Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE(mamia @ 2006 05 23, 04:18)
na va vyro liepimu taisau savo klaidas doh.gif

Prajuokinai laugh.gif Man atrodo, turim ir tarp lietuvaiciu mergyciu varda Mia, tik nesu tikra del rasybos. Berods, Dzineru dukrytes vardas.
Dar maciau forume mama is Lietuvos su tokiu vaiko vardu, tik lygtais raso Mija.

Man grazus vardas, tik gal kiek svelnus, mane "veza" stipresni vardai: su R ir pan., na kad stipriai mano ausiai skambetu.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 22, 22:24)
Prajuokinai laugh.gif Man atrodo, turim ir tarp lietuvaiciu mergyciu varda Mia, tik nesu tikra del rasybos. Berods, Dzineru dukrytes vardas.
Dar maciau forume mama is Lietuvos su tokiu vaiko vardu, tik lygtais raso Mija.

Man grazus vardas, tik gal kiek svelnus, mane "veza" stipresni vardai: su R ir pan., na kad stipriai mano ausiai skambetu.

Kas pas jus seimoje vaikam vardus rinko? pas mane tai buvo man visos galios suteiktos nes jie ir taip jau tevelio pavarde gavo,tai ir as ir maniskis dar labaiu norejo lietuvisku vardu. mes Ruta ir Gedas jau turejom isrinke kai draugovom o iki atsiradimo 5 metai uztruko blush2.gif
Atsakyti
Pirmajai varda kartu isrinkom, tiesa pasakius vis nenutariam kuris is tiesu pasiule doh.gif Visi kiti mergaitiski vardai nelipo ir tiek. Man atrodo, vyras parnese knyga is bibliotekos kai tik gavom teigiama testa ir abu pamatem ta varda, kito varianto net neturejom. As kaip ir norejau nebent Victoria, bet jis nenorejo del trumpinimo (Vicky vadintu) ir labai nesiuliau, nes buvo tik mintis.

Antrajai as labai labai norejau Audrey, man labai grazus vardas. Patinka angliskas tarimas labai... Sakiau nedalyvaus gimdyme jei neleis pavadinti tuo vardu lotuliukas.gif Bet vyras perkalbino paskutini menesi. Nors po dukros gimimo man du menesius ji mintyse buvo Audrey doh.gif Tai kaip ir jis isrinko. Bandziau taikyti tavo metoda (kad jis dave pavarde), bet nesuveike laugh.gif As be jo isikisimo rinkau vidurinius vardus, t.y. Viktorija ir Kotryna.

MAMIA, o kaip tu parasius saviskio varda, Gediminas ar Gedas?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 22, 22:42)
MAMIA, o kaip tu parasius saviskio varda, Gediminas ar Gedas?

Jis Gedas,nors vis lietuviai ji vadina Gediminu, as Geduku,o jis kiles nuo mano broliuko-jis Gediminas.
Tu kai daviai vidurinius vardus ,jie buvo skirti kieno nors atminimui ar garbei ?ar tu seip pasirinkai ? tarp kitko labai grazus vardai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 23, 04:42)
Viktorija ir Kotryna.

Labai grazus ir viduriniai tavo mergaiciu vardai wub.gif thumbup.gif

April Viktorija ir Jacklyn Kotryna wub.gif wub.gif
Be galo graziai skamba wub.gif
Gal maziukes pirmaji varda ne taip "isspelinau" g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 05 23, 06:26)
Labai grazus ir viduriniai tavo mergaiciu vardai wub.gif  thumbup.gif

April Viktorija ir Jacklyn Kotryna wub.gif  wub.gif
Be galo graziai skamba wub.gif

as dabar gailiuos, kad nedavem Timui vidurinio vardo.. nu gi butu ir tuiek.. nors mes ir pirma vos prigalvojom.. Calforniagirl, o taviskiai turi middle vardus?
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 05 23, 06:37)
as dabar gailiuos, kad nedavem Timui vidurinio vardo.. nu gi butu ir tuiek.. nors mes ir pirma vos prigalvojom.. Calforniagirl, o taviskiai turi middle vardus?

Tai va, as irgi buciau norejusi antru vardu...nu vistiek buciau ka nors sugalvojusi, bet maniskis labai senamadiskas siuo atzvilgiu- jei Lietuvoje niekas nedejo, tai ir mums nereikia doh.gif Stojosi piestu ir viskas mad.gif O as buciau po antra uzdejusi...Man Mayos lelkos grazus vardai(jei teisingai supratau)...Maksimus thumbup.gif Tuoj filma "gladiatorius" prisiminiau tongue.gif Dar Augustas(Augustus) man labai grazus...Ech, nu nepakeisiu dabar nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 05 23, 04:52)
Tu kai daviai vidurinius vardus ,jie buvo skirti kieno nors atminimui ar garbei ?ar tu seip pasirinkai ? tarp kitko labai grazus vardai wub.gif

Siaip sau daviau, nors vardu Viktorija pazistu kelis nuostabius zmones, bet daviau tikrai ne del ju.
Tu nepabijojai grynai lietuvisku pirmu vardu, saunuole thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2006 05 23, 06:26)

Aciu aciu, man taviskiu vardai irgi labai grazus ir stiprus wub.gif
Ne taip lotuliukas.gif Nepergyvenk, mano vyras nuo pat gimimo jos vardo neisspelina, nors pats ta rasyma issirinko. Ant jos draudimo korteles irgi blogai uzrasytas lotuliukas.gif
Atsakyti
O musu Matthew P L........ mes uzrasem tik viena raide rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 05 22, 19:32)
Kas pas jus seimoje vaikam vardus rinko? pas mane tai buvo man visos galios suteiktos nes jie ir taip jau tevelio pavarde gavo,tai ir as ir maniskis dar labaiu norejo lietuvisku vardu. mes Ruta ir Gedas jau turejom isrinke kai draugovom o iki atsiradimo 5 metai uztruko blush2.gif

Oi kaip tau nuskilo Mamia thumbup.gif

Mes su vyru del Serenos vardo sutarem is karto thumbup.gif Idomiai buvo,kai tik suzinojom kad as nestuke.gif, jis buvo 100 procentu tikras kad bus mergyte ir pavadinsim Serena (mes tariam italiskai taip kaip rasosi) g.gif O va del berniuku vardu pas mus vyksta karas bash.gif Jis nori butinai arba Roger arba Carl schmoll.gif Man abu jie siaubingi doh.gif Is karto asocijuojasi su susiraukusiais vokieciais is early fifties laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2006 05 24, 04:48)
Oi kaip tau nuskilo Mamia thumbup.gif

Mes su vyru del Serenos vardo sutarem is karto thumbup.gif Idomiai buvo,kai tik suzinojom kad  as nestuke.gif, jis buvo  100 procentu tikras kad bus mergyte ir pavadinsim Serena (mes tariam italiskai taip kaip rasosi) g.gif  O va del berniuku vardu pas mus vyksta karas bash.gif Jis nori butinai arba Roger arba Carl schmoll.gif Man abu jie siaubingi doh.gif  Is karto asocijuojasi su susiraukusiais vokieciais is early fifties laiku g.gif

As irgi uz lietuviskus vardus thumbup.gif . Man paskutiniu metu istriges vardas Vincentas. Nugi, Vincukas lietuviskai butu... biggrin.gif
O mergaitei.. g.gif Dabar Lietuvoj madingi tokie madri vardai, kad doh.gif ..Man irgi patinka Audrey, arba Audrone butu. Veronika, Valerija dar nieko. Svarbu, kad butu istariami abiem kalbomis.
Maya isrinko grazu varda suneliui thumbup.gif . Serena isvis thumbup.gif Negirdetas toks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linyte: 24 gegužės 2006 - 15:53
O kaip jums vardas Aima, planuoju duoti savo antrai merytei smile.gif
Man Tai isvis labai sunku isrinkti vardus buvo nes turiu rasti viduriuka tarp vyro salies neistariamu man vardu ir savo, bet visai neblogai gavosi Nida ir Aima
Atsakyti