Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Pavydas ima beskaitant cia tongue.gif

Gogule, saunuole, kiek centimetru jau pametei 4u.gif

SiditaV- o kiek jau pametei dabar kg? Gal mm arteja uz tai svoris laikos? Nu bet vis tiek nukris. Kiek nori numesti? Ka geri?
Nu as pasveiksiu ir vel sugrisiu. Taip gera buvo, lengva, kai tik geriau. O ir nebuvo bereikalingu minciu kaip ka cia valgyti , kada valgyti ir pan bigsmile.gif

SiditaV o tau po 20 dienu kai pradejai valgyti viskas su skrandziu buvo gerai?
Atsakyti
niekas nearteja, kaip tik per jas pradejau biggrin.gif
po tu 22 dienu viskas ok su skrandziu buvo, uztekdavo poros salotu lapu ir jau soti buvau, bet po truputi po truputi vel prie prie belekokio maisto grizau, bet speju, kad pamoka gera buvo, tikrai ne tokiom dozem ryjau...

db kolkas numeciau 2,4 kg, noriu labai daug, tiek kiek kris smile.gif vasara kelione i Turkija jau nupikrta, tad norisi bent kazkiek formas patobulinti biggrin.gifD

speju, gal nekrito del to, kad labai daug sriubu trintu valgiau, kiekviena diena, praeita karta to nedariau, bet db ir vel kartojasi tai, kad po savaites trintu sriubu nebegaliu i jas ziureti, ne soksto i burna negaliu paimti, tad liko tik sultys ir jogurtai, juos as valgau pietums smile.gif
Atsakyti
O gal nera tau ka mesti, kad pirma karta tiekdaug krito, o dabar is leto mirksiukas.gif
As jau irgi vakare pradejau geriau jaustis po visu persalimu, tai ryt gal jungsiuos vel, taip noris dar bent 5 kg atsikratyti verysad.gif
Atsakyti
as 175, praeitais metais pries metima sveriau apie 90kg, siaip as labai stambiu kaulu, tai patys kg man nelabai rupejo, svarbu kaip atrodau, nu bet dar pries tai 99 sveriau biggrin.gif su draugu apsigyvenau, o tas labai skaniai valgyt gamino :DDD

zodziu pernai numeciau iki 77, ilgai palaikiau riba neperzengti 80 kg, bet va perzengiau iki 84 biggrin.gifD ir siai dienai, bent jau siandieniniam rytui sveriu 81,6... idealus mano svoris butu 73 kokie, dar darbo daug laukia smile.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi prie jusu !!!! Mano ugis 173 cm, o sveriu..DAUG!!!:( Praeita savaite svarstykles rode 78,1 (per pusmeti penkis kilus uzsiauginau...Va ka reiskia atideti sporto sale men ir gyventi su vyru).
Rytas normaliai. Prasiejau pro turgu, nusipirksu sulciu.
Valgyt nenoriu, gal tik akys vis uzkliuna i maisteli, nes pirma val visada valgau. Mano tikslas nors tris dienas istempti. Vis organizmas prasivalys:)
Negaliu normaliai dziaugtis ateinancia siluma, nes tie lasiakai visur- varo i depresija. Susiimtu ir laikau kumsius uz istverme !:)
Atsakyti
Sveika prisijungusi wink.gif kaip pirmoji diena?

Kaip kitoms sekasi? aprimo visai tema smile.gif

As vis dar laikausi, 18 diena siandien, liko 12 smile.gif Svoris beveik nebekrenta, bet skaiciau, kad daznai taip buna, tikiuosi vel prades krist, o jei ne, tai bent busiu savo valia isbandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 04 19, 20:32)
Sveika prisijungusi wink.gif kaip pirmoji diena?

Kaip kitoms sekasi? aprimo visai tema smile.gif

As vis dar laikausi, 18 diena siandien, liko 12 smile.gif Svoris beveik nebekrenta, bet skaiciau, kad daznai taip buna, tikiuosi vel prades krist, o jei ne, tai bent busiu savo valia isbandzius biggrin.gif

saunuole 4u.gif
Atsakyti
Man smegenys neisnesa kaip galima tiek dienu nieko nevalgyti !!! bigsmile.gif rolleyes.gif As kaip vilkas ..alkana ir pikta...
Dirbu dar prie maisto produktu, po triju dienu turbut isprotejusiom akim viska is eiles esiu...Jauciu kaip skrandis susitrauke, uzuodziu riesutus, duona, bananus..viskas taip skaniai kvepia. Jauciu ir sapnuosiu, kad bandele kemsu:/
Is kur pas jus tiek valios ir stiprybes??????
Atsakyti
Merginos nu tikrai aš ir pritariu ...tina , kaip čia jums taip gaunasi ilgai nevalgyti g.gif ***** man jau irgi kirba noras sao valia išbandyti bigsmile.gif neįsivaizduoju, kaip jums po 9 ar daugiau dienų nieko valgyti nesinori?? Nu užsiparinsiu, gal ir aš prisijungsiu dėl sportinio intereso biggrin.gif
Atsakyti
laba naktele smile.gif

Negaliu nepasidziaugusi smile.gif po sesiu dienos stabilaus svorio stovejimo siandien euforija smile.gif) ryte aisku svarstykles rode tik -100, bet galvoju nu velniop, nors kokia pazanga, o katik pasisveriu, ogi ziuriu, nuo ryto iki vakaro -700!!!!!!!!!!! Negaliu patiketi ir atsidziaugti smile.gif ziuresiu, kas ryte bus smile.gif)) Man 12 diena smile.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bent jau motyvacija savaitgali nekalt alaus su cipsiukais ir padazu biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
SiditaV, dziugu kad pagaliau svoris pajudejo thumbup.gif O kiek is viso per 12 d. jau nukrito?smile.gif

Na man paciai keista, kaip nieko nesinori biggrin.gif As is tokiu krastutinumus megstanciu: man geriau visai nevalgyt negu viska, bet po truputi biggrin.gif O siaip matyt priejau ta kritine riba, kai nebegali i save veidrodi ziuret wacko.gif tai ir susiemiau rolleyes.gif o kai jau tikrai labai nori, tai ne taip ir sunku rolleyes.gif
Atsakyti

3,2 kg labai mazai,praeitais metais svoris daug greiciau lipo nuo kuno smile.gif nu bet nors i po truputi, svarbu, kad i prieki smile.gif

As ir is tokiu, man reik viska drastiskai daryt biggrin.gif nemoku po truputi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 19 balandžio 2013 - 23:09