Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Ant mano Polkuciu jau matosi virsunese ziedynu uzuomazgos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 14, 08:49)
Žinoma, kad gali ir taip daryt. Tik vėliau laistant suslugs, teks papildyt  mirksiukas.gif

Tai jau papildysiu smile.gif Ot dura,negalėjau anksčiau paklaust,kai paprikas persodinau..Kol prikroviau tos šlapios žemių košės beveik į šimtą vazonukų-pridrėpojau atsakančiai doh.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 10:56)
aha, kazkas jau kadai kades ruosesi lipt medin ir kukuot. Tai nei maciau, nei girdejau iki siol  g.gif

O tai nesigirdėjo g.gif ?Aukse,kabarokis medin greičiau-aš viena nepajėgiu tiek,kad ant visos Lietuvos girdėtųsi.Dzin tas sniegas,bet nors saulę prisišaukiau smile.gif Balkone įstiklintam jau laisvai rytinę kavutę geriu su chalatu biggrin.gif Smagumėlis...
Mano 46 rūšių po vieną sėkliukę sodinti kovo 11 visi alei vieno išdygo.Sunkiausiai kabarojosi tas ibaruru,bet ir anas jau su kabluku.Net nusistebėjau-ot rankelė pas mane blink.gif Tik va bėda,kad palangių neturiu-dviem eiliom jau paprikom užkrauta,gėlių šviesiamėgių irgi negaliu nuskriaust schmoll.gif
Teks dar pakukuot,kad kokią dienelę kuo greičiau pliusas būtų-paprikas pas mamą ištarabanint reikia verkiant.
Atsakyti
adija, kokie šiltnamio išmatavimai, kad auginat 46 pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 14, 15:44)
adija, kokie šiltnamio išmatavimai, kad auginat 46 pomidorus?

Vienas medinis 12 m,kitas lankinis 8 m ilgio ir abudu maždaug 3m su truputuku pločio.Tie 46 tai tik man pačiai biggrin.gif O ir šeimyna gi nori paragaut g.gif Pernai buvo 118 vnt.,šiemet padidinsiu,nes paprikos varys tunelin...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 14, 14:52)
Vienas medinis 12 m,kitas lankinis 8 m ilgio ir abudu maždaug 3m su truputuku pločio.Tie 46 tai tik man pačiai biggrin.gif O ir šeimyna gi nori paragaut g.gif  Pernai buvo 118 vnt.,šiemet padidinsiu,nes paprikos varys tunelin...

jo blink.gif blink.gif blink.gif
taip ir žioptelėjau thumbup.gif
turiu ko siekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 14, 15:21)
O tai nesigirdėjo g.gif ?Aukse,kabarokis medin greičiau-aš viena nepajėgiu tiek,kad ant visos Lietuvos girdėtųsi.Dzin tas sniegas,bet nors saulę prisišaukiau smile.gif Balkone įstiklintam jau laisvai rytinę kavutę geriu su chalatu biggrin.gif Smagumėlis...
Mano 46 rūšių po vieną sėkliukę sodinti kovo 11 visi alei vieno išdygo.Sunkiausiai kabarojosi tas ibaruru,bet ir anas jau su kabluku.Net nusistebėjau-ot rankelė pas mane blink.gif Tik va bėda,kad palangių neturiu-dviem eiliom jau paprikom užkrauta,gėlių šviesiamėgių irgi negaliu nuskriaust schmoll.gif
Teks dar pakukuot,kad kokią dienelę kuo greičiau pliusas būtų-paprikas pas mamą ištarabanint reikia verkiant.

Oi, mielai, bet kad jau matau,kad net seti laiko nebus sia savaite padoriai doh.gif Ryt vel is namu islekiu, o planavau pasiseti aukstaugius. Reiks su prozektorium pasisvietus sodinti g.gif Jei tinka, tai galiu namie antro auksto langa prasidarius kukuoti, koks ten skirtumas, kad ne medis biggrin.gif
Atsakyti
Mb prasijojo žemes,maišysiu per pusę su durpemis,po savaitės pikiuosiu pomidorus į dežes. Toks mano auginimo budas ax.gif Palankiomis sąlygomis dėžes keliaus i šiltnamį ant stalažo,paskui dalis atsidurs majonezo kibireliuose,kurie keliaus pas dukrą,savieji sutūps kompaktiškai į tuneliuką šiltnamyje. rolleyes.gif Šiaip esu visiškai abejinga šalčiams lauke,džiaugiuosi,kad giedra ir daigai gauna saules thumbup.gif Ir kad pakankamai turiu kur nagus į žemes sukišti -begonijų,kanų plantaccija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 14, 15:54)
turiu ko siekti smile.gif

Baik juokus-kitos čia dvigubai ir trigubai daugiau augina ax.gif Va Ex ,girdėjau tokius gandus, stadioną plėvele užsidengus šiltnamį pasidarė ir paskui griovin pomidorus verčia,nes nei suvalgyt,nei suvakuot nespėja...
Aukse,kukuot kur nori,bet pliusą nors keliom valandom iškukuok mirksiukas.gif Pervešiu pipirinius,o paskui jau,kad ir ledynmetis iki gegužės gali būt.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 14, 15:06)
Baik juokus-kitos čia dvigubai ir trigubai daugiau augina ax.gif Va Ex ,girdėjau tokius gandus, stadioną plėvele užsidengus šiltnamį pasidarė ir paskui griovin pomidorus verčia,nes nei suvalgyt,nei suvakuot nespėja...

su stadionu palyginimas geras thumbup.gif
Atsakyti
Mergyckio saunuoles biggrin.gif prikukavot thumbup.gif oras tai superinis pas mus... mano siltnamyje Palanga... tingiu nueit, kad tik neiskeptu biggrin.gif

pasitikrinau, pagaliau nepatingejau prie kompo prieiti, jau tik 22, tai neiskeps, buvo 31 pasieke...

gerai kad vakar pasejau, siandien turbut nedarysiu nieko... sveikata neleidzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 kovo 2013 - 15:34
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 14, 14:57)
Jei tinka, tai galiu

man tinka, tik kukuokit greičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 14, 16:24)
Mergyckio saunuoles  biggrin.gif prikukavot thumbup.gif oras tai superinis pas mus...  mano siltnamyje Palanga... tingiu nueit, kad tik neiskeptu biggrin.gif

pasitikrinau, pagaliau  nepatingejau prie kompo prieiti, jau tik 22, tai neiskeps, buvo 31 pasieke...

gerai kad vakar pasejau, siandien turbut nedarysiu nieko... sveikata neleidzia

kaip gaila,kad negaliu isgrusti savo daigu siandien. Ir is viso,ka darote dirbancios su tais grudinimais? reikia laukti pliusiniu sauletu dienu ir is ryto nesti i ta siltnami ar kaip? Bet bijau,kad kas atsitiktu jiems. Nes keliames anksti, tai per anksti butu isnesti. Ryte siandien pas mus - 17 buvo blink.gif
Atsakyti