Kristupas labai grazus vardas. Is ties visi tie vardai grazus tik kai juos sutrumpina tai gaunasi va ne kas
Viena vaika jau berods turi vardu Dominykas tai nevadink kito Nikolas, nes po kurio laiko tai iskraipys tuos vardus ir abu gausis Nikai. Daug kur Dominykas tampa - Niku ir Nikolas - Nikas. Ir Rilandu irgi ne kas, mano brolis Rolandas, tai ji visi vadina Ron, Roniu arba Rol nu slyksciai skamba. Rolandas jiem gaunasi per ilgas. Arba dar geriau kai pasako Orlandas. Apie pavardes tai jau net nesneku..
Kristupas labai grazus vardas. Is ties visi tie vardai grazus tik kai juos sutrumpina tai gaunasi va ne kas
Man atrodo, tas trumpinimas irgi nuo zmogaus priklauso. Jei pats neprisistatinesi trumpiniu, tai tikrai dauguma nepuls trumpinti. Va, pavyzdziui musu Kristupo niekas netrumpina, net lopselinukai labai graziai istaria (as pati daznai stebiuosi, nes musiskis tik budamas kokiu 3.5 teismoko savo varda tarti). O kai gyvenom Lietuvoj pazinojom dar viena Kristupa, tai ji visi Krizu vadino. Net ir tevai, tipo labai jau ilgas vardas. O man tai jau bjauriai skamba
kam deti toki varda kuri zinai, kad net pats trumpinsi
| QUOTE (kris @ 2004 07 26, 16:39) |
| Man atrodo, tas trumpinimas irgi nuo zmogaus priklauso. Jei pats neprisistatinesi trumpiniu, tai tikrai dauguma nepuls trumpinti. Va, pavyzdziui musu Kristupo niekas netrumpina, net lopselinukai labai graziai istaria (as pati daznai stebiuosi, nes musiskis tik budamas kokiu 3.5 teismoko savo varda tarti). O kai gyvenom Lietuvoj pazinojom dar viena Kristupa, tai ji visi Krizu vadino. Net ir tevai, tipo labai jau ilgas vardas. O man tai jau bjauriai skamba |
Pritariu 100%, kad daug kas nuo tevu ir pacio zmogeliuko priklauso. Mano vardo dar niekas netrumpino, brolio taip pat...Tiesiog kaip prisistatysi, kaip save vadinsi, taip ir kiti vadins. O ir amerikonai moka liezuvi lauzyt, vokieciai taip pat...Nors mano vardas neiprastas, bet po keletos pakartojimu girdziu mano varda taip kaip ir lietuviai tartu
| QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 17:26) |
| Lukas man irgi grazus vardas, bet jau tiek daug tu Luku |
pavadink Benu, juk toks grazus vardukas
Nu, kad Nikolas su santa clausu asocijuotusi tai pirma karta girdziu
Kodel? Amerikoje, tai jau tikrai to vardo su seniu salciu neasocijuoja... O, kad Dominyka ir Nikola gali abu trumpinti Niku, tai kazkaip tikrai nepagalvojau
Kazkodel nemanau, ipatingai Dominyka????
| QUOTE (Jokiomama @ 2004 07 26, 18:06) |
| Californiagirl, labai grazus tavo vyruku vardai. Mes irgi gyvename sioje balos puseje ir reikejo gerokai pasukti galvas kol isrinkome tinkamus vardus. Vyras amerikietis, as - lietuve, taigi norejosi kazko tarptautinio. Dabar sukame galvas del mergaiciu vardu. Gal kas turite pasiulymu? |
as i ligonine veziausi siuos vardus: Daria, Dominyka,Elvina,Alvina,Enryca,Gita,Greta,Guste,Martina, Michelle,Paula,Roberta,Adone,Daniella
visus siuos vardus radau knygeleje, kuria pirkau Amerikoje. mano dukrai "prilipo" Greta
Sveikos Mamytes, neseniai atradau shi "stebuklinga web sit'a", esu visishka naujoke. Noriu papasakoti jums kaip mano dukryte Leah (vadinu ja Lijute) gavo savo varda. Taigi ishdidziam teveliui Denui patiko shis vardas. ABC 7 canale(jei kas ziuri shio kanalo zinias) yra korespondente Leah.... Vyras ten varda ir pamate....Va tokia ta mano istorija.....Gal ir daugiau Leah'u yra! Atsiliepkit....
| QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 18:09) |
| Nu, kad Nikolas su santa clausu asocijuotusi tai pirma karta girdziu |
Cia Vokietijoj yra Nikolaus vietoj Santa Claus
| QUOTE (Zora @ 2004 07 26, 15:08) |
| Aga, man ir....As gal ir duociau savo leliui Saimono varda (jeigu butu berniukas),bet jau draugai dave toki varda.. Tai mes apsistojom ties berniuko vardu Erikas(Eric).. Manau ir Lt ir cia Amerikoj ..visai normaliai dar |
Zora, Erikas - labai grazus vardas
| QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 17:47) |
| Labas Baltic girl, nugi ikisk ir savo trigrasi |
Taipogi nenoriu izeisti mamyciu is Vokietijos, bet ju patarimu asmeniskai irgi neklausyciau
Labiausiai, manau, reikia atsizvelgti i vaiko augimo vieta. Labai lietuvinti nepatarciau po ilgu diskusiju su grupiokais, kurie mokesi JAV - mokyklos cia yra "ziauresnes" nei LT, vaikai nepakantus vieni kitiems, ir "mergaitiskas" ar neiprastas vardas, ypac berniukui, gali sukelti nemazai problemu. Suprantu, kad nemazai lietuviu atvaziavo ir neblogai isikure su lietuviskais vardais, bet... Jiems neteko cia mokytis, neteko patirti kabinejimosi bunant paaugliams, todel apie tai rimtai pagalvociau. Nereikia gadinti vaikui gyvenimo is patriotiskumo.
Na, mes davem varda April, nors pritarianciu siam vardui kol kas radau mazai ir cia... Bet tai todel, kad amerikonai neiprate prie retesniu vardu. Visi tikisi sutikti mergaite su iprastais vardais, bet visgi jos varda daugiau isjuokia lietuviai. (JAV jis yra tiesiog retas, bent jau musu rate.) Bet man vos tik pastojus tai buvo VIENINTELIS uzsikabines vardas, kuris patiko mums abiems. Todel pasaliniu nuomone man nesvarbi. Jei kas pasijuokia Lietuvoje, sakau - atvaziuok tu pagyventi i JAV su SAVO vardu
Antra varda daviau Viktorija. Uzrasiau lietuviskai, nes cia jis siaip ar taip bus nenaudojamas, o norejosi dukrai duoti kazka nuo saves
Papildyta @ [mergetime]1090868802[/mergetime]
Bandyciau jus nukalbeti tik vieninteliu atveju - jei noretumet pavadinti Titu, gyvendami JAV. O kiek sansu jusu vaikutis turi gyventi Vokietijoj? Turbut neturi
Sekmes jums renkant varda