Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Vat ir man pasistojo tokis klausimas: gal galetu tie dovanotojai pries lankydami vaikucius pasiklausti, KO REIKIA, o ne dovanoti, bile tik g.gif
va, pvz. mano maze dovanu gavo 5 ranksluoscius. dovana naudinga, bet ranksluosciu mano spintoje - vajezau kiek!
Atsakyti
cry.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif Ir as zvengiau iki asaru, kol viska perskaiciau.Nu joo cirkas ne kitaip. Vat pamenu ir mano vyras yra gaves "gera" dovana nuo savo tevu-duru rankena doh.gif nu aisku ji ne bet kokia-medine tokia kur i pirti einant buna.Nu ir paskirtis atseit, tada kai turesit pirti.Nu jau 15 metu vede, ,bet pirties dar neturim cry.gif , rankenos deja irgi... biggrin.gif
o vyras mano tai laabai isradingas ir praktiskai visada(beveik) nuperka ir tai kas reikalinga ir tai kas malonu.Nu turiu omeny, kad dovana buna ne viena.PVZ. siemet gavau keptuve biggrin.gif thumbup.gif gera, brangia, bet jos as zyziau jau puse metu(islauke progos),mobiliaka(na cia butinybe buvo) ir aptinius. heart.gif nail.gif nu grazius blush2.gif .Zodziu jis pataiko visad, va ko npasakysiu apie savo vyro gimine.
Mano vyras daug vazineja ir parveza is viesbuciu muiliuku, sampuniuku ir tapkiu vienkartiniu ,tai as atiduodu anytai.Per kaledas visa gimine buna apdovanota jais. doh.gif
Is draugu vat esu gavusi nevykusia dovana-paveiksla.Jie zmones metesi pinigelius, pirko,dovanojo, o jis man toks tragiskas.Nu jei mano podruzkes cia paskaitys tai bus man geda blush2.gif , bet jau praejo 5 metai, gal nepyks.Tik savo geriausiai draugei pasakiau:"Nu tu klizma biggrin.gif ar negalejai pasakyti, kad tokio daikto dovanoti negalima."Nors paveikslas paveikslui nelygus.Ech, vel kai pagalvoju ne dovanose esme.Vat mano draugai ka beatnestu(kad ir ta paveiksla) man nuotaikos nesugadina.O geriausiai kai ateina tik su gelem.Myliu as jas.
Atsakyti
O man visos dovanotos dovaneles buvo vykusios smile.gif Bent dabar tai neprisimenu, kad kas nors man nepatiktu g.gif
Atsakyti
nu va as irgi cia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , nu linksmos tos istorijos. as irgi kazkaip del tu dovanu nelabai kreipiu demesio, ai nu nepatinka , tai nepatinka, bele kaip sakoma su meile dovanojo 4u.gif .
o va mama pasakojo, pries menesi buvo teciaus jubiliejus, tai atvaziavo jo sesuo su vyru pasveikint, nu pasveikino, pabaliavojo drinks_cheers.gif thumbup.gif , na ir akip sakant sveteliam namo laikas biggrin.gif . tai mano nama greitai prisimine , kad dovanos tetis taip ir neispakavo (o dabar gi priimta prie sveciu tai daryti). tai ibruko teciui, sako pakuok. o ta teciaus sesu su vyru tik ne ne ne nepakuokit dabar, sako vyras pirko labai nekokios dovanos ir pan., nu bet tetis vistiek popierius tuos nuplesojo, ogi ziu kad tos dovanos dar su kainom (nu netgi su penkiom, 5 kart nuokainuota biggrin.gif biggrin.gif ), tada tie sveteliai tik griebt uz tu dovanu ir kainas nagais grandyt. biggrin.gif .
nu tai buvo rusu laiku barzdaskute ir mazas radijukas, kuris beje neveike biggrin.gif . nu nezinau , man tai labai juokinga buvo kai papasakojo. bet apie tus svetelius nuomone tai stipriai pasikeite, nu kazkaip jeigu jau sveikini, tai nors nuosirdziai tai padarai, arba geriau visai nesveikint, nes kitaip tai kaip ir nepagarba tam zmogui. nu nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 01 10, 15:06)
Nevertinu tik "perdovanojimų"..man netiko, tai tiek to..kam nors padovanosiu blink.gif

O as vat esu gavusi tokia dovana sad.gif Tai buvo zvakide, tokia, sakyciau, visai nieko, nematyta rolleyes.gif bet kai suzinojau (beje, patys dovanotojai pasake blink.gif) , kad ta zvakide jie kazkada yra gave dovanu, tai doh.gif Tipo jiems prie interjero netiko, tai nusprende man perdovanot... doh.gif
Dar prisiminiau viena dovana rolleyes.gif kai suneliui buvo keli menesiai, lankemes pas anyta, ji nieko mums nesakius pasikviete savo viena drauge, pasigirt anuku, aisku biggrin.gif Tai vat, ta drauge ir dovanele atsinese... vistik pirma karta mato musu leliuka, tai ir dovana priklauso 4u.gif Na, parisnesam mes ta dovana namo, ispakuojam, o ten blink.gif blink.gif toks didelis, senas,nors ir su kaina (rusiska),ranksluostis, visas nuo gulejimo spintoj naftalinu pasmirdes doh.gif rolleyes.gif Tai kol atploviau ta kvapa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniukas: 03 vasario 2005 - 11:05
[quote=maya,2005 01 15, 04:16]
Ypac nmegstu anytos dovanotu daiktu..atrodo perka nuo dusios ale kai as pamatau man silpna darosi..va siemet Kaledom ji man padovanojo bliuzele(is nesciuju skyriaus) blink.gif blink.gif , prie to dar buvo netikru plauku kuodas idetas..ir dar vienas daiktas kurio pavadinimo net nezinau.. Zodziu toks lankas aptrauktas gipiuru arba uzuolaida nuo caro ruriko laiku, viduje(uzuolaida dviguba) rozes ziedlapiai su senienos kvapu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir dar ant virsaus bantukai ir gelytes prisiuvinetos...kadangi mes ka tik nusipirkome nama tai ji pamane, kad butu labai grazu pasikabinti ant sienos...

pernai kaledom gavau lempa...is vienos sakos pasidaro trys ir prie lemputes visokie cvangaliukai kabo...norisi jai pasakyti nezinai ka pirkt ..pasiklausk..arba visai nieko nepirk... mad.gif mad.gif mad.gif

Liux tavo uosviene. Skaiciau ir vos is juoko verkti nepradejau biggrin.gif cry.gif As turbut tuo plauku kuodu buciau pacios uosvienes galva papuosusi thumbup.gif

Pritariu nemegstancioms molinuku-dzingaliuku bei senovisku "ale" auksiniu ar sidabriniu zvakidziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 03 vasario 2005 - 15:10
Nu, perskaiciau cia visus Jusu pastebejimus megalol.gif megalol.gif megalol.gif . Balsu krykstavau. O tema atsiverciau ne todel, kad pati esu gavusi kazka "lievo", o todel, kad norejau isitikinti, ar tai, ka esu dovanojusi nepapuola i baisuji sarasiuka. Aciu Dievui, palengvejo... As esu irgi tos nuomones ir pati taip darau: jeigu neismastau, ka nunesti, tai perku saldainiu, geliu, na, dar pvz. pagriebiu retesnes, prabangesnes idomesnes arbatos ar kavos pakeli.
Atsakyti
tau juokas pro asaras, o ka man daryti? blink.gif ...kartais net nezinau ar juoktis ar verkti.. g.gif g.gif g.gif g.gif

QUOTE(Avita @ 2005 02 03, 15:11)
:
Liux tavo uosviene. Skaiciau ir vos is juoko verkti nepradejau biggrin.gif  cry.gif  As turbut tuo plauku kuodu buciau pacios uosvienes galva papuosusi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 01 10, 15:06)
Nevertinu tik "perdovanojimų"..man netiko, tai tiek to..kam nors padovanosiu blink.gif Būna ir taip, kad išpakavęs dovaną randi atviruką visai kitam asmeniui rolleyes.gif

Perdovanojimai kartais ne taip ir blogai, nes būna, kad tam žmogui nereikia, o tau, sakykime, ir praverčia. Pvz., mano teta buvo gavusi dovanų patalynę, kurios jos pačios namuose tiesiog pilni kampai, o aš neturėjau, tai ji man ir "perdovanojo", tiesa, tai buvo padaryta atvirai smile.gif Ir tikrai nemanau, kad tai blogai. O kad būtų ir atvirukas kitam asmeniui, to dar nebuvo blink.gif Čia jau tikrai visiška nepagarba blink.gif
Šiaip tai labai didelės tragedijos dėl dovanų nedarau, man svarbiau ne pati dovana, bet žmogaus dėmesys. Aišku, būna, kad padovanoja kokį "chlamą", kurio nežinai kur kišti. O aš dar tokia erdvės mėgėja, nepakenčiu kai kampai prigrūsti visokių "dulkių surinktuvų". Pastaruoju metu jau išvengiu to, nes artimiausi draugai žino mano skonį smile.gif O jei jau atklysta į mano namus koks nepageidajamas daiktas, tai aš, tiesą pasakius, lengva ranka jo atsikratau. Neprisirišu aš prie daiktų, nejaučiu pareigos laikyti to, kas man visai nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Havana: 06 vasario 2005 - 10:32
QUOTE(norge @ 2005 01 10, 16:42)

Pati baisingiausia dovanų kategorija-  <...> ir atvirukai su seilėtom eilėm prie jų. ohmy.gif 

O čia tai tinka man 100 proc. blink.gif Mane tiesiog purto nuo tokių dalykų fear.gif
Dekui viepšpačiui, tai jau irgi nebepasitaiko, kai jau susiformavo savas draugų ratas smile.gif
Atsakyti
visokiu suduku kurios duovanuoja ne is sirdies o kad tik padovanuoti ax.gif
Atsakyti
Nemegstu gauti visokiu molinuku, suvenyru, zvakidziu -jie man nereikalingi, jau pilna stalciu prigrudau.
Nevetinu ir kosmetikos ar kvepalu - tik as zinau kas man patinka ir tik as galiu tai issirinkt.
Nemegstu gauti ir geliu. 18-ojo gimtadienio proga nuo savo vaikino buvau gavusi puokste raudonu roziu (tik tiek). Dar niekada nebuvau taip nusivylusi dovana. Nuvyto ir ismeciau.
Ir rubu gauti nenoriu - vis skonis neatitinka.
Atsakyti