Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Sveikos saunuoles 4u.gif

Skaitau ir pavydas ima - is kur tiek valios bigsmile.gif

Mano didziausia beda - esu priklausoma nuo saldumynu ir neturiu valios ju atsisakyti... doh.gif Tad manau gal pabandyti skysciu dieta - vistiek tarkim sultys yra saldzios - gal man ir tiktu tokia dieta rolleyes.gif

Kadangi rytoj labai uzsimta busiu beveik iki vakaro, iki pietu negalesiu isvis nieko nei valgyti, nei gerti, tai manau bus proga "apsilti" pries sia dieta ir nuo ketvirtadienio tada startuosiu visu pajegumu bigsmile.gif I savo raciona, salia skysciu, tikrai zadu itraukti tirstas darzoviu sriubas, nes ziauriai jas megstu ax.gif o ir jas valgant, jegu manau siek tiek daugiau bus, negu geriant vien skyscius smile.gif

Tad iki ketvirtadienio 4u.gif
Atsakyti
Na, man jau 8 diena - tiesa po truputį grįžtu prie normalaus maisto - leidžiu sau į dieną prie sriubos naminės duonos riekės suvalgyt... biggrin.gif dar truputį mėsytės su sriuba... pradėsiu salotas kapot rolleyes.gif šiaip net nežinau kiek pamečiau, 7 dienos praėjo - savaitė, o rezultatai AKIVAIZDŪS, ypač pilvukas vos ne plokščias, o koks buvo... doh.gif Didžiuojuos savimi smile.gif

O kas dėl jėgų, tai man silpnumo niekad nesijautė - pradėjau bėgiot, kol kas po nedaug nubėgu, nes ilgai sporto nemačius, bet grįžus tikrai išsunkta jaučiuos biggrin.gif

Taigi tiek iš manęs, o jums skystininkės - sėkmės valios reikaluose tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 04 24, 07:47)
Na, man jau 8 diena - tiesa po truputį grįžtu prie normalaus maisto - leidžiu sau į dieną prie sriubos naminės duonos riekės suvalgyt... biggrin.gif dar truputį mėsytės su sriuba... pradėsiu salotas kapot  rolleyes.gif šiaip net nežinau kiek pamečiau, 7 dienos praėjo - savaitė, o rezultatai AKIVAIZDŪS, ypač pilvukas vos ne plokščias, o koks buvo...  doh.gif Didžiuojuos savimi  smile.gif

O kas dėl jėgų, tai man silpnumo niekad nesijautė - pradėjau bėgiot, kol kas po nedaug nubėgu, nes ilgai sporto nemačius, bet grįžus tikrai išsunkta jaučiuos biggrin.gif

Taigi tiek iš manęs, o jums skystininkės - sėkmės valios reikaluose  tongue.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Sveiko gyvos 4u.gif

Na jungiuosi ir as i Jusu gretas ax.gif

Ryta pradejau su stikline vandens, o vakarop parasysiu kaip sekesi per diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 25 balandžio 2013 - 09:58
:)Siandien ir man jau antra diena. ISGYVENAU vakar thumbup.gif Buvo po pietu uzejes kazkoks keistas pykcio protrukis, kai aplink visi nervino...Tai vyras liepe pagulet - praejo. Turbut , kad truko to kramtimo reflekso. Geriau nedaug...Arbatos, jogurto stiklines (as nepratusi daug gerti per diena). Vakare apie desimta ziauriai seile tyso galvojant apie mesyte, bet nepasidaviau. Pasiemiau knyga ir aprimau. AS STIPRI!!
Siandien dar nenoriu valgyti. Puse dienos ramiai. Isgeriau du puodelius kapucino, tebuna skrandukas pilnas.
Nesisveriau, svarstykles numiro..reiks nueiti nusipirkti. Pilvokas truputi susitrauke.
Atsakyti
QUOTE(...tina @ 2013 04 25, 11:16)
:)Siandien ir man jau antra diena. ISGYVENAU vakar thumbup.gif  Buvo po pietu uzejes kazkoks keistas pykcio protrukis, kai aplink visi nervino...Tai vyras liepe pagulet - praejo. Turbut , kad truko to kramtimo reflekso. Geriau nedaug...Arbatos, jogurto stiklines (as nepratusi daug gerti per diena). Vakare apie desimta ziauriai seile tyso galvojant apie mesyte, bet nepasidaviau. Pasiemiau knyga ir aprimau. AS STIPRI!!
Siandien dar nenoriu valgyti. Puse dienos ramiai. Isgeriau du puodelius kapucino, tebuna skrandukas pilnas.
Nesisveriau, svarstykles numiro..reiks nueiti nusipirkti. Pilvokas truputi susitrauke.

Man irgi truksto to kramtymo veiksmo biggrin.gif bet imanoma dar valdytis, visgi pirmoji man dar dienele ax.gif kolkas nesunku, isgeriau 2 stiklines svieziai spaustu apelsinu sulciu, dubeneli tirstos darzoviu sriubytes ir vandens neskaiciuoju, nes isgeriau tikrai ne viena stikline (jo ir taip nemazai isgeriu dienom), kolkas tiek smile.gif
Atsakyti
As sau leidziu truputi kramtomos pakramtyti, lyg veiksmas kad ka valgyciau. Smegenu veikla gereja, tik po jos truputi skranduka paskauda. Liezuvis baltomis apnasomis uzsideda, tai kelis kartus i diena paskalauju "listerine"skysciu ir vel viskas gerai:)
Valgyt dar nenoriu!!!! Ruosiuosi i parka pakvepuoti grynu oru , tikiuos nesuskysiu prie ten esanciu kiosku g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(...tina @ 2013 04 25, 15:13)
As sau leidziu truputi kramtomos pakramtyti, lyg veiksmas kad ka valgyciau. Smegenu veikla gereja, tik po jos truputi skranduka paskauda. Liezuvis baltomis apnasomis uzsideda, tai kelis kartus i diena paskalauju "listerine"skysciu ir vel viskas gerai:)
Valgyt dar nenoriu!!!!  Ruosiuosi i parka pakvepuoti grynu oru , tikiuos nesuskysiu prie ten esanciu kiosku g.gif  schmoll.gif

na ar pavyko atsilaikyti "kioskams"? biggrin.gif

sekmingai praejo snd dienele, susumavau net visas kcal, viso 738.52 bigsmile.gif super, kaip iskrovos diena thumbup.gif o ir alkio nesijaucia bigsmile.gif didziuojuosi savim, kad saldumynu atsisakiau bent diena rolleyes.gif

rytoj pratesimas ax.gif
Atsakyti
Va kaip fainai cia visos.
Gogule- kaip tau, labai idomu kiek nukrito???

O as kai laikiausi tai man kaip syk nuotaika super buvo. O kai pasiziuredavau i veidrodyje savo mazejanti atvaizda tai visai super.
Jau taip noriu cia atgal sugrizti pasidietint, bet iklimpau i ligas persalimo nerealiai, vis dar kapanojuos, antibijotikus riju. Bet vat per 10 dienu nukrito 5,5kg ir siandien pasisveriau po beveik dvieju savaiciu valgymo ir vis dar -5,5.
Atsakyti
Viskas kuo puikiausia thumbup.gif Trecia diena siandien!!!!
Vakar pasisveriau 75,4 kg. Ramiai, jokiu stresu, jokio seilejimosi. Jauciuosi lengva kaip lapas, pilvokas susitraukes. Surukiau keliata cigareciu, tad net parduotuvej ramiom akim apejauir salia sese niamniojo sokolada - o man nieko.Be reakcijos. Ryte sveriu 74,7 smile.gif Valgyt nenoriu. Kapucino puodukas ir lekiu i centra reikalu tvarkyti.
Minusiukas, kad kojos ir rankos sala. Tai truputi ir gerkle prisideda (angina), bet isgyvensiu. Tikslas taip skysciauti iki pirmadienio. Jei nepajegsiu- suvalgysiu pirmadieni ryziu su pieniuku. Bet manau save galiu kontroliuoti... g.gif

Papildyta:
Tai mes su *rasa* skysciu dienas bandom?smile.gif Styprybes tau!!!!
As jau ir sese prikalbinau, kad prisijungtu...kuo daugiau tuo linksmiau ir lengviau. Susitarem, kad jei uzeis kazkokios sunkumo minutes ir ziauriai valgyt noresis..skambinsim viena kitai ir gelbesim su atkalbejimu, demesio nukreipimu.
Atsakyti
Labas,as visdar kaupiuosi,kazkada pavyko 12 kg numesti,per tris mėn.dabar jau esu beveik savim patenkinta,tai sunku motyvuotis,bet dar truputi ir jauciu isiliesiu i Jūsų chebryte:D
Atsakyti
QUOTE(...tina @ 2013 04 26, 06:54)

Papildyta:
Tai mes su *rasa* skysciu dienas bandom?smile.gif Styprybes tau!!!!
As jau ir sese prikalbinau, kad prisijungtu...kuo daugiau tuo linksmiau ir lengviau. Susitarem, kad jei uzeis kazkokios sunkumo minutes ir ziauriai valgyt noresis..skambinsim viena kitai ir gelbesim su atkalbejimu, demesio nukreipimu.

Labas rytas 4u.gif

Na labai dziugu girdeti, kad Tau puikiai sekasi, taip ir toliau thumbup.gif o kai kompanija dar yra, kuri Tave palaiko - tai isvis super duper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As snd atsikeliau, tai neisbadejusi jauciuosi biggrin.gif tikriausiai atsivalgiau ir persivalgiau paskutiniu metu, tai man sitie skysciai - tik i nauda, bent kazkiek prasivalys organizmas thumbup.gif
O ir svarstykles rodo -800 g thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Šalta kava... @ 2013 04 26, 07:51)
Labas,as visdar kaupiuosi,kazkada pavyko 12 kg numesti,per tris mėn.dabar jau esu beveik savim patenkinta,tai sunku motyvuotis,bet dar truputi ir jauciu isiliesiu i Jūsų chebryte:D

Oho, saunuole kokia Tu thumbup.gif niu tai junkis prie musu - kuo daugiau tuo lengviau visoms mesti bigsmile.gif
Atsakyti