Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Lusasita @ 2013 03 19, 12:43)
apie peles as ir pagalvojau...
uzpernai prisiauginau serenciu  dezutese, nusiveziau i soda nebebuvo laio kada juos susodint, palikau virtuvyteje prie lango tas dezutes... Po savaites atvaziuojam doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tik kotukai ( o jie jau tokie kietoki buvo)  doh.gif  doh.gif  peles pasidarbavo... isvis sode peles paturbintos pas mus  doh.gif poziemos kartais randam isgrauzt plastmasiniu dubeneliu, bet taip gerai isgrauztu,skyles degtuku dezutes dydzio  doh.gif  vat ka badas daro

Reikia maisto vargsams gyvuneliams palikt, gaila , plastmase maitinasi 2.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 19, 12:47)
tai roziniu seklyciu nuvezk joms g.gif as siuo metu tik taip ir kovoju sodyboj su jom gun_bandana.gif neprilakstysi spastu atidarynet...o ju atrodo ,kad simtai ten dabar  verysad.gif

O kokiu roziu seklytes? Pas mane irgi yra tu gyvuneliu, is rudens spastukais gaudziau, bet dabar nelabai noriu taip, nemegstu isiminet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 19, 17:03)
O kokiu roziu seklytes?

ji nuodus turėjo omeny..
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 19, 12:48)
nu vel susibalamutinau  blink.gif
Tai kad dauguma sako, reikia retai, bet gausiai, tai kaip cia gaunasi?
as pernai per karscius( nedaug ju ir buvo) i sav. karta laisciau, mulciuotas siltnamis, tai ir tai pergyvenau, kad per daznai, bet zeme buvo isdziuvus, tai liejau nebeziuredama i jokias kalbas.O kai karsciu nebuvo, tai i men. karta teko laistyti. Pa jus gal daugiau smelis? Ma cia dar viena naujiena pasaket  smile.gif

As butinai 2 kartus per savaite laistau ir gausiai, o per karscius randu net paleipusius ir dazniau tada palieju, aisku zeme ne visai smelis , bet toks priesmelis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 18:05)
ji nuodus turėjo omeny..

Aciu, netaip supratau, nes kai buvau pirkus tai ne seklytes buvo o tokie ''kleckai'', tai man nepatiko.
Atsakyti
na vat, apžiūrėjau savo lysvę darbinę, ta prasme kur darbe suvežta- nu biski nusigandę, bet gražiai atrodo, tai apklojau agroplėvele, paskui dar dvigubą plėvelę užmečiau- nu tik išgyvens iki pavasario, tikiuosi, gaila būtų jei nepavyktų verysad.gif na bet aš optimistė.

Saule, pavasari, brangieji- jau laikas kasdien pro langus į mus dairytis, o ne per kalėdas ir dar per jonines !!!!

pelytėm mes visad ,,saldainukų" pridedam, toki popieriukuose mėlyni ar žali, jų pagraužę sudžiūsta be kvapo graužikai, pamėtom, pakaišiojam visur,palėpėj ypač- ramu ramu gyvent būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 19, 17:40)
pelytėm mes visad ,,saldainukų" pridedam..

man kažkaip žiauru atrodo unsure.gif Bet jei pilni namai būtų, turbūt kitaip galvočiau..
O dabar vis tikiuosi, kad jos į namus neis, nes katės gyvena ir atbaido ax.gif Man taip gaila peliuko būna, kai katė parsinešus vaikosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 18:50)
man kažkaip žiauru atrodo  unsure.gif  Bet jei pilni namai būtų, turbūt kitaip galvočiau..
O dabar vis tikiuosi, kad jos į namus neis, nes katės gyvena ir atbaido ax.gif Man taip gaila peliuko būna, kai katė parsinešus vaikosi  unsure.gif

Idomu butu pamatyti jei tavo graziausias didziausias ir brangiausias (seklos) koki balandzio gala nuskanauja ir ne 1 ir ne 2. Tada jau puolu prie spastuku, bet visa ziema neateina o kai paprikos paauga tuoj ju prireikia.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 19, 18:37)
Idomu butu pamatyti jei tavo graziausias didziausias ir brangiausias (seklos) koki balandzio gala nuskanauja ir ne 1 ir ne 2.

nenuskanaus smile.gif Pas mane budri apsauga budi smile.gif
O šiaip ir sakau - jei būtų kitaip, tai ir požiūris būtų atitinkamas.

Atsakyti
Prognozės nedžiugina blink.gif , taip lėtai slenka tas laikas, o taip norisi pirštus sukišti į žemę blush2.gif .
Sveikutės 4u.gif
Vyras šiais metais juokėsi iš manęs, kad tiek rūšių sodinu (blyn - užkrėtėte tomis nesąmonėmis thumbup.gif ), o dabar skambina, greit grįžta namo, sako - pripirkau tau sėklų kažkokių įdomių, net raudoną cherriuką nupirko. Labai jau jam patiko foto ant pakelio, sako - tokios kekės. Atrodo vyras, o tiki pasakomis. lotuliukas.gif Nu dabar man reikės dar vieną rūšį kišti. Čia aš apie tai pasakoju, kad užsikrečiama ir per atstumą, net neskaitant, lengvai perduodamas virusas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
O dar bajeris - labai blogai dygo Japonskij čiornyj triufel. Tai dasodinau juos. tą dieną tik jie vieninteliai ir buvo. Ir įsivaizduojate - skirtingi lapeliai. Vieni normalūs, kiti panašūs į Čiornyj princ. Nu ir nežinau kurie dabar tikrieji. Tik kai vaisių sulauksiu. Vot šposas g.gif
Kas ten apie peles rašė - tai ten normali pelė vegetarė - sėdinti ant dietos - jokių saldumynų - daržovių dieta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audine68: 19 kovo 2013 - 18:53
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 19, 11:29)
Sveikos, o kaip del lauko pomodoru ar jau laikas seti ?

taip laikas rytoj arba poryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 03 19, 18:51)
O dar bajeris - labai blogai dygo Japonskij čiornyj triufel. Tai dasodinau juos. tą dieną tik jie vieninteliai ir buvo. Ir įsivaizduojate - skirtingi lapeliai. Vieni normalūs, kiti panašūs į Čiornyj princ. Nu ir nežinau kurie dabar tikrieji. Tik kai vaisių sulauksiu. Vot šposas g.gif

su rusiškom sėklom tai tikrai neišskirtinis atvejis smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien apžiūrėjau savo daigus - nu labai pomidorų kokybė man nepatinka schmoll.gif Kadangi palangės ir rankos tos pačios, o šviesos dar ir daugiau negu pernai, kaltinu tai, kad per sėkliai įkišau į tabletes, reikėjo gal giliau g.gif Bet paprikos tai tris kartus per kairį petį tikrai gražios išaugo tokiom pat sąlygom.
Reikės pikuoti, kišiu iki pažąstų. Šiokį tokį derliu vis tiek duos.

P.S. mėnulio nekaltinu, nes pomidorus sėjau pagal kalendorių, o paprikas pagal vidinį balsą lotuliukas.gif
Atsakyti