Ištekėjau už vyro, turinčio plaaaaačią giminę, tai vis gaunu kokį niekniekį nuo kažkelioliktos tetos... Na, pvz., auksiniai auskariukai - nenešioju aš aukso... o ir tetos niekad gyvenime nemačiau... Auskariukai buvo sėkmingai parduoti SM forume per 5 min.

Gavom plačią austą juostą kabinti ant sienos - a la happy christmas tema, su kalėdų senio galva.. Tiek kartų ranka kilo išmesti - vyras neleido, tipo, dovana juk mano tetos

Guli ant spintos, dulka

Ai, nieko - užsimirš, prisitaikiusi išmesiu.. Visokie molinukai sėkmingai netyčia dūžta arba visai sveiki keliauja į konteinerį - ypač kai kapitalinius tvarkymus darau..

Nusmurgusiai žvakidei su keraminiu gėlės žiedu žvakei dėti - irgi savas likimas.. "Žiedas" nukritęs sudužo (valio

), o "aukso spalvos"strypą su pasimėgavimu išmečiau. Kas patiko - tai įkurtuvių proga pakviesto svečio padovanotas gražutis vazonėlis su lėkštute, ir dviem kaktusiukais augančiais

Su dekoratyviniais elementais - žalsvais akmenukais.. Tai jau dėkui vyrui - padėjo į balkoną "grynu oru pakvėpuoti" - per lietų atgal neatnešė..supuvo..

Na, netyčia jam taip gavosi

tai ne aš - tik kas į rankas ar akiratį pakliūna, ko nemėgstu - be sentimentų atsikratau, teta ar ne teta jį dovanojo..