Įkraunama...
Įkraunama...

Rimi lipdukų akcijos

QUOTE(geruta @ 2013 06 28, 13:56)

neklaidinkite,aiskiai parasyta, kad lipdukai dalijami iki birzelio 30, o atsiimti galima iki liepos 14d.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2013 06 29, 07:36)
neklaidinkite,aiskiai  parasyta, kad lipdukai dalijami iki birzelio 30, o atsiimti galima iki liepos 14d.

Jau pataisyta. Rinkti galit visa liepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2013 07 14, 08:52)
Jau pataisyta. Rinkti galit visa liepa biggrin.gif

Ka ir norejau pasakyti anksciau, bet manes niekas neklause hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2013 06 27, 18:06)
Parduotuveje maciau, jog pratese, lyg tais iki liepos 28d. Nors internete dar nieko nera parasyta. Lipdukai kitokie jau praeita savaite buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 15 liepos 2013 - 18:02
Gal kas matėte kosmetinių kurioje nors Vilniaus RIMI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 07 24, 15:49)
Gal kas matėte kosmetinių kurioje nors Vilniaus RIMI  unsure.gif

maciau mandarine. savanoriuose irgi yra. manau jau visur uzveze biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2013 06 27, 15:22)
Gal kas pirkote kosmetine? Gal galite pakomentuoti? Ar ten daug kas telpa? Nes toks vaizdas, kad pati kosmetine labai didele, o i vidu nelabai ka ir idesi..  g.gif

turim. talpi. vaziavom atostogu tai tilpo ir mano ir vyro ir vaiko daiktai biggrin.gif

QUOTE(Pūkis @ 2013 06 27, 17:49)
O cia iki kada pratese  g.gif , nes siandi buvau Rimi, tai pardaveja del lipduku sake, nes uzklausiau, kad kitokie, tai sake baigesi ir nauju prigamino, tik ju spalva skiriasi, su melynu  biggrin.gif , o del pratesimo tai nieko neminejo  g.gif

melyni lipdukai tai ne naujai pagaminti, o like nuo kazkokiu senu akciju biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri uzmatete Kauno "Megos" ir "SAVO" Rimi, ar dar yra mazu lagaminu(124,99Lt)? 4u.gif
Atsakyti
Rimi vyksta lipdukinė akcija Fontignac indams. Gal kas jau nusipirko ir galėtu pakomentuoti kokybę? O gal kas turi iš seniau? g.gif
Atsakyti
Aš ketinu susipirkti indelius flan desertams:), du turiu jau
Atsakyti
4u.gif

Ir kaip šie indai Jums ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2013 12 29, 19:59)
4u.gif

Ir kaip šie indai Jums ? 4u.gif

Atsidariau tikedamasi rasti atsiliepimu:) neisvandziau dar, vis po truputi susipirkineju
Atsakyti
QUOTE(kiwi82 @ 2014 01 08, 15:07)
Atsidariau tikedamasi rasti atsiliepimu:) neisvandziau dar, vis po truputi susipirkineju

Visus akcijinius indus supirkinėjat? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
turiu pati didziausia, 4,3 l. jau ne karta isbandytas orkaiteje, viskas puikiai, esu patenkinta
Atsakyti