Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 05 24, 08:01)
O kaip jums vardas Aima, planuoju duoti savo antrai merytei smile.gif
Man Tai isvis labai sunku isrinkti vardus buvo nes turiu rasti viduriuka tarp  vyro salies neistariamu man vardu ir savo, bet visai neblogai gavosi Nida ir Aima

Mano dukterėčios vardas Eima, tai Aima man skamba iškraipytai smile.gif
Atsakyti
Well, cia jau kaip kam patinka, man graziau skamba Aima negu Eima smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 05 24, 19:31)
Well, cia jau kaip kam patinka, man graziau skamba Aima negu Eima smile.gif bigsmile.gif

Man grazus abu vardai....Cia jau paciai kuris prie dusio.
Maniskes varda GRETA,o ja cia vadina GVERA.
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2006 05 24, 20:35)

reik ismokyti dukryte pastatyti i visus neistirancius i vezias,tegu sako,kad jos vardas kaip garsios aktores Greta Garbo,as savosios paiskindavau kaip aktores,tarp kitko lietuves Ruta Lee,vot tep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2006 05 25, 01:35)

Viešpatie aukštielninkas doh.gif O iš kur jie žodį "gvėra" žino - čia gi lietuviškai (vėpla)? O Aima gali Vokietijoj ašarų susilaukti - taip kibiras vadinamas (rašoma Eimer, bet tariama AIMA), o taip pat dideli papai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2006 05 25, 02:35)

Keista g.gif GRETA yra gan zinomas vardas JAV g.gif
Atsakyti
Man baltic*girl mergyciu vardai superiniai, o ziuriu ir viduriniai labai grazus parinkti : April - Viktorija ir Jacklyn- Kotryna wub.gif wub.gif Man angliski jie labai graziai skamba ir trumpi patogus tokie vardai, o lietuviski Viktorija tai man taip isdidziai skamba nuo zodzio Victory-pergale ax.gif O Kotryna irgi labai svelnus mielas vardas....nu graziai man jie skamba ir viskas..... drinks_cheers.gif
As vakar kazkur forume pastebejau kad lietuvoje gyvenanti mama davusi mergaitej varda Melanija biggrin.gif Ir kazkodel pagalvojau apie Donald Trump zmona Melania Trump doh.gif Ir vat mazytej mergaite man tas vardas per didelis kazkodel, nu vat nezinau...... kazko noretusi svelnesnio o cia iskart MELANIJA doh.gif Man nelabai g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 25, 05:06)
Man baltic*girl mergyciu vardai superiniai, o ziuriu ir viduriniai labai grazus parinkti : April - Viktorija ir Jacklyn- Kotryna wub.gif  wub.gif Man angliski jie labai graziai skamba ir trumpi patogus tokie vardai, o lietuviski Viktorija tai man taip isdidziai skamba nuo zodzio Victory-pergale  ax.gif O Kotryna irgi labai svelnus mielas vardas....nu graziai man jie skamba ir viskas..... drinks_cheers.gif
As vakar kazkur forume pastebejau kad lietuvoje gyvenanti mama davusi mergaitej varda Melanija  biggrin.gif Ir kazkodel pagalvojau apie Donald Trump zmona Melania Trump  doh.gif Ir vat mazytej mergaite man tas vardas per didelis kazkodel, nu vat nezinau...... kazko noretusi svelnesnio o cia iskart MELANIJA  doh.gif Man nelabai  g.gif  unsure.gif

mazyliai tai mazyliai, bet jie greit uzauga ir negali vardo tet tik tam kad maziukui graziai skamba, reikia pagalvot kaip tai skambes jam uzaugus. manojo vardas Mantas, na man jis grazus ax.gif , tik kazkaip kai pagalvoju dideliam tai keistokai skamba, nu nezinau. as tik tiek zinau kad visiems savo vaikams desiu lietuviskus vardus, neziurint i tai kur gimsta.

beje mano vardas Viktorija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2006 05 25, 10:36)
mazyliai tai mazyliai, bet jie greit uzauga ir negali vardo tet tik tam kad maziukui graziai skamba, reikia pagalvot kaip tai skambes jam uzaugus. manojo vardas Mantas, na man jis grazus  ax.gif , tik kazkaip kai pagalvoju dideliam tai keistokai skamba, nu nezinau. as tik tiek zinau kad visiems savo vaikams desiu lietuviskus vardus, neziurint i tai kur gimsta.

O man Mantas visai graziai skamba uzaugusiam vaikui ir mazam, as toki viena pazystu tikras Mantas ax.gif drinks_cheers.gif Man kartais yra tokiu vardu kur mazam neskamba o dideliam visai nieko, arba atvirksciai.... as saviskiui rinkau toki kad butu maziukui gerai ir suaugusiaim irgi tiktu blush2.gif drinks_cheers.gif na bet tai nereiskia kad visiem jis grazus, man grazus ir man gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[B]
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 25, 15:06)
o lietuviski Viktorija tai man taip isdidziai skamba nuo zodzio Victory-pergale  ax.gif

Dekui dekui 4u.gif Man MATTHEW irgi labai labai grazus vardas, dar man berniukams is amerikietisku kazkodel patiko Nathan. Nors pas mu sjei butu bernai, turbut butu James ir Adam.

Man atrodo, su kiekvienu vaiku keicias ir tevu skonis kas liecia vardus. Pvz. mano vyras pirmajai nenorejo Viktorija, o antrajai sako noreciau kazko tradicinio ir visai butu buve tike. Bet kadangi vardas tikrai stiprus, sako kazkaip netinka antragimei doh.gif Nes tipo pirmai tai geras variantas...

QUOTE(victoria @ 2006 05 25, 18:36)
beje mano vardas Viktorija  blush2.gif

thumbup.gif
Del vardu pasenus sutinku, nors isties negalvojau apie tai. Man svarbu buvo tik neduoti vidurinio is B raides, nes inicialai butu buve A.B.C. lotuliukas.gif O siaip gal keistai atrodytu bobute vardu Jaunute.

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 25, 18:50)
O man Mantas visai graziai skamba uzaugusiam vaikui ir mazam, as toki viena pazystu tikras Mantas  ax.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 25, 16:57)
Man atrodo, su kiekvienu vaiku keicias ir tevu skonis kas liecia vardus.

Faktas kaip blynas. Pas mus vardai renkami taip (kadangi nė vienas neturi kažkokio vieno išskirtinio): aš sudarau sąrašą man patinkančių, tuomet vyras iš to sąrašo atrenka jam patinkančius, o tada iš tų atrinktų (2-4) sprendžiam, kas nebėra jau taip sunku.
Taigi, kai dariau mergaičių vardų sąrašą anais metais, buvau nustebusi, kad jis skyrėsi nuo pirmojo. Nors rinkausi tai iš tos pačios "Lietuviškų vardų" knygelės.
Įtariu, tas pats bus ir šį kartą. Nors kažkaip po dviejų nėštumų jau lyg ir likę po vardą kiekvienai lyčiai... ax.gif Įdomumo dėlei padarysiu sąrašiukus - žiūrėsim, kas gausis. biggrin.gif
Atsakyti

Baltic*girl tu tik nepagalvok ka nors blogo ar itartino tongue.gif Cia tik mano buves klasiokas bigsmile.gif kazkada naujokas atejas i musu klase, ale visai nespetnas berniokas buvo blush2.gif wink.gif laugh.gif hihihi.gif
Papildyta:

Dekui dekui 4u.gif Man MATTHEW irgi labai labai grazus vardas, dar man berniukams is amerikietisku kazkodel patiko Nathan. Nors pas mu sjei butu bernai, turbut butu James ir Adam.

4u.gif

Grazus visai Nathan drinks_cheers.gif As atsimenu rinkausi tokius tik nesijuokit blush2.gif
Casper-Kasparas(jis atkrito nes man pasake kad cia ji butu visi tuo vaiduokliu vadine), Matthew-Matas, Dar norejau Karolis ,nedas.... blush2.gif Tiesiog mano point buvo kad butu padaromas lietuviskas atitikmuo, kad mociutem nereiketu lauzyti liezuvio.... o uzrasaiu angliska varianta todel kad gyvensim cia ir kad ateity niekas nekraipytu to vardo ir tiek.... o man matthew paciai labai graziai skamba tarimas ir siaip vardas man grazus.....o mokykloj vistiek ji visi sauks Matt ir tiek sutrumpintam variante cool.gif
Mamios Ruta taip graziai taria Matthew net as taip nemoku blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 26 gegužės 2006 - 01:52