ujėzau, Gaudvile, čia jau užsirašyt reikia kaip kas daroma, ačiū
kažką reiks daryt, bandyt ir vėliavų pririšt kur negalima šienaut, o tai šiemet, tikiuosi, ta garbė teks ne man, tai nudroš su visom varnalėšom mano derlių

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 14, 08:45)
Bet zinokit negi cia pirmas pavasaris kai kova prisnige... Jei tai butu vienkartinis atvejis, tai galima butu nervintis... o dabar
Jei taip bus geguze-tada stresuosim 

Peržiūrėjau pernai metų "pomidorinius" užrašus, ir ten parašyta: pikavau balandžio 2, o už lango buvo tikra žiema- pūga, sniego daugybė

QUOTE(xgx @ 2013 03 14, 11:09)
NU KAIP NESMAGIAI SKAITOSI...
O JEI PARODA ŽEMKĖJ BUS TARP PUSNŲ- NUŠALS VISKAS, NIEKAS NEPREKIAUS GROŽIAIS

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 14, 12:20)
NU KAIP NESMAGIAI SKAITOSI...

Aha, jo.. siaubas..

Ojei.. o dar tas tavo šriftas tooooks baisiai griozdiškas.. vos akių neišsinarinau beskaitydama..

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 14, 10:48)
bet tai koks bjaurus radinys, ypac dar po ziemos

QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 11:00)
aha, ir apsildomas

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 14, 11:05)
kokia ruta zaliuoja

QUOTE(Ex @ 2013 03 14, 11:43)
persiprašau baisiausiai

gerai gerai, daugiau nerašysiu didžiosiomis raidėmis dėl akių saugumo, ir neklausiu, tik skaitysiu

Dar prieš gegutėm užkukuojant pasidžiaugsiu jog vieversiukas labai gražiai šiandien čiulbėjo man einant į darbą, o tai žada gražų ir greitą pavasarį, (tikiuosi mano kalendorius nemeluoja).
Saulė taaaip gražiai šviečia, žmonių nedaug, gal rizikuot kokiam vazonike pasisėt ,,darbinį" pomidorą

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 14, 13:18)
pasidžiaugsiu jog vieversiukas labai gražiai šiandien čiulbėjo man einant į darbą
gal rizikuot kokiam vazonike pasisėt ,,darbinį" pomidorą
kada išdigs- tada, nedega, bet vasarą pietums nereiktų neštis daržovių- turėčiau ,,vietinių" agurkų ir pomidorų
gal rizikuot kokiam vazonike pasisėt ,,darbinį" pomidorą

nu va, kaip smagiai pašnekėjai

Jei tik turi kur pastatyt darbe pomidorą, žinoma pasisėk. Tegu linksmina visus toks gyventojas

QUOTE(Ex @ 2013 03 14, 12:27)

oi, mano sodinukų niekas nematytų, aš turiu 24kvadratų patalpą , kuri laukia eilės remontui, kuris bus ne šiemet, jaučiu, tai ten auginčiau, atsuktuvai, plaktukai tik matytų, tie nesityčios jei kas ir ne taip bus

QUOTE(Ynka @ 2013 03 14, 12:51)
Tai viskas gerai, tik jei matysi, kad reikia palaistyti, tai po to reiktų kuom nors uždengti. Prisigėrusių salotų prie minuso audiniai gali sutrūkinėti

Šiaip ridikėliams, salotoms, špinatams augimo temperatūra - '6-20C'
O laukui skirtus pomidorus kas nors sesit ryt?
Kada nusimato geras momentas sejai kovo gale
[/quote]
rytoj tikrai ne nes anksti :)tik i gala kitos savaites
Kada nusimato geras momentas sejai kovo gale

[/quote]
rytoj tikrai ne nes anksti :)tik i gala kitos savaites