Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE(snaige @ 2007 04 30, 06:32)
man iskart asocijuojas su suniuku tokiu baltu pinceriu ar koks ten kur reklamuoja sunu maista,nes jo vardas Oscar ax.gif  4u.gif

o man tai asocijuojasi su Oscar De La Renta biggrin.gif
Atsakyti
O man Oscar irgi labai patinka, ir jei ne mano vyras tai galvociau apie si varda savo leliukui ax.gif Ir man visai nera asociaciju su suniukais g.gif Ir Kajus patinka...
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2007 05 01, 01:24)
o man tai asocijuojasi su Oscar De La Renta  biggrin.gif

Jei tau paciai sis vardas begalo grazus,tai ir imk neklausinejus kitu nuomones,juk nuomoniu tai begales biggrin.gif O tau vienai reikes taip vaika vadint...todel tau ir turi buti mielas sis vardas mirksiukas.gif nu gerai ne tau vienai teks vadinti ir kitiems seimos nariams tongue.gif
Atsakyti
Zinoma, jei paciai patinka vardas Oskaras, tai nekreipk demesio i nekokius pasisakymus 4u.gif Tarkime mano pirmo sunaus vardas vieniems mano pazistamiems irgi primine suns varda... Jie taip ir pasake, kad pas juos salyje vien tik sunys turi toki varda g.gif blink.gif Bet man ne motais, nes jei derinsies prie kiekvieno, tai neissirinksi vardo isvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 05 02, 19:43)
Zinoma, jei paciai patinka vardas Oskaras, tai nekreipk demesio i nekokius pasisakymus  4u.gif  Tarkime mano pirmo sunaus vardas vieniems mano pazistamiems irgi primine suns varda...  Jie taip ir pasake, kad pas juos salyje vien tik sunys turi toki varda  g.gif  blink.gif  Bet man ne motais, nes jei derinsies prie kiekvieno, tai neissirinksi vardo isvis  ax.gif

Oho, na ir "taktiski "zmogeliai ... doh.gif
Elma, man Emilis labai grazus vardas wub.gif Dar Lukas wub.gif Galvojai apie Justin lyg ? smile.gif Dabar man kaip reikia mergaitisku vardu, tiek daug atrodo graziu beriukisku yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 05 02, 21:45)
Oho, na ir "taktiski "zmogeliai ... doh.gif
Elma, man  Emilis  labai grazus vardas wub.gif Dar Lukas wub.gif Galvojai apie Justin lyg ?  smile.gif  Dabar man  kaip reikia mergaitisku vardu,  tiek  daug atrodo graziu beriukisku yra  biggrin.gif

Aha, teisingai pastebejai, kad 'taktiski" g.gif smile.gif
Taip, Emilis labai fainas, tik mano vyras nesupranta, kaip ji reiketu tarti angliskai - jam kazkaip neskamba... O Del Luko tai pas mus vyksta kova biggrin.gif Man labai patinka, o mano vyrui nelabai... Bet gal dar ikalbesiu ax.gif O Justin mano vyrui ne pro kur blink.gif
Va taip ir buna, kad kai reikia mergaitisku vardu, tai i galva lenda berniukiski ir atvirksciai smile.gif
Man is mergaitisku patinka Victoria, Erica, Emilia, Olivia.. Jei ka - galiu dar visa kruva prirasyti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 05 03, 02:43)
Zinoma, jei paciai patinka vardas Oskaras, tai nekreipk demesio i nekokius pasisakymus  4u.gif  Tarkime mano pirmo sunaus vardas vieniems mano pazistamiems irgi primine suns varda...  Jie taip ir pasake, kad pas juos salyje vien tik sunys turi toki varda  g.gif  blink.gif  Bet man ne motais, nes jei derinsies prie kiekvieno, tai neissirinksi vardo isvis  ax.gif

mano anyta ta pati pasake, apie vaiko varda, ir dar pas mus traukinys vazineja, tai ji irgi Max vadina. Jai visai nesvarbu, kad vardas rasomas kitaip ji visur raso raide x . mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 05 02, 21:45)
Dabar man  kaip reikia mergaitisku vardu,  tiek  daug atrodo graziu beriukisku yra  biggrin.gif

Jei nori lietuviškų, tai galiu savo sąrašiuko paieškot - pas mane visada mergaičių vardai ėmė viršų. biggrin.gif
Atsakyti
as mergaitisku turiu kruva bigsmile.gif net ir dvynukem jeigu tureciau butu Paula ir Patricija biggrin.gif
pas mane mergaitiski keiciasi,tai vienas patinka ,tai kitas...Klaudija,sitas vyrui labai patinka...Isabella patinka.Briana (tariasi brijana), o dabar prilipo Goda...kazkaip Grantas ir Goda atrodo tinka bigsmile.gif

nu o jei bus berniukas tai bus Bevardis lotuliukas.gif niekas nepatinka,arba netinka arba kazka pazistu tokiu vardu,arba koks buvusio berno vardas ir t.t. biggrin.gif
Brandon'as patiko pradzioj nestumo,dabar kazkaip ilgas ir su Grantu nesiderina ...as kazkaip noriu,kad abieju tarpusavyje skambetu...man patinka vardas Gregas,bet kam pasakiau,nusisaipe...tik keista,kad ir mano mama ir uosviene kazkaip nesupriestaravo stipriai...nu karoce nera bernui vardu bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu isrinkus viena varda mergaitei, bet negaliu sakyti, nes nepatinka kai kiti pradeda nuomene reiksti blush2.gif mes ir Mato vardo niekam nesakem,visai niekam, tik kai gime psakem ir tai isgirdom visokiu atsiliepimu. O berniuku vardus galiu pasakyt, nes tikiuosi, kad mergaite bus, man patinka Benas ir dar Mikas siuo metu visai nieko, tik kad nuomone apie vardus vis keiciasi smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ode @ 2007 05 03, 15:57)
Jei nori lietuviškų, tai galiu savo sąrašiuko paieškot - pas mane visada mergaičių vardai ėmė viršų. biggrin.gif

Aha, Ode noriu bigsmile.gif Jei saraselis kur salia, ir minute turi 4u.gif
Atsakyti
Heidi, gerai, kai patinka Amerikietiski (ar Britiski )vardai. Jei man tokie patiktu, tai butu maziau problemu suderinti su vyru ax.gif blush2.gif Beje, man irgi patinka Paula ir Patricija smile.gif Dar man patinka Gabriele 4u.gif

Maya, man net mano sesuo kazkada neseniai 'prasitere', tipo na bet ir varda isrinkote savo pirmagimiui... Bet man musu vaikeliu vardai grazus ir viskas thumbup.gif wub.gif

Atsakyti