QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 20:01)
ačiū Dievui, nors kas nors mėnulio nekaltina
Ne šiokį tokį, o normalų derlių duos, jei suteiksit geras sąlygas augti. Įsodinsit giliai ir sustiprės tas daigas.
Na, dar pagalvojau, kad rankos visgi šiemet irgi buvo kitos, bet šitų mažų pačių mylimiausių rankyčių nė už ką nekaltinčiau

Jau taip stropiai mažoji darbavosi.
Dar ir pas močiutę nuvažiavus atskaitė moralą, kad ne taip sodini, giliau kišti reikia
Aš kažkaip šiemet nesijaudinu, kas bus, tas bus
Bet va pvz. Malinowy Henrika persodinta iki skilčialapių vis tiek man kaip tai tįsti nori

O stovi ant pačios šviesiausios palangės, kur pernai pomidorai kaip bačkutes daigus davė.
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2013 03 19, 20:01)
Labas vakaras! Labai reikia pomidoru myletoju pagalbos...

Siandien apziurinedama savo pomidoriukus pamaciau, kad kai kurie mano Vilmukai ir Venusiukai virsuneleje tokius taskelius augina - ziedynus, tikriausiai

, pirmakart auginu pomidorus. Taigi, turiu du klausimus: 1. Jie tokio ugio ir bus??? ar augs dar i virsu? Nes dabar druti, bet vos 10-12cm

O vazonus tai jiems karaliskus nupirkau, 8 litru, bet kaip dabar atrodys - vazonas 22 cm aukscio, o pomidoras - 12

2. Jie pas mane per mazuose indeliuose... galvojau, kam cia dideliu, paskui vis vien i vazona ir i stiklinta balkona, kai vasari pikiavau, atrode, tuoj pavasaris... O dabar... kaip zinot, kiek jie dar gali kentet iki persodinimo?..
Labai aciu uz atsakymus
Aš Vilmukus auginau šiltnamyje, tai buvo labai vešus apie 30 cm aukščio krūmelis. Jei auginčiau vazone, kiščiau po vieną. Nors gal vazonuose jie taip ir neišsikeroja