Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Mes irgi rinkom lengvai tariama varda. Be to, norejau, kad ir lietuviskai, ir angliskai tas vardas vienodai rasytusi, nenorejau sutrumpintu galuniu. Pritariu rikitikitaki, kad kaip pasakysi taip ir tars varda, moka ir amerikieciai liezuvius palauzyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-balionas: 26 liepos 2004 - 17:30
Ex-balioniukui, Matas vardas thumbup.gif Bet mano sesuo jau pagavo ta vardeli, va gimdys jau rugpjuti(jei datemps). Tai irgi netrumpins i Mat, rasys Matas thumbup.gif
Atsakyti
Nikolas.......niu koks man tas vardas grazus,as alpstu del jo wub.gif . Vyrui jau senai sakiau,jai antras bus berniukas pavadinsim Nikolu,o jis neeeeeeee......
Mat vyras zino,kad ne tik man tas vardas patinka ,bet ir to vardo savininkas....... heart.gif (Nikolas Keidzas( heart.gif Laiko dar daug turiu,ikalbesiu vyra laugh.gif laugh.gif
Atsakyti

man tai dar visai tokie vardai kaip Robertas, Ricardas, Osvaldas. Aisku, tai jau ilgoki vardeliai, bet daug kam tinka ir ilgesni, be to, jie tokie tarptautiniai wink.gif O Californiagirl, tikrai labai grazus vardas Nikolas ir labai paprastai ir graziai trumpinasi Nikas, visai neissikraipo, thumbup.gif Man tikrai patinka, tik as tai neturejau daug laiko rinkti, parejo popieriai ir reikejo uzregistruoti vaika, o pasake kad mergaite gims laugh.gif tai tiek vardu buvau prigalvojus mergaitei laugh.gif
Atsakyti
Labas Baltic girl, nugi ikisk ir savo trigrasi laugh.gif O tai tik skaitai, skaitai rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, na ir as pasidalinsiu sia tema. Oi kiek kanciu turiu del to vardo. Spali gims dukryte ir su vyru sutarem lietuviska varda duoti. Buvau sugalvojus liepa. bet maniskis uzsispyre, mano uosvienes garbei pavadinti maria (marija). po truputi kivircu sutarem sios temos neliesti kol gims dukryte. o del berniuko tai abu sutinkam. labai jau maniskiui patinka kazys rolleyes.gif labai jau daug kam juokinga, bet man grazu - senoviskas, be to kazimierines proga bus svesti, dar va prie pavardes dera labai jau laugh.gif
Atsakyti
Paulius kanadietiskuose dokumentuose yra Paul. Jeigu kada jam darysim lietuviskus dokumentus, juose bus Paulius. Varda rinkom ne pagal reiksme (lot. paulus reiskia mazas), o todel, kad abiem buvo grazus. Jeigu kitas gimtu berniukas, butu labai nekas, nes antra varda Pauliui davem Tomas (irgi be "h"). Daugiau nesugalvociau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 26 liepos 2004 - 18:04
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 17:26)
Lukas man irgi grazus vardas, bet jau tiek daug tu Luku doh.gif O kaip jums mano pasirinkimas Nikolas(Nicholas)? Niekas per daug nieko nepasake? Turbut nepatinka g.gif

Californiagirl, labai grazus tavo vyruku vardai. Mes irgi gyvename sioje balos puseje ir reikejo gerokai pasukti galvas kol isrinkome tinkamus vardus. Vyras amerikietis, as - lietuve, taigi norejosi kazko tarptautinio. Dabar sukame galvas del mergaiciu vardu. Gal kas turite pasiulymu?
Man Nikolas - labai grazus vardas. Svarbiausia, tiek Lietuvoje, tiek kitose salyse visi be problemu gali ji perskaityti ir pasakyti. Mano vaikinuko pirmas vardas yra Nicolas, o vidurinis Jokubas (taip ji ir vadina vietiniai lietuviai ir as pati). Man tik nepatinka kai Nicola bando vadinti Nick'u - is grazaus aristokratisko vardo padaro kaubojiska. Nico kur kas priimtinesnis variantas, labiau europietiskas! thumbup.gif
Benas irgi grazus vardas!
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 06:32)
reikia paraidziui pasakyti, kad jie galetu istarti.... Mane jau tas nervuoja mad.gif

Na, tai kad man sykiais reikia jiems ir Paul paraidziui sakyti smile.gif. Py-ei-ju-el. Kazkaip megsta jie cia paraidziui viska sakyti g.gif. As nebepykstu, man tik nelabai suprantamas toks dalykas.
Atsakyti
Niu, grazus tas vardas Nikolas, bet man tuoj su seneliu salciu asocijuojasi biggrin.gif Prisiminimai is Vokietijos ir Olandijos laiku biggrin.gif Prasom nepykti wink.gifO prie pavardes tinka?

Apie vardus kalbant....Yra vardas Svetlana. Rusijoj vos ne visos trumpina i Svieta, o cia Amerikej i Lana biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kaip vardas Rolandas, Aurelijus, Kristupas(Christoph, Christof)...

Kazys man irgi grazus wub.gif Mes ir dabar viena l. gera vyruka vis Kaziuku vadinam, nors jam jau virs 50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 07 26, 09:13)
Niu, grazus tas vardas Nikolas, bet man tuoj su seneliu salciu asocijuojasi biggrin.gif

Apie vardus kalbant....Yra vardas Svetlana. Rusijoj vos ne visos trumpina i Svieta, o cia Amerikej i Lana biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man Nikolas irgi iskart asocijuojasi su Santa g.gif.

Del rusisku vardu ir cia taip pat daro. Natasa pasidaro Tasa, sakykim.
Atsakyti
Man Benas labiau patinka. Karta teko viena biciuka tokiu vardu pazinti. NA, tiesiog kataloginis mazylis buvo smile.gif , tai man kazkaip tas vardas visada su tuo fainuoliuku asocijuojasi.
Nikolas ir man Nikolaus'a, kaledas primena smile.gif

Musu Kristupa pirma karta visi Christopher'iu palaiko. Bet pakartojus pora kartu suvokia. Linksmiausia, kai darzely aukletojos pasiklausiusios kaip mes ji kvieciam (Kristupai!) ir jos taip kviesti pradejo. Tik kazkodel jau Kristupoj skamba laugh.gif Vat kaip mus gerbia, net lietuviskus linksnius tuoj ismokysim laugh.gif

Atsakyti