Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(princesss @ 2013 04 29, 17:02)
Nu as zadu iki savaitgalio kaip nors istverti, tai butu 5 dienos pradziai, paziuresiu kaip cia svoris kris rolleyes.gif
Oi taip norisi dar ka nors siandien pakramtyti... unsure.gif  einu geriau lanka pasuksiu, reikia vyti salin mintis apie maista smile.gif

aha kazkoks veiksmas nutolina mintis apie kramtyma bigsmile.gif

man irgi jau truksta to kramtymo blush2.gif

snd 5-a diena, bet nepasakyciau, kad labai noriai krenta man tie kg... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau siek tiek apleidus foruma smile.gif

Na as sios dietos laikiausi 26 dienas, po to vis ka uzkasdavau, siandien lygiai menesis nuo pradejimo laikytis. Per 26 dienas numeciau apie 7-8 kg. Visi drabuziai gerokai laisvi, dzinsus nusimaunu neatsisegus, o mano tikslas - itilpti i vestuviu suknele pasiektas su kaupu, dabar reikes ja mazinti rolleyes.gif Dar noriu 4 kg atsikratyti, bet jau valgant. Manau sudetinga nebus, kadangi skrandis susitraukes ir daug netelpa, o ir dabar mieliau renuosi skysta maista, dar pavalgau kartais ka nors zaliavalgiska smile.gif

Sekmes visoms besidietinancioms!
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 04 29, 23:04)
Sveikos,

buvau siek tiek apleidus foruma smile.gif

Na as sios dietos laikiausi 26 dienas, po to vis ka uzkasdavau, siandien lygiai menesis nuo pradejimo laikytis. Per 26 dienas numeciau apie 7-8 kg. Visi drabuziai gerokai laisvi, dzinsus nusimaunu neatsisegus, o mano tikslas - itilpti i vestuviu suknele pasiektas su kaupu, dabar reikes ja mazinti  rolleyes.gif Dar noriu 4 kg atsikratyti, bet jau valgant. Manau sudetinga nebus, kadangi skrandis susitraukes ir daug netelpa, o ir dabar mieliau renuosi skysta maista, dar pavalgau kartais ka nors zaliavalgiska smile.gif

Sekmes visoms besidietinancioms!

Sveikinu uz kantrybe ir gerus pasiekimus bigsmile.gif saunuole thumbup.gif

O gal galetum parasyt ka gerdavai is "sotesniu" skysciu? ax.gif
Atsakyti
Na as pagrinde geriau sultis, arbatas ir raugintas pasukas. Taciau kartais suvalgydavau trintu pomidoru sriubos dubeneli (vanduo, pomidorai, prieskoniai), o ypac retais atvejais susitrindavau kokteili (puodelis soju/ migdolu pieno, 1 bananas ir truputi kakavos nesaldintos) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 04 30, 08:55)
Na as pagrinde geriau sultis, arbatas ir raugintas pasukas. Taciau kartais suvalgydavau trintu pomidoru sriubos dubeneli (vanduo, pomidorai, prieskoniai), o ypac retais atvejais susitrindavau kokteili (puodelis soju/ migdolu pieno, 1 bananas ir truputi kakavos nesaldintos) wink.gif

Na as kefyra pradejau gert, o siaip valgymo - gerimo pasirinkimas mano atveju - toks pats smile.gif
Atsakyti
gogule, puikus rezultatai, sveikinu clap.gif
*rasa*, o kiek tu jau pametei po penkiu dienu? rolleyes.gif
Siandien jauciuosi kur kas geriau ir labiau uztikrinta savimi, kad sugebesiu ataikyti biggrin.gif ryte isgeriau kavos, pietums issiviriau keturiu grudu koses ant pieno ir likusia diena gersiu sultis wub.gif
Atsakyti
..O mano skysciu dienos baigesi. Pabego trys kilogramai. Isbuvau sesias dienas. Po savaites vel laikysiuos ir temsiu iki 14 -olika dienu.
Kelnes iskart lengviau uzsisega, bliuskutes laisviau maskatuoja:) Tik tas ranku ir koju salimas nelabai patiko. Bet sunkiausia pasirodo pirma diena, kai reikia nusiteikti....
Siandien valgiau darzoviu sriuba. Uztenka vieno samcio...oi kokia pilna jauciuosi. Isgeriau net angliuko, nes skrandis atrodo dar miega po tiek dienu.
Laikykites mergaites, po savaites vel prisijungsiu:)
Atsakyti
QUOTE(...tina @ 2013 04 30, 17:20)
..O mano skysciu dienos baigesi. Pabego trys kilogramai. Isbuvau sesias dienas. Po savaites vel laikysiuos ir temsiu iki 14 -olika dienu.
Kelnes iskart lengviau uzsisega, bliuskutes laisviau maskatuoja:) Tik  tas ranku ir koju salimas nelabai patiko. Bet sunkiausia pasirodo pirma diena, kai reikia nusiteikti....
Siandien valgiau darzoviu sriuba. Uztenka vieno samcio...oi kokia pilna jauciuosi. Isgeriau net angliuko, nes skrandis atrodo dar miega po tiek dienu.
Laikykites mergaites, po savaites vel prisijungsiu:)

Sveikinu su gerais pasiekimais bigsmile.gif

Kadangi atkeliavo jau garu puodas, tai snd, bent jau kolkas, paskutine mano skystinimosi dienele ax.gif
siaip labai saziningai derinau maista keleta menesiu, o paskui koki menesiuka labai apleidau si reikala, tai nuo rytojaus vel gryztu i doros kelia su derinimu bigsmile.gif

Man siandien irgi sesta diena, net pati stebiuosi, kad tiek isbuvau, galvojau tikrai sunkiau bus, bet pasirodo galiu atsispriti silpnumo akimirkoms thumbup.gif Pas mane irgi pabego panasiai, kaip ir pas Tave - 2.7 kg, labai dziaugiuosi bigsmile.gif savijauta super thumbup.gif jau svajoju apie lasisa rytojui biggrin.gif o vakarienei ir pusryciams - jauciu paliksiu skysta maista, tik per pietus valgysiu kazka kramtomo smile.gif

Sekmes visoms besiskystinancioms 4u.gif
Si dieta tikrai nera sunki, sprendziu is savo asmenines patirties - jeigu jau as galejau - tai net neabejoju, kad tai gali visos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 30 balandžio 2013 - 19:54
Sveikinimai visoms pasiekusioms savo tikslu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as sugrizau po ligu, jungiuos vel, bet ziuriu kad kompanijos nera?! Man siandien antra diena. Kol kas geriu tik vandeni ir pomidoru sultis,bet ryt dauginsiu kaloriju norma , kad vel neprikibtu ligos . Taigi kas jungiasi???

Princessss- o tu koses irgi valgai? Kiek nori numesti ir kiek jau pametei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 30 balandžio 2013 - 21:50
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 04 30, 20:47)
Sveikinimai visoms pasiekusioms savo tikslu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O as sugrizau po ligu, jungiuos vel, bet ziuriu kad kompanijos nera?! Man siandien antra diena. Kol kas geriu tik vandeni ir pomidoru sultis,bet ryt dauginsiu kaloriju norma , kad vel neprikibtu ligos .  Taigi kas jungiasi???

Princessss- o tu koses irgi valgai?  Kiek nori numesti ir kiek jau pametei?

As pusryciams jogurta gersiu, o vakarienei - arba jogurta, arba pomidoru sultis, tai tik pietus kramtomus valgysiu biggrin.gif tai kazkiek palaikysiu kompanija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 04 30, 21:47)
Sveikinimai visoms pasiekusioms savo tikslu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O as sugrizau po ligu, jungiuos vel, bet ziuriu kad kompanijos nera?! Man siandien antra diena. Kol kas geriu tik vandeni ir pomidoru sultis,bet ryt dauginsiu kaloriju norma , kad vel neprikibtu ligos .  Taigi kas jungiasi???

Princessss- o tu koses irgi valgai?  Kiek nori numesti ir kiek jau pametei?

Valgau ir koses, bent pirmas dvi dienas valgiau, siandien tai ryte kakavos su pienu pasidariau, o likusia dali tik kefyras planuojamas cool.gif per dvi dienas pameciau 1kg, tikiuosi iki savaitgalio dar vienas nukris 4u.gif Savaitgali nusimato balius tai padarysiu pertrauka, o paskui vel jungsiuos prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jungiames , man kompanijos reikia. Man siandien trecia diena baiges, kad nenusialinti kaip pirmaji karta issiviriau brokoliu sriubytes, koki puodeli isgeriau. Vis kazkas silto. O siaip vanduo, arbata, net kavos nebenoriu verysad.gif

Rasa- ar pavyko tik pietus pakramtyti tongue.gif ???
Atsakyti