif  ką reikia padaryt, kad pomidorčikai į dausas pasiprašytu? g.gif

Myleti irgerai maitinti mirksiukas.gif
Atsakyti