QUOTE(EvelinaKavaliauskiene @ 2007 01 07, 11:06)
Aš manau kad gyvenant svetur nereikėtu derintis ir išrinkti vaikui varda užsenietška.Reikia kad patiktu tėvams ir nereiktu laužyti liežuvio tariant savo vaiko vardą.
Brangioji EvelinaKavaliauskiene,
As esu pragyvenusi JAV 11 metu ir norejau pasakyt, kad derintis tikrai reikia.O kas liecia del vardo patikimo tai juk ir rasiau, kad jis mums patiko.
Papildyta:
QUOTE(kristinija @ 2007 01 07, 15:54)
as tai manau kad vis delto esame lietuvaiciai tad ir ir lietuviskai reikia uzrasyti vardeli, tuo atveju jei grisi i Lt vaikas nesijaus kitks. Nes nemanau cia likti iki pensijos. As kol kas laukiuosi ir jei gims sunus desime vardeli Nojus (nors kai bendradarbiams darbe pasakiau tai nei vienas nesugebejo istarti) bat man tas pats. manau jei aiskiai ir grieztai pasakysi kad berniuko vardas toks lai taip ir vadina. Juk kaip tie arabai tik savais abdul alac. zaid savo vardus deda o ne angliskus. Tai kuo mes prastesni ir kodel turime taikytis prie anglu, jei mes lietuviai.
Jeigu jau tikrai tektu grist i LT pakeisciau i Liet.be problemu. Juk ir Lietuvoj gyvenantys nelietuviskus vardus duoda.