Sveikos Mamyes

Na, man panorejus ir kitoms mamytems pritarus uzvedu nauja tema apie musu leliuku

vardus. Pasidalinkime nuomonemis ir patirtimis, kas uzdejom savo vaikuciams nelietuviskus vardus, kas lietuviskus... Ir kaip sekasi su lietuviskais vardais svetur.
Taigi as pradesiu nuo saves, nes noreciau isgirsti kitu mamyciu nuomones. Mes susidureme su sunkumu, del vardo treciam berniukui

As apie du vardus net nekalbu, nes ir viena mums sunku isrinkti

Kaip jau visos zinote musu pirmagimis yra
Tadas, vardas vaikui buvo jau sugalvoti dar jam pries apsigyvenant mamytes pilvelyje

Reiksme- drasus, ryztingas, tiersiog labai atitinka Taduka. Tik, va kai amerikonai paklausia jo vardo, tai pirma reakcja buna "WHAT??????"

Tada reikia paraidziui pasakyti, kad jie galetu istarti.... Mane jau tas nervuoja

Su antro vaikelio vardu ilgai kankinomes, sugalvojom kad bus
Dominykas lietuviskai, o akd visur kitur jam butu paprasciau ant amerikonisku popieriu yra
Dominik. Reiksme- gimes sventa diena, t.y. sekmadieni. Niu ir ka, vaikiukas pasitenge ir dar gime sekmadieni

Tai sitam vardas irgi labai tinka, nors as ilgai pati prie to vardo priprasti negalejau

Niu, dabar Trecias

Darem mergaite... neisejo... Reikia vel berniukisko vardo, kas man yra sunkiausia

Jau lyg ir buvom sugalvoje Benas, ant amerikonisku popieriu butu buve
Ben . Bet, nuejau pas savo seseri i Baby Shower, ten man net 9 moteriskes(visos lietuvaites) nupeike ta varda, sako kaip senam diedui.... Tai man tas vardas iskart ir isgaravo... Liko musu mazas vel be vardo. Dabar jau galvoju apie
Nikolas(Nicholas), ir amerikoniskas, bet ir lietuviskai kazkaip visai skamba. Namie mazybiniai kviestumem Niki, Nikuti.... Kaip galvojat? Nes grynai lietuvisko vardo, tai nezinau, nelabai noriu deti, arba turi buti ir angliskas variantas, panasiai kaip su Dominyku, ar Benu. Nes ir su tokiu paprastu vardu kaip Tadas jau irgi yra vargo

Taigi mamytes...nuomones????