Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Du kartus gyvenime esu gavus vietoj dovanos tokias didžiules puokštes (vos ne mano ugio). Man čia toks kičas, buvau labai nusivylusi cry.gif
Dar nepatinka kai dovanoja suvenyrus, vazas, indus (ypatingai tokius a la krištolinius), labiausiai nepatinka kai dovanos nesupakuoja arba dovanoja tokiam aptrintam maiselyje blink.gif
Atsakyti
Labiausiai nemėgstu, kai man dovanoja buities reikmenis. Gal įkurtuvėms ar jaunavedžiams ir nieko, bet nesmagiau jaučiausi gavusi dovanų bulvių tarkavimo mašiną, keptuvę, staltiesę ar patalynę. O apie sieninius laikrodžius su kukuškom ir visokias lievas vazas net nekalbu...
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2005 02 07, 14:26)
Nemegstu gauti visokiu molinuku, suvenyru, zvakidziu -jie man nereikalingi, jau pilna stalciu prigrudau.
Nevetinu ir kosmetikos ar kvepalu - tik as zinau kas man patinka ir tik as galiu tai issirinkt.
Nemegstu gauti ir geliu. 18-ojo gimtadienio proga nuo savo vaikino buvau gavusi puokste raudonu roziu (tik tiek). Dar niekada nebuvau taip nusivylusi dovana. Nuvyto ir ismeciau.
Ir rubu gauti nenoriu - vis skonis neatitinka.

o kokias dovanas vertini?
Atsakyti
vertinu nuosirdzias dovanas. nors anyta atrodo nuosirdziai renka dovanas, bet visai nepataiko i mano skoni. jos namai visokiu niekalu apkrauti, ant visur visokios sirdeles, vazeles ir kitokie kiciniai dalykai. man ji irgi megsta padovanoti koki "grazu" dalykeli. ir visi guli stalciuje. labai nemegstu perdovanotu daiktu. pav vyro brolis padovanojo mano vyrui virtuvini rakanda blink.gif o savaite pries buvo jo zmonos gimtadienis cry.gif
isvis labai nemegstu tu visu dovanojimu. megstu gauti originalias, savos gamybos dovanas. ta pati noreciau ir dovanoti, bet vyro giminej tai neimanoma. ten labai akivaizdziai laukia dovanu ir aisku kuo brangesniu schmoll.gif ir tokia logika - nedarai baliu, nepriklauso tau ir jokia dovana. o as is principo tu baliu ir nedarau. ir todel mes vadinami "kiauliukais" verysad.gif
Atsakyti
Nu tema tai liuks thumbup.gif thumbup.gif As irgi turejau keleta dovaneliu ne i tema biggrin.gif Sventem pirmas Kaledas su draugu, tai jis (as suprantu - zmogus stengesi ir nuo dusios dovanojo) uzdovanojo auksini pakabuka. Pravalas nr.1 - neturejau auksines grandineles; Pravalas nr. 2 - nelabai megstu auksa sad.gif Bet cia dar nieko biggrin.gif Per viena Valentino diena jis man padovanojo kazkokia knyga, verysad.gif kurios iki siol net neperskaiciau. Pamacius dovana veidelis is karto persikreipe - nu patinka man knygos, bet tokiom progom man labiau patiktu asmeniskesne dovana. Dabar stengiuosi visada uzvest ant kelio branguji, kai arteja ko kios sventes 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nepatinka, man taip pat tokios dovanos kaip visokie niekalai...nu pvaz visokios statuleles ir suvenyrai, nu nepatinka man tokios...ypac kai gauni per kokios sventes .. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tai jau namuose ju tik prikrauta tai ojojoi. kzkaip man nenuosirdziai atrodo tie dalykai
Atsakyti
RUSNEI,
vertinu knygas. Ne siaip kokius romanus, bet pvz. zodynus; knygas su ivairiais naudingais patarimais (pvz. apie sodininkyste, gelininkyste, namu prieziura); knygas apie sunis ir kates. Labai megstu gauti ir papuosalus (auksa ar sidabra).
O jei jau zmogus nezino, ka padovanot, tai geriau jau tegul kad ir ranksluosti nuperka - vis sunaudosiu, o jei spalva ar siaip kas nepatiks, tai duosiu sveciam sluostytis biggrin.gif Manau, kad geriau naudingas daiktas, nei kokie suvenyrai, kuriems jau vietos tikrai namuose nera...
O jei jau geles dovanoja - tegul tada tai buna kaktusai vazonuose. Man jie patinka, o ir ne taip greitai nusibaigs, kaip gyvos geles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 23 vasario 2005 - 14:44
kažkaip paskutiniu metu negauniu nereikalingų dovanų.
Mano manymu jau geriau kokia puokštė gėlių negu koks niekam vertas suvenyras.
Atsakyti
Anyta buvo uzdovanojus Japanese-English zodyna. Nu man patinka kalbos ir jomis domiuosi, bet is kur ji japonu istrauke? Tikriausiai teks mokintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(La Mariposa @ 2005 02 23, 21:04)
Anyta buvo uzdovanojus Japanese-English zodyna. Nu man patinka kalbos ir jomis domiuosi, bet is kur ji japonu istrauke? Tikriausiai teks mokintis biggrin.gif

La Mariposa, reiskiasi zmogus tikrai stengesi ieskojo ir rado.Tai ne tas pats kas nubegti i Maxima nupirkti puodeli ar kavos pakeli.Cia jau idejo zmogus ir meiles.Na pagalvok kaip ji apie tave galvojo kai ieskojo dovanos.Cia dovana "ne is lempos. smile.gif
Atsakyti
Mano krikštatėviai savo dukros padėvėtus daiktus (dažniausiai sugedusius) man dovanodavo ir dar demonstratyviai ir net tiesiogiai reikalaudavo beprotiško dėkingumo................. doh.gif
Atsakyti
O as dabar prisiminiau viena dovana... Ja gavau ne as, bet mano vaikas pirmojo gimtadienio proga lygtais, dabar gerai nebepamenu. Tai va, dovanojo mano kriksto mama, o dovana buvo - toks didelis, baltas pukuotas katinas (zaislinis smile.gif ) Nu bet jau toks netikes, kur bepadetum,-puku kuokstai likdavo. O be to net nesugalvoju, kur ji padet, nes jis toks tikrai didelis... ax.gif Tai po lova pakisu, kai vaikas uzsimano patampyt - istraukiu, po to puse valandos turiu vaiksciot su siurbliu doh.gif ir vel po lova pakisu mirksiukas.gif
Atsakyti