tikrai nemaniau, kad bus problema su vardu. Pries gimdant manes daktaras klausia, koki mergaitei vada sugalvojome, as jam sakau, kad bus Austeja, o jis 'What?!" tada man ir buvo sokas
kelis kartus pakarojus sita varda, jis nesugebejo jo istarti
na ir ka guledama su saremiais sukau galva ka daryti
Austeja labai labai patiko mums abiems, ir tikrai norejome dukryte vadinti situo vardu. Tai sugalvojome deti midle name. Sutrumpinome lietuviska varda Lilija(MB mociutes garbei) iki Lily. Ir dabar turime dukryte Austeja - Lily, amerikonams ja pristatome kaip Lily, nors daugeliui Austeja patinka, tai stengiasi istarti
Su skaitymu amerikonams sukiau, jie tada varda iskraipo iki Ostedzia
Tad Lily didziausias issigelbejimas is nesusipratimu
pabirute, aš net nedrįstu galvoti apie vardus Austėja, Atėnė, nors man jie tokie gražūs
Mums užtenka, kad mano vyras seniai nebe Mindaugas, o Mike
Mums užtenka, kad mano vyras seniai nebe Mindaugas, o Mike
QUOTE(baltic*girl @ 2007 01 13, 09:15)
Aciu 
Mes turim ir lietuviskus vardus, nors ju nevartojam
April tik dabar zino savo antra varda, bet kai paklausi kur April - rodo i save, o kai paklausi kur Viktorija - rodo i savo nugara
As kazkaip nesusiduriau dar, kad tie vardai Lietuvoje problema, visi istaria ir nebando versti, net pazistami kas bande jau apsiprato, tad sakyciau reikia duoti varda kuris patinka jums ir aplinkiniai prisitaikys
Siuo metu Lietuvoje daugeja uzsienieciu ir kazkaip ju vardai gal nelabai issiskiria 
Beje del Viktorijos, man irgi labai patinka sis vardas (norejau duoti kaip pirma) ir NEpatinka kai trumpina, bet zinau viena lietuvaite kuri nuo triju metuku auga JAV, tai SEIMOJE NETRUMPINA ir niekas mokykloje netrumpina! Taigi lieku prie nuomones, kad jei vaika ismokinsi pilna varda "apginti" - toks ir bus
Mes turim ir lietuviskus vardus, nors ju nevartojam
Beje del Viktorijos, man irgi labai patinka sis vardas (norejau duoti kaip pirma) ir NEpatinka kai trumpina, bet zinau viena lietuvaite kuri nuo triju metuku auga JAV, tai SEIMOJE NETRUMPINA ir niekas mokykloje netrumpina! Taigi lieku prie nuomones, kad jei vaika ismokinsi pilna varda "apginti" - toks ir bus
man ir grazus vardas viktorija
Man irgi labai grazus vardas Sky
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 15, 17:34)
Nu va varda jau turim, tai tau su vyru tik lieka ja pagamint.
QUOTE(danguolet @ 2007 01 15, 11:15)
Sveikos,
O mane isvis Amerikoje sudangino is Danguoles pavirtau i Sky. Tai sis vardas man taip patiko kad daviau savo mazajai kaip "middle name".
O mane isvis Amerikoje sudangino is Danguoles pavirtau i Sky. Tai sis vardas man taip patiko kad daviau savo mazajai kaip "middle name".
Vardas superinis
As drauge turiu vardu Skaiste.Tai ja visi cia(usa) vadindavo Sky
Mano vyras "nepasirase" del tokio vardo
Nu man shitas vardas superinis
QUOTE(Zora @ 2007 01 15, 18:50)
Vardas superinis
..Man taip grazu
...
Jo tie vyrai, vyrai, vyruzeliai, as su maniskiu susitariau, kad musu pirmagimei rinksiu varda as. Na isrinkau,bet taip isejo kad jis gimimo liudijima iseminejo tai jis dar ir savo mamytes varda idejo.
QUOTE(pabirute @ 2007 01 15, 08:08)
tikrai nemaniau, kad bus problema su vardu. Pries gimdant manes daktaras klausia, koki mergaitei vada sugalvojome, as jam sakau, kad bus Austeja, o jis 'What?!" tada man ir buvo sokas
kelis kartus pakarojus sita varda, jis nesugebejo jo istarti
na ir ka guledama su saremiais sukau galva ka daryti
Austeja labai labai patiko mums abiems, ir tikrai norejome dukryte vadinti situo vardu. Tai sugalvojome deti midle name. Sutrumpinome lietuviska varda Lilija(MB mociutes garbei) iki Lily. Ir dabar turime dukryte Austeja - Lily, amerikonams ja pristatome kaip Lily, nors daugeliui Austeja patinka, tai stengiasi istarti
Su skaitymu amerikonams sukiau, jie tada varda iskraipo iki Ostedzia
Tad Lily didziausias issigelbejimas is nesusipratimu

grazu
As savo panelei taip pat daviau middle name, nes pirmojo Liepa nelabai istaria. Ji pas mus Liepa Mia
Sky tikrai labai grazus vardas
QUOTE(danguolet @ 2007 01 15, 20:08)
Tiek to...palauksim dar