Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Mano ispudingiausias prisiminimas apie nepageidaujamas dovanas, tai zvakes. Kadangi mano gimtadienis spalio 31 d. veliniu isvakarese. Tai pamenu vienais metais mano drauge padovanojo tipo kvepiancia zvake ir priedo prie to kalija schmoll.gif . Tai galit isivaizduoti koks buvo pojutis, jauciausi, kaip pagerbiama vele. doh.gif doh.gif
Nuo to karto visad stengiuosi pasakyti ka noriu gauti dovanu ir, kad nebutu sveikinimu kapinese. Beje, dabar galiu pasidziaugti biggrin.gif biggrin.gif , kad vis populiaresnis tampa hellowyn-o sventimas, tai mano gimtadieniai tampa vis linksmesnis, kaip kaukiu balius drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Laba diena,

norejau va pasitarti tokiu klausimu, ka daryti kai zmogus padovanoja tokia dovana, kuri tikrai grazi ir brangi, bet as tokiu dalyku nemegstu. Vienu zodziu vienas man artimas zmogus (uosviene) nori man padovanoti zieda, isiklausinejo pirsto dydzio ir t.t Nors vyras jai sake, kad as nemegstu ziedu, kad ju nenesioju (nesioju vieninteli tik- vestuvini), vistiek sake, kad nupirks... kaip pasielgti...as nenoriu nesioti, nes as nemegstu ziedu, tuo labiau nuo kai kuriu metalu man isberia rankas.

Kaip pasielgti sioje situacijoje ?

Busiu dekinga uz informacija. Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 18, 12:06)
Laba diena,

norejau va pasitarti tokiu klausimu, ka daryti kai zmogus padovanoja tokia dovana, kuri tikrai grazi ir brangi, bet as tokiu dalyku nemegstu. Vienu zodziu vienas man artimas zmogus (uosviene) nori man padovanoti zieda, isiklausinejo pirsto dydzio ir t.t Nors vyras jai sake, kad as nemegstu ziedu, kad ju nenesioju (nesioju vieninteli tik- vestuvini), vistiek sake, kad nupirks... kaip pasielgti...as nenoriu nesioti, nes as nemegstu ziedu, tuo labiau nuo kai kuriu metalu man isberia rankas.

Kaip pasielgti sioje situacijoje ?

Busiu dekinga uz informacija. Aciukas smile.gif

Na va, žiedo nenori. Yra keletas patarimų:

1.Užbintuok pirštą, ant kurio turėtum nešioti tą žiedą.
2.Duok vyrui pasaugoti. Yra galimybė kad jis pames.
3.Jeigu mėgsti grandinėles, užsikabink žiedą kaip pakabuką.
Daugiau kažkaip į galvą patarimų neateina. doh.gif
Atsakyti
Aš tiesiog nekenčiu dovanų, kuriomis tarsi atsikratoma. Mano teta didelė gerbėja tokių dovanų, tai man koks gimtadienis ar šiaip dovanoja seniai pirktą laikrodį (nenešiotą), tačiau nuo dabartinės mados ryškiai atsilieka, ar šiaip savo rūbelį į kurį dabar nebeįlenda.
Svarbiausia pati reikalauja praktiškos bei geros dovanos.
Atsakyti
Mane tai stebina kai kurių žmonių nesupratingumas. Draugės sako, oi bus baliu bus baliukas, sakau atvarykit, bet super nesiruošiu pasisėdėsim ir viskas, bet juk vis vien ruošies, kokių 100 Lt kaip niekur išleidi, ir tada man labiausiai "patiko" kai padovanojo molinę taupyklę iš kaziuko mugės už 5 lt, nes pati buvai kaziuko mugėj ir mačiau, kitą kart kosmetičką zebro kailiu(aš tiesiog nekenčiu visokių ten kailių imitacijų). Dar anyta klijuotę padovanojo per kalėdas, tokią pas belarusus pirktą, nu ir t.t.
Atsakyti
Babakai babakai babakai.... wacko.gif nekenciu tokiu ( visokios namu dekoracijos, molinukai, drabuziai ir t.t. ) jau geriau nieko nenestu, Fairy ir tas geriau butu smile.gif
Kazkaip ismokau tas dovanas meiliai priimt, o po to jas sunaikint devil.gif molinukai netycia suduzta, drabuziai netinka - tiks grindis pora kartu pavalyt, o kiti tiesiog i kitiems perdovanojami, t.y. bomzai dovanu gauna smile.gif uztenka, kad del savo kaltes tu babaku atsiranda, nu kad kiti juos temptu tai ne

As nematau reikalo saves ir savo buities apsunkit, jei nepatinka, tai negi kabinesi sienas visokais niekais, o lentynas deliot jau penkta eile visokius "grazuoliukus".

As pati stengiuos teikt suvartojamas dovanas, cekius, ar paprasciausiai atsiklausiu ko reik.
Atsakyti
As irgi nekenciu visokiu baiboku, kosmetikos, kurios nenaudoju. Kai padovanojo kauke plaukams, visa laime, kad pries einant i darba dar buvo laiko persiplaut galva cry.gif . Aisku as ta daikta patalpinau i siukslyna. Bet abydniausia, kad sekanti karta vel panasi dovana. Jau geriau grazia gele padovanotu.
Atsakyti
na man teko gaut nuo vieno gerbejo, tokia jau ypatingai "LIUX" dovana....
dar paaugle buvau, kartu sunis vedziojom - o jis man - va, turiu tau dovana - ir istrauke dziovinta zuvi (brrr... smarve) blink.gif ir veduokle....
nu negi sokoladas ne labiau butu tikes?

o dar gerai pamenu, kad svaigau kaip norejau geru kvepalu - o niekaip negalejau issirinkt. tai tata skubiai istiese pagalbos ranka ir isdidzia fraze pasakes "suteikiau tau gyvybe, suteiksiu ir kvapa" tongue.gif biggrin.gif blink.gif super gerus kvepalaus isrinko thumbup.gif
vot ir kai mes su mama svaigstam ir nezinom, ko norim - tai ji ir issiunciam viena mums kvepalu parnest biggrin.gif liux uosle vyriskis turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klausimelis @ 2005 03 04, 15:34)

Kitas vyrutis, ex, buvo isvis nerealus! Jis man gimtadienio proga padovanojo ... kamufliazine uniforma, kaip medziotojui!!! ir dar su kepure!!! nes jis labai mego gamta, ir visose iskylose rengdavosi tik kamufliaziniais drabuziais... tai pagalvojo, kad ir as labai derinsiuosi, jei tokius nesiosiu... o gamtoj kokia tragedija su tais drabuziais - panelei juk norisi ir atviresniu maikuciu, ir sortuku kokiu nors... o ten, kaip shunta viskas!

ooooo, kas liecia kamufliazine uniforma, aisku ne i tema, jei mergina gamtoj tik svieciant saulutei pasirodo g.gif , bet va vyrutis turbut turejo pasistengt, JEIGU ta apranga 36-38 dydzio
man tai taip reikia, o niekur nerandu cry.gif visos tik kaip ant king-kongu
Atsakyti
Et gavau ir ash viena dovanele, kad nei juoktis nei verkti. Teta gimtadienio progra padovanojo krishtoline sausainine, na tokia nuo krakosmecio uzsilikusia, jai tikriausiai nebereikalinga. Ale graziausia, kad joje buvo kruva prilipusiu sausainiu trupiniu. Muset kaip priedas prie dovanos "ishsiplauk pati" sad.gif
Atsakyti
ai, dar vieną prisiminiau - baisiai riejaus su tėvu dėl to, kad namuose rūko - tai kalėdų rytą vynioju vynioju didelę dovaną - o ten - dujokaukė cry.gif kad neužuosčiau rūkalų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vineta @ 2005 04 01, 12:48)
Et gavau ir ash viena dovanele, kad nei juoktis nei verkti. Teta gimtadienio progra padovanojo krishtoline sausainine, na tokia nuo krakosmecio uzsilikusia, jai tikriausiai nebereikalinga. Ale graziausia, kad joje buvo kruva prilipusiu sausainiu trupiniu. Muset kaip priedas prie dovanos "ishsiplauk pati"  sad.gif

Man buvo lygiai tas pats, tik ne sausainiu trupineliu, o dulkiu doh.gif Is kart is sekcijos istraukta wacko.gif
Atsakyti