Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Drauge pasakojo kad jos vaikas 1 menesio proga gavo dovanu kinder siurpriza. Padovanojo kazkoks vyro draugas. Svarbiausia, kad tas draugas turi metais vyresni sunu, tai turetu isivaizduot, kad menesio laiko vaikas sokolado dar nevalgo doh.gif
Atsakyti
Ech, tie vyrai... doh.gif
Matyt nelabai gilinosi tas draugas, ka tie vaikai valgo biggrin.gif rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Musu mergaitei (dar ne metu neturinciai) anyta sokoladuka (tokia maza plytuke juodojo sokolado) padovanojo sad.gif . Sako - abiems anukams po sokoladeli nupirkau. Kitas anukas (maniskes pusbrolis) yra 2,5 metu vyresnis. Jauciasi, kad labai apie mano maze galvojo ta sokoladuka pirkdama g.gif
Labai man smagu buvo ta sokolada paciai suryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnietux @ 2004 07 26, 23:07)
Originali dovana  smile.gif
Per savo gyvenimą esu gavusi keletą gan kvailų dovanų. Pvz.: mano 10-ojo gimtadienio proga kriksto tevo zmona (ji nera mano krikstamote) padovanojo pinta krepšį. Per 17-ą ar 19-ą gimtadienio iš jos gavau trys kečupo butelius  biggrin.gif
Krūčiausią dovaną praeitais metais per savo 30-metį gavo mano vyras iš savo motinos (mano anytos)... iš medžio išdrožtas obuolys-prieskoninė. Na žodžiu papasakoti sunkoka kaip jis atrodo, bet kam parodau, tai visi  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  Suprasčiau kad moteris gautų tokią dovaną, bet vyras...  biggrin.gif  Tai dabar prieš šventes šaipausi, jog jo (mano vyro) mamytė padovanos jam kriaušę ar slyvą, o gal visą drožinių kolekciją  laugh.gif

juokiausi, net bendradarbe atsisuko thumbup.gif

Atsakyti
Perskaiciau viska - seniai taip smarkiai nesijuokiau!
thumbup.gif istorijos.
Ir prisiminiau dar pora dovaneliu.
Kai anyta suzinojo, kad laukiuosi pirmojo vaikelio, padovanojo naktinukus "kad nesusalciau" - tokie ploni, 100 proc. sintetika, ryskiai zydrai elektriniai, su didelem siuvinetom gelem ant krutines (kur is vidaus kuna kanda). Tiesa, mano vyro broliene, t.y. kita jos marti, gavo tokius pacius, tik zaliai elektrinius!
Dar, artejant mano vyro 30meciui, visa jo gimine paeiliui man skambino ir terorizavo, ka tokio vyrui naudingo ir reikiamo nupirkti (tipo metesi pinigelius, kad geresne dovana gautusi). Kai pagaliau vyras sugalvojo, kad jam reiketu akiniu nuo saules (tiesa, pridejo, kad jis pats noretu juos iki pirkimo pasimatuoti ir "duoti dobro", o jeigu pasirodytu labai brangus - pats pridetu trukstama suma...) atejus gimtadieniui....................................... gavo ireminta posteri - mazdaug 1,20*1,00m. Negana to - po triju menesiu, atejus mano 30-meciui gavau "paveiksla i pora" (taip ir buvo pasakyta), tik siek tiek didesni ir paspartas (fonas) buvo tamsiai violetinis blink.gif . Iki siol taip ir nepakabinom nei vieno, nei kito.
Kai uzeidavo kalba, kad vis delto jau reikia pirkti vyrui naujus akinius nuo saules, sakydavau, kad imk nuo spintos ir uzsidek g.gif
Tiesa, dar vienas mano draugas (na tipo boyfriend'as) padovanojo gimtadieniui sidabro nuolauzu (ar gabaliuku) - tipo, galesi koki zieduka uzsisakyti. Tai iki siol kazkur tuos "brangiuosius metalus" marinuoju.... blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif skaitydama vos nesprogau iš juoko thumbup.gif
Atsakyti
Kol neperskaiciau visu postu, tai ir nelabai kas i galva lindo - ka gi esu gavusi dovanu ...

Bet dabar prisimenu visus topus... pirma, tai vienas mano kavalierius Kaledoms man laikrodi rankini padovanojo... is karto drauges visos nusprende - oi, laikrodi gauti, tai i issiskyrima... bet tai tas laikrodis koks tragiskas buvo... toks, kur bobutes nesioja, labai kaimiskas... o negrazu neuzsideti...
Tai as ji uzsidejau Nauju metu sventimui... Ir taip matyt jo nekenciau, kad kaii sokome rateli ar kazka tai per nauju metunakti, man kazkas ji nutrauke netycia ir jis suduzo... Tai po keliu dienu ejome i laikrodziu salona su garantiniu,ir as issirinkau, kokio norejau. jis 100% skyresi nuo originalia ipadovanotojo... Aisku, su tuo vaikinu po poros menesiu issiskyreme cool.gif

Kitas vyrutis, ex, buvo isvis nerealus! Jis man gimtadienio proga padovanojo ... kamufliazine uniforma, kaip medziotojui!!! ir dar su kepure!!! nes jis labai mego gamta, ir visose iskylose rengdavosi tik kamufliaziniais drabuziais... tai pagalvojo, kad ir as labai derinsiuosi, jei tokius nesiosiu... o gamtoj kokia tragedija su tais drabuziais - panelei juk norisi ir atviresniu maikuciu, ir sortuku kokiu nors... o ten, kaip shunta viskas!

Kitas bajeris, tai aisku paveikslas... ji gavome suzadetuviu proga... toks keturkampis, neiremintas, (tik drobe aptrauktas kvadratas), o jame kazkoks pavaizduotas melynas stogo kampas. siaubas kazkoks. ir as zinau, kad ta mergina ne specialiai ji mums tape, bet kazka is savo dirbtuviu apsidairiuisi isrinko...
Atsakyti
Šiaip mėgstu dovanas praktiškas, bet jei kas kokią tipo ant bajerio dovaną dovanoja irgi nieko bet ta dovana bent jau kažkokią potekstę arba pristatymą turėtų turėti g.gif Bet esu gavusi dovaną kuri nei vienai grupei dovanų nei kitai nepriklauso schmoll.gif vienu žodžiu tai buvo kaip ir lauktuvės iš užsienio, parvežė pusbrolis iš kažkokių šiaudų nupintą kryžių g.gif doh.gif ir dar toks nu ką aš žinau visai nesuvenyrinis ir baisus ir nė velnio nesupratau kam jis man blink.gif blink.gif blink.gif
Ir dar tiesa prisiminiau per 18 gimtadienį gavau didelę dėžę pilną... blink.gif kukurūzų saldžių blink.gif nei aš jų mėgstu ir išvis tokios gausybės net ir mėgdamas nesukirstum huh.gif
Atsakyti
Man nepatinka gauti po 2 puodukus, tipo "vyrui ir man", arba "abiems vaikams". Tai pilna virtuve tokius "poru", o kai vienas suduzta.... Dar nera nei vienos galutinai suduzusios "poros" ar "trijules". Gal kazkada ateis toks laikas, kai galesiu naudotis savo issirinktais puodukais.... blink.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka gauti dovanų papuošalus, o ypač sidabro gaminius. Aš jų nenešiojų, jie mane slopina, o turiu jų visą krūvą, tai ir dulka sau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 03 08, 14:08)
Man nepatinka gauti po 2 puodukus, tipo "vyrui ir man", arba "abiems vaikams". Tai pilna virtuve tokius "poru", o kai vienas suduzta.... Dar nera nei vienos galutinai suduzusios "poros" ar "trijules". Gal kazkada ateis toks laikas, kai galesiu naudotis savo issirinktais puodukais.... blink.gif

biggrin.gif joo, pas mus irgi anyta mėgėja pridovanoti vaikams puodelių... na bet pas mane virtuvėj grindys plytelės, tai dūžta jie dažnai, tik kartais pyktis ima, kad dažnai ne tas kuriam reikėjo sudužti doh.gif O šiaip juk tu gali juos "sudaužyti" -po vieną po vieną ir į šiukšlyną tongue.gif gali net neišmesti, bet padėti prie konteinerio-atsiras kas priglaus. Aš vat taip visą kavos servizą gražiai dėžutėj sudėtą palikau wink.gif

Daukvile, mielai priglausčiau tavo papuošalus, nes esu jų maniakė... blush2.gif doh.gif tik man jų niekas nedovanoja cry.gif
Atsakyti
na ir is viso kas gi mėgsta tuos suvenyrus, molinukus, skudurinukus, stiklinukus doh.gif
prisikaupia tiek, kad galima kasmet nuosavą Kaziuko turgų atidarinėti biggrin.gif
dar man nepatinka gauti dovanų kosmetikos, šampūnų, papuošalų ir šiaip daiktų, kurių niekada nenaudoju.
aš žmogus paprastas, ir man patinka paprasti daiktai, nes jei gaunu brangią dovaną jaučiuosi įsipareigojusi irgi atsilyginti tuo pačiu.
visada džiaugiuosi gėlėmis ir vaikų piešiniais smile.gif
Atsakyti