Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Gavau ir aš dovanėlę, kuri sėkmingai dulka ax.gif Didelę tiklinę taurę, dabar jomis užkištos visos "Norfos". Gal būtų buvę nieko, bet kad ant lentynos jau 2 sėkmingai dulkėjo. Dabar turiu 3 cry.gif Galėčiau rinkt komplektą, bet visos skirtingų dydžių. Ogert ką nors iš tokių, sorry verysad.gif
Atsakyti
Na, mano brangusis nutarė iš Amerikės man džinsus originalius prabangius firminius parvežti lauktuvių.. Numynė į firminę pardofkę, parinko modeliuką naujesnį ir pasakė pardavėjai europinį džinsų mano dydį. O pardavėja pažiūrėjo į paprastų drabužių europinių dydžių lentelę.. Gavau džinsus. Turiu. Dvejus, mėlynus ir žydrus, superinius naujo modelio firminius Calvin Klein džinsiukus. Beveik vaikiško, 32 dydzio..
Pasiteisinimas, kai paklausiau, ar jis bent matė, ką perka: "nu ką aš žinau, kai pažiūrėjau į ten sukrautus palapinių dydžio džinsus, tai išvis žmogiškuosiuose gabarituose pasimečiau.."
Atsakyti
Skaudus prisiminimas iš mokyklos laikų... cry.gif
Keitėmės dovanom klasėj, mes su mama kruopščiai rinkom ir pirkom dovanėlę klasiokei, o aš pati gavau 'Nomedos' saldainį ir plaukais aplipusią gumutę kasoms. Dabar juokas ima, o tuomet verkiau sad.gif smile.gif
Atsakyti
as kai buvau grazi ir jauna (taip taip,kur gi ne biggrin.gif ),kaledu proga is geros drauges gavau dovana jos mamos sage! ir kaip veliau paaiskejo,kita drauge gavo grandinele (is to pacio komplekto)...nors dovana ir nebuvo lb jau kvaila,bet atiduoti teko:)
Atsakyti
nieko nera slyksciau,kaip gauti dovana,kuria tu padovanojai.galbut zmogelis pamane,kad jam to neprireiks,o ismesti gaila,bet aj vistiek nepateisinu schmoll.gif
Atsakyti
Jooooooooo mamytes, paskaiciau is tiesu tokiu nerealiu dalyku buna.Bet vat savo sunu visada kai leidziu i gimtadieni tai mokau, kad dovana supakuot reikia, bent i maiseli ideti, nu kad ne belekaip, o jei pas mergina eina(jau vis tiek 13-14m), tai butinai gelyte dar.
Ir siemet gavau dovanu tikrai gera dovana-knyga "Didzsiausi pasaulio stebuklai" na geras daiktas nors tu ka.Siaip brangoka, pati sau neleidziu tokios prabangos, o kai dovanu gavau tai kaifas.Bet vat kita knyga romana gavau, tai tas jau g.gif nelabai, na romanas nelabai sunkiai skaitosi.Bet vis tiek knyga yra gerai, tik reikia kaip nors prasizonduoti, kad dovanu negautu antros tokios pat. Nors mes pvz su mergom savo tai pasisakom ko reikia.Neperekam ten nereliai brangiu dovanu, bet vat pasakai reikia, tuso, reikia ruzo, reikia seseliu.Ir gaunu dovanu.
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 04 15, 10:43)
...Labiausiai tai nemegstu visokiu jau minetu molinuku ir pan.,kurie tik dulkes renka.Daznai tokius perdovanoju....

Tiesiog šaunuolė blink.gif . Įsivaizduoji, ką apie tave gavusieji perdovanotą molinuką galvoja? doh.gif
Mane mama dar vaikystėje išmokė, kad niekada nedovanočiau to, ko pati nenorėčiau gauti.
Atsakyti
Ištekėjau už vyro, turinčio plaaaaačią giminę, tai vis gaunu kokį niekniekį nuo kažkelioliktos tetos... Na, pvz., auksiniai auskariukai - nenešioju aš aukso... o ir tetos niekad gyvenime nemačiau... Auskariukai buvo sėkmingai parduoti SM forume per 5 min. thumbup.gif Gavom plačią austą juostą kabinti ant sienos - a la happy christmas tema, su kalėdų senio galva.. Tiek kartų ranka kilo išmesti - vyras neleido, tipo, dovana juk mano tetos blink.gif Guli ant spintos, dulka blink.gif Ai, nieko - užsimirš, prisitaikiusi išmesiu.. Visokie molinukai sėkmingai netyčia dūžta arba visai sveiki keliauja į konteinerį - ypač kai kapitalinius tvarkymus darau.. cool.gif Nusmurgusiai žvakidei su keraminiu gėlės žiedu žvakei dėti - irgi savas likimas.. "Žiedas" nukritęs sudužo (valio clap.gif ), o "aukso spalvos"strypą su pasimėgavimu išmečiau. Kas patiko - tai įkurtuvių proga pakviesto svečio padovanotas gražutis vazonėlis su lėkštute, ir dviem kaktusiukais augančiais wub.gif Su dekoratyviniais elementais - žalsvais akmenukais.. Tai jau dėkui vyrui - padėjo į balkoną "grynu oru pakvėpuoti" - per lietų atgal neatnešė..supuvo.. cry.gif Na, netyčia jam taip gavosi doh.gif tai ne aš - tik kas į rankas ar akiratį pakliūna, ko nemėgstu - be sentimentų atsikratau, teta ar ne teta jį dovanojo..
Atsakyti
Draugė padovanojo tokį stiklinį bumbulą, jame vanduo, tame vandenyje plaukioja dvi plastmasinės gulbės blink.gif . Nesuprantu, bet kaaaip mane erzino šitas daiktas doh.gif , kitą rytą išmečiau į konteinerį. Anyta padovanojo lempą iš kažkokių plunksnelių, įjungus jos sukasi ir šviečia violetine spalva. Kitą dieną nunešėm į pardę ( buvo garantija), pardavėjas sako: taip ir laukiau kad atnešit, moteriškė pasakojo, jog marčiai perka biggrin.gif . Pati bjauriausia dovana: 30-mečio proga mano vyras man padovanojo...tefloninę keptuvę blink.gif . Nu kąąąą, taip atsiviepiau, kad tą patį vakarą žmogus varė kvepalų man pirkti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 09, 08:48)
Draugė padovanojo tokį stiklinį bumbulą, jame vanduo, tame vandenyje plaukioja dvi plastmasinės gulbės blink.gif . Nesuprantu, bet kaaaip mane erzino šitas daiktas doh.gif , kitą rytą išmečiau į konteinerį.

pas mano anyta irgi toks daiktas namuose yra, jai kažkas tai padovanojo,ji gėrisi juo,o man irgi žiūrėti baisu į plastmasines gėles..... doh.gif
Atsakyti
o man mano tėvas padovanojo nemažą paveikslą, kuris visai nėra mano skonio. Aš vis dar jo nepakabinu, nes nežinau kur jį kabinti. Draugams parodau, iš juoko visi miršta doh.gif . tėvas kai ateina vis klausia kodėl nekabinu, o aš sakau, kad vietos jam vis ieškau....
Atsakyti
Man tai maniškio motina vis tušą dovanoja ir kartais dar akių makiažo valiklį priedo... Aš blakstienų nedažau išvis, nemėgstu tiesiog, na nebent kartą per mėnesį susimanau, bet po to vėl nebenoriu. Tai padalinu draugėm, kad nepražūtų geri daiktai smile.gif kartais mainais ko nors gaunu smile.gif kažkada nuo pirmojo savo vaikino esu gavus kvepalus tokio kvapo, kad tulike sunaudot teko... O šiaip daugiau nieko baisaus gaut lyg ir neteko...
Atsakyti