tai pasirodo, kad reik daugiau sverti, kad daugiau numestum
) Juokauju
siandien dar -400 
13 diena - 3,6

13 diena - 3,6

...issilaikiau para. Na, atvirai -imanoma istverti. Jauciu sunkiausia buna pirmasias pora dienu, tada skrandukas susitraukia ir i maista daug lengviau ir paparsciau ziureti. O jei dar darbais uzsivertusi, tai net mintims apie niam niam nebelieka.
Man viska sugadino koleges, sumaniusios atzymeti mano praejusi gimtadieni. Teko su sypsena iskelti sampano taure ir sukramtyti picos gabala, nes pati ja uzsakiau pasivaisinimui.
Susiimsiu nuo rytojaus, nes iseinu atostogu, tad manau daug paprasciau bus susiimti, kaip aplink niekas maistu nediriguos ir nebus itampos
Drauge sako, kad labai labai reikia noret sulieknet, tai ir suleknesiu - na bet as ir noriu.Tik gal truputi perskysta sau..nesusikalbu ne su kunu, o su protu!
Kaip Jus nuvejat mintis apie maista? Ar Jums nebaisu, kad po tu nevalgymo dienu...nesusilaikysit ir pulsit niamniot viska is eiles?? (mane ta mintis neramina).
Man viska sugadino koleges, sumaniusios atzymeti mano praejusi gimtadieni. Teko su sypsena iskelti sampano taure ir sukramtyti picos gabala, nes pati ja uzsakiau pasivaisinimui.
Susiimsiu nuo rytojaus, nes iseinu atostogu, tad manau daug paprasciau bus susiimti, kaip aplink niekas maistu nediriguos ir nebus itampos

Kaip Jus nuvejat mintis apie maista? Ar Jums nebaisu, kad po tu nevalgymo dienu...nesusilaikysit ir pulsit niamniot viska is eiles?? (mane ta mintis neramina).
Tina
Tu atsipalaiduok ir negalvok, kas bus jeigu bus
Jei labai sunku tuomet bent viena kart bandyk ka nors pakramsnoti obuoli ar galu gale salotu, tuomet bus paprasciau ir lengviau sau. Bet noras ir apsisprendimas taip turi buti didelis
Pas mane minus 100 gr
nieko pirmadieni bus lengviau
Visoms grazaus sekmadienio

Tu atsipalaiduok ir negalvok, kas bus jeigu bus

Jei labai sunku tuomet bent viena kart bandyk ka nors pakramsnoti obuoli ar galu gale salotu, tuomet bus paprasciau ir lengviau sau. Bet noras ir apsisprendimas taip turi buti didelis

Pas mane minus 100 gr

Visoms grazaus sekmadienio

Laikausi skysčių dietos jau 5 diena, tai dar 4 liko, svėriausi tik pradžioje, o kai baigsiu laikytis tada ir pažiūrėsiu kiek nukrito. Laikausi tik ant arbatų, jogurtų, pasukų, vandens žinoma, kartais būna sriubytė kokia... Bet valios oj kaip reikia, sėkmės visoms!

Sveiki visi
Turiu uzsibrezus sioki toki tiksla, noriu iki birzelio numesti kokius 6 kg
Labai daug skaiciau apie sia dieta isnarsiau visus forumus ir apsistojau cia
Taigi nuo snd pradejau jos laikytis . Sekasi net nzn kaip pasakius manau gerai, bet juk pirma diena tai nieko nuostabaus kad nekyla pagundos. Didziausia mano silpnybe saldumynai ir saiko neturejimas. Didelis ir pozityvus nusiteikimas , tikiu kad pavyks
bet gal butu kokiu tai patarimu
?

Man atvirksciai,sunkiausios pirmos 4 dienos, nes tada ir ipratimas kramsnoti ir skrandis didelis ir tuscias, o po 4 dienos jau kazkaip isivaziuoju, po visko as bent jau tikrai nepuoliau visko kapoti, visu pirma visai kitaip i maista pradejau ziureti, visu antra nuo suspausto kumscio salotu toookia soti jautiesi
))
siandien man 15 diena - 4 kg :)liko dar 5 kg iki tikslo

siandien man 15 diena - 4 kg :)liko dar 5 kg iki tikslo

O jusu nuo geriamu jogurtu ,pasuku neberia? Man pirmoj dienoj du spaugai atsirado ant veido

O ka jauciat pirmasias dienas, tiksliau antraja, ar treciaja diena? Kada silpnumas pradeda jaustis? Kazkur skaiciau, kad pradeda liezuvis valytis, tad jauciasi keistas skonis ir kvapas burnoje, taip ir buna? Kokie minusai, kokie pliusai ? Per tris dienas kiek imanoma kigramu pamesti, ar cia visoms po kelis gramus pabega?

Sveikos, man jau 21 diena, svoris nebelabai krenta, liko savaite 
Del jogurtu ir pasuku, tai jogurtu as negriu, o nuo pasuku neberia. Bet jei tik keli spuogai issoko, tai cia ne berimas
gal siaip sutapo tu spuogu isaugimas? 
Del pojuciu, tai man ne viena is dienu silpnumas uzejes nebuvo. Bet del kvapo is burnos, tai tikrai jautesi
bet kai pradejau daugiau svieziai spaustas sultis gerti, o ne is pakiu, tai dingo
O daugiau man asmeniskai jokiu minusu, pliusas tas, kad svoris krenta
Per tris dienas manau max 1,5 kg ir tai labiau todel, kad issivalo zarnynas. Po trieju dienu pradejus valgyt 1 kg is 1.5 numestu gris
Bet as cia pagal savo patirti, kitoms gal kitaip

Del jogurtu ir pasuku, tai jogurtu as negriu, o nuo pasuku neberia. Bet jei tik keli spuogai issoko, tai cia ne berimas

Del pojuciu, tai man ne viena is dienu silpnumas uzejes nebuvo. Bet del kvapo is burnos, tai tikrai jautesi

Per tris dienas manau max 1,5 kg ir tai labiau todel, kad issivalo zarnynas. Po trieju dienu pradejus valgyt 1 kg is 1.5 numestu gris

pradedu as jau simuliuoti, tai ta sukramtau, tai ta suvalgau...ech, kai nekrenta svoris taip sunku motyvuotai islikti...
klauset kada ir kiek svoris sugrizta, man po 22 dienu kaip minejau valgant salotas dar trys-keturi kg nukrito
klauset kada ir kiek svoris sugrizta, man po 22 dienu kaip minejau valgant salotas dar trys-keturi kg nukrito