QUOTE(...tina @ 2013 04 30, 17:20)
..O mano skysciu dienos baigesi. Pabego trys kilogramai. Isbuvau sesias dienas. Po savaites vel laikysiuos ir temsiu iki 14 -olika dienu.
Kelnes iskart lengviau uzsisega, bliuskutes laisviau maskatuoja:) Tik tas ranku ir koju salimas nelabai patiko. Bet sunkiausia pasirodo pirma diena, kai reikia nusiteikti....
Siandien valgiau darzoviu sriuba. Uztenka vieno samcio...oi kokia pilna jauciuosi. Isgeriau net angliuko, nes skrandis atrodo dar miega po tiek dienu.
Laikykites mergaites, po savaites vel prisijungsiu:)
Sveikinu su gerais pasiekimais
Kadangi atkeliavo jau garu puodas, tai snd, bent jau kolkas, paskutine mano skystinimosi dienele
siaip labai saziningai derinau maista keleta menesiu, o paskui koki menesiuka labai apleidau si reikala, tai nuo rytojaus vel gryztu i doros kelia su derinimu
Man siandien irgi sesta diena, net pati stebiuosi, kad tiek isbuvau, galvojau tikrai sunkiau bus, bet pasirodo galiu atsispriti silpnumo akimirkoms

Pas mane irgi pabego panasiai, kaip ir pas Tave
- 2.7 kg, labai dziaugiuosi

savijauta super

jau svajoju apie lasisa rytojui

o vakarienei ir pusryciams - jauciu paliksiu skysta maista, tik per pietus valgysiu kazka kramtomo
Sekmes visoms besiskystinancioms
Si dieta tikrai nera sunki, sprendziu is savo asmenines patirties - jeigu jau as galejau - tai net neabejoju, kad tai gali visos