Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Šiauliuose

Ieskau moters ar merginos, kuri nuo rugsejo menesio galetu parvezti antroka is Jovaro mokyklos i namus (simses rajone).Lauksiu pasiulymu i a.z.
Atsakyti
Laba diena esu Gabriele man 18metu gyvenu Siauliuose.Vaikučius esu prižiūrėjusi nuo 2men.iki 7metu.Su vaikučiais mokinomes skaityti pažinti gyvūnelius ,gamta ,paukščius pažinti,daineles,šokome,
piešiame,eidavome i lauka žaisti įvairiu žaidimu.Jei vaikutis mažesnis būdavo
tai su mokindavomes ant puoduko daryti.Dainuodavau lopšines.Priziurejau dvynukus 7men.Paskui berniuka 5men..Neigalia mergaite nuo10men.priziurejau.Jei kas domina rasykite.
Mano telefono numeris yra 864894058
Atsakyti
Sveiki. Ieškau auklės darbo Šiauliuose. Man 19m., tačiau turiu jau nemažai patirties su vaikučiais. kartu žaidžiame, mokomės, einame į lauką. Laikas tinkamesnis būtų geriau po pietų- vakarop, tinka ir savaitgaliais. Dėl išsamesnės informacijos į a.ž.
Atsakyti
Sveiki esu 24m mamyte šiuo metu esanti motinystės atostogose ir auginu dukryte (4men 2 savaites), vaikutis begalo ramus, tad mielai pagelbeciau ir kitoms mamytemspaziuredama ju vaikucius. kartias tenka paziureti ir drauges vyresnele aktyvia mergyte tai susitvarkome be problemu. Labai myliu vaikucius, tad ir paslauga butu uz labai simboliska jusu paciu siuloma atlygi. Gyvenu Vytauto gatvėje uz futbolo stadiono. Kreiptis tel 867497330
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 08 02, 09:11)
Ieskau zmogaus,kuris galetu paimti 2 vaikucius is darzelio ir su jais pabuti iki 19-20val. Vaikams 2 ir 6 metai. Musu darzelis  pietiniam rajone,netoli baznycios. Laukiu pasiulymu i Az.

Sveiki mielai galeciau jums padeti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siuo metu auginu beveik pusantru metuku mergaite namie, tai galeciau priimti ir dar viena vaikiuka. Galiu ir keliom valandom, ir visai dienai. turiu astuonmete pagalbininke smile.gif.
Gyvename pietiniame rajone.
Kam reikia rasykit i az.
Atsakyti
sveikos, mamytės!

nuo spalio mėnesio gerai šeimai perleisime savo auklytę 4u.gif

Pensiinio amžiaus, bet dar greita (vasarą tvarkosi su dviem vaikais!), sąžininga, be žalingų įpročių, atsakinga, vaikai sužiūrėti, pamaitinti, daug laiko būna lauke. Gyvena soduose link Pušelės, tačiau atvyktų bet kur. Aukle pas žmones dirba jau laaabai daug metų.

Kas susidomėjot-skambinkite tiesiai jai 8 (652) 58240 Aldona, o jei dar turite klausimų man-rašykite į až 4u.gif
Atsakyti
sveikos mielosios,
Nuo rugsejo 2-3 dienos vieneriu metu berniukui reikes auklytes ne pilnai darbo dienai. Galiu atvezti pas jus i namus. Iki musu reiketu vaziuoti masina, nes viesojo transporto stotele artimiausia uz kokiu 3 km. Gyvename 2 km uz miesto ribos, medelyno puseje.
Idealiausias variantas butu mamyte, auginanti panasaus amziaus atzalele ir norinti bei galinti priimti zaidimu drauga i kompanija. Taciau tinka ir kiti variantai.
Savo salygas, patirtis, galimybes ir visa kita info rasykit i az.
Aciu smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS. KAS ŽINO KIEK KAINUOJA VALANDINĖ AUKLĖ ŠIAULIŲ MIESTE????( darbo dienomis, maždaug nuo 16,30 iki 18,30 val. )
iš anksto dėkoju už informacija. į AŽ
Atsakyti
QUOTE(neringaile222 @ 2013 06 29, 11:09)
Sveikos Šiaulių mamytės ir vaikučiai, mano vardas Neringa ,esu tai pat mama ,tik mano mažyliai paaugo ir lanko mokyklą, todėl galečiau savo namuose prižiūrėti vaikučius ,kas gyvenate Rėkyvoje ar aplinkui ir ieškote draugės savo vaikučiam ,parasykite man.Gyvenu rekyvos soduose ,sveikesnis oras puiki nuotaika thumbup.gif  4u.gif Labai myliu vaikus ,o vaikai myli mane . wub.gif

Galeciau vaikuti ziureti ir jusu namuose . 4u.gif
Atsakyti
Sveiki:)nuo rugsejo 2dienos ieskau is medelyno mergaites ar moters kuri galetu kas antra diena parvesti vaika is darzelio ir pora valandu su juo pabuti:)ar pas mane namuose ar pas save:)
Atsakyti
Sveiki,ieskom aukles vaiko ligos atvejams.
Atsakyti