Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(vilte-vilte @ 2013 05 03, 22:31)

Incorpore, junkis junkis, kiek dienu laikysies, kiek nori pamesti?

Labas, mano tikslas yra laikantis sios dietos pamesti 4 kg.

Tikiuosi, pavyks iki birzelio smile.gif Ziuresiu, kaip jausiuos smile.gif Man geriausi skysciai yra neriebus kefyras ir pomidoru sultys smile.gif Susidaro ispudis, kad visai rimtai uzkirtau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2013 05 06, 20:40)
Sveikos visos wink.gif jungiuosi prie jusu. Siandien 4 diena kai maitinuosi tik geriamu jogurtu, pasukom,sultim, arbatom, kava ir  vandeniu. Alkis tikrai nekankina, sunkiausia tik darbe atsilaikyti per pietus, nesinori visiems aiskintis, kodel nevalgau, juolab ten bobeles kategoriskai pries dietas. Tad kol geras oras einu pasivaikscioti per pietus, o grizus geriamo jogurto isgeriu.
Pasakokit, kaip jus gyvenat? Su kokiais sunkumais susiduriat? Kokius skaniausius skyscius atradot? wink.gif

Sveika mirksiukas.gif o kiek tu isvis zadi laikytis? kiek jau pametei ir kiek noretum? ax.gif pas mane meniu toks pat tik dar as neatsisakau kosiu ir sriubu rolleyes.gif dieta isties nera sunki ypac jei esi uzimtas zmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesss @ 2013 05 07, 07:31)
Sveika mirksiukas.gif  o kiek tu isvis zadi laikytis? kiek jau pametei ir kiek noretum? ax.gif  pas mane meniu toks pat tik dar as neatsisakau kosiu ir sriubu rolleyes.gif  dieta isties nera sunki ypac jei esi uzimtas zmogus smile.gif

Neturiu uzsibrezus konkretaus dienu skaiciaus,ziuresiu savijauta kaip bus. Kadangi turiu daug antsvorio tai tikrai yra ka mesti. Nukrito mazdaug 3kg jau, bet manau,tiesiog issivale zarnynas ir pradejus normaliai maitintis apie pora kg automatiskai gris (kad ir kaip to nenoreciau).
Manes namie nei MB kvepiantis maistas pernelyg nevilioja, o ir gaminti kasdien tenka. Tik va,sakau,darbe sunkiausia. Ir aisku savaitgali isbandymas didziausias.
Vakarienei sriubos skystima sukirtau,net labai skanu buvo. O siaip vadovaujuosi siaudelio principu,kad galima viska valgyti (gerti) ka galima vartoti per siaudeli. Aisku ir i kcal aki uzmetu, net nustebino kokios kaloringos kai kurios sultys sad.gif
Atsakyti
Jo, sultys gali būti ir labai kaloringos smile.gif Šiaip dar siūlau pamąstyt apie cukraus kiekį smile.gif Angliavandeniai, ypač vakarais, dietininkams nėra į naudą...

QUOTE(rugsti_vysnia @ 2013 05 07, 17:59)
Neturiu uzsibrezus konkretaus dienu skaiciaus,ziuresiu savijauta kaip bus. Kadangi turiu daug antsvorio tai tikrai yra ka mesti. Nukrito mazdaug 3kg jau, bet manau,tiesiog issivale zarnynas ir pradejus normaliai maitintis apie pora kg automatiskai gris (kad ir kaip to nenoreciau).
Manes namie nei MB kvepiantis maistas pernelyg nevilioja, o ir gaminti kasdien tenka. Tik va,sakau,darbe sunkiausia. Ir aisku savaitgali isbandymas didziausias.
Vakarienei sriubos skystima sukirtau,net labai skanu buvo. O siaip vadovaujuosi siaudelio principu,kad galima viska valgyti (gerti) ka galima vartoti per siaudeli. Aisku ir i kcal aki uzmetu, net nustebino kokios kaloringos kai kurios sultys sad.gif

Atsakyti
QUOTE(incorpore @ 2013 05 07, 20:47)
Jo, sultys gali būti ir labai kaloringos smile.gif Šiaip dar siūlau pamąstyt apie cukraus kiekį smile.gif Angliavandeniai, ypač vakarais, dietininkams nėra į naudą...

Tai vakarais geriausia rinktis piena arba kefyra mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokias sultis geriate jus? Vistiek dauguma tikriausiai nemazai sudeciu pastudijavusios esat.. Man buvo pacios paciausios pomidoru,skanu,sotu ir mazai kaloriju. Bet noretusi labiau paivairinti raciona. Taigi,kokias perkat jus? Aisku naudingiausios naturalios, bet neturiu sulciaspaudes...
Atsakyti
Na, ar yra dar gyvu? wink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos:) jungiuosi i jusu grupele:) nors matau forumas apmires.
Man sendien pirma skysciu diena smile.gif Esu pasiryzus laikytis iki geguzes 25,nes paskui vaziuosim i lietuva atostogu..bet as skysciauju sitaip...dienoj nemaisau ivairiu skysciu viena diena vienos sultys kita diena kitos..
cia mano visos savaites meniu:
1d. kefyras 1l
2d.Multivitamin sultys 1,5l
3d. Apelsinu sultys 1,5l
4d. Vanduo-Zalioji arbata
5d. Obuoliu sultys 1,5l
6d.Morku sultys 2l
7. Pomidoru sultys 1l

Antros savaites meniu:
1d. Kefyras 1l
2d. Apelsinu sultys 1,5l
3d. Vanduo-zalioji arbata
4d. Multivitaminu sultys
5d. Pienas 1,5l
6d. Morku sultys 2l
7d.Pomidoru sultys 1l

Tikiuosi istversiu smile.gif ax.gif nes jau labai reik numest svorio,turiu labai didelio virsvorio
Siandien startavau su 75,2kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merely @ 2013 05 10, 19:20)
Man sendien pirma skysciu diena smile.gif Esu pasiryzus laikytis iki geguzes 25,nes paskui vaziuosim i lietuva atostogu..bet as skysciauju sitaip...dienoj nemaisau ivairiu skysciu viena diena vienos sultys kita diena kitos..
1d. kefyras 1l
3d. Apelsinu sultys 1,5l
5d. Obuoliu sultys 1,5l
6d.Morku sultys 2l
7. Pomidoru sultys 1l
Antros savaites meniu:
1d. Kefyras 1l
2d. Apelsinu sultys 1,5l
4d. Multivitaminu sultys
5d. Pienas 1,5l
6d. Morku sultys 2l
7d.Pomidoru sultys 1l

Tikiuosi istversiu smile.gif  ax.gif  nes jau labai reik numest svorio,turiu labai didelio virsvorio

Sveika 4u.gif

Saunuole, kad pasiryzai thumbup.gif
Bet as pvz tikrai neistverciau visos dienos su 1l pomidoru sultim ar 1l kefyro...

Lauksim ziniu is Taves kaip Tau seksis 4u.gif

O man snd jau 7 diena vaisiu ir darzoviu valgymo, jauciuosi soti, laiminga ir galinti kramtyti thumbup.gif nesisveriau, bet ant rubu jauciasi laisvumas cool.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif prisijungsiu ir as prie jusu biggrin.gif man siandien jau trecia diena. Jauciuosi tikrai gerai, bet nebereikalo..kiekviena diena po trintos sriubos lekste biggrin.gif ryt galvoju apsieit be jokiu sriubu blush2.gif
Ugis mano 175, o svoris 65... noriu bent 5 kg atsikratyt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LoretaK921 @ 2013 05 10, 22:49)
sveikos merginos smile.gif prisijungsiu ir as prie jusu  biggrin.gif  man siandien jau trecia diena. Jauciuosi tikrai gerai, bet nebereikalo..kiekviena diena po trintos sriubos lekste biggrin.gif ryt galvoju apsieit be jokiu sriubu  blush2.gif 
Ugis mano 175, o svoris 65... noriu bent 5 kg atsikratyt  smile.gif  thumbup.gif

Labukas, sveika prisijungus

As irgi kai skystinausi, tai trintos sriubos ejo i trasa, kitaip buciau nepatempus jauciu blush2.gif

Sekmes toliau skystinantis 4u.gif
Beja, kiek dienu zadi laikytis sios dietos?
Atsakyti
QUOTE(Merely @ 2013 05 10, 21:20)
1d. kefyras 1l
3d. Apelsinu sultys 1,5l
5d. Obuoliu sultys 1,5l
6d.Morku sultys 2l
7. Pomidoru sultys 1l
Antros savaites meniu:
1d. Kefyras 1l
2d. Apelsinu sultys 1,5l
4d. Multivitaminu sultys
5d. Pienas 1,5l
6d. Morku sultys 2l
7d.Pomidoru sultys 1l

Tikiuosi istversiu smile.gif  ax.gif  nes jau labai reik numest svorio,turiu labai didelio virsvorio

cia pati taip susiplanavai?smile.gif
sveriu 72, o dar pries 1,5 metu sveriau 57 sad.gif(( svoris mane zudo.. o depresuodama valgau dar daugiau:(
galvoju jungtis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate+++: 11 gegužės 2013 - 11:33