Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai ir svarstyklės

QUOTE(Niune @ 2006 05 24, 21:42)
Kaip manote, ar tai geras derinys? gal turite patirties siuo kalusimu?  4u.gif

4u.gif dvyniai su svarstyklem labai geraj sutaria kiek zhinau ir kiek rasho...beto pati esu dvyniai o mano tevelis svarstykles tai begalo geraj sutariam.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2006 12 11, 00:43)
oi as svarstykles o jis dvynys... dvyniai yra dviveidziai savanaudziai zmones. (cia as apie vyriska gimine) mylejau oi kaip mylejau, bet nebeistveriau ... db laksto paskui... db gailisi... bet traukinys jau nuvaziavo... as daug kartu buvau iskaudinta... bet svarstykles  pasveria ir nusprendzia kaip geriau ... o dvyniai kadangi yra savanaudziai tuo naudojasi...

pas mus atvirksciai as dvyne jis svarstykles...as mylejau, bet neistveriau.. ir jis mane iskaudino labai... ir as tikrai ne savanaude ir juo nesinaudojau, kaip tik buvo atvirksciai verysad.gif
Atsakyti
mūsų kaip tik toks derinukas
as svarstyklės, jis dvynys..
šiaip labai gerai sutariam wub.gif wub.gif
Atsakyti
as-svarstykles
vyras-dvynys
kartu jau beveik 10metu ir viskas super puikiai,nei vieno rimtesnio barnio nepamenu,tikriauia nebuvo wub.gif wub.gif wub.gif
ir drauge -dvynys,draugaujam jau20metu ir viskas ciki
Atsakyti
As svarstykles, mano vyras dvynys. ilgus metus galvojau, kad mes ideali pora, kad mes tikrai galim laimingai isgyvent iki zilos senatves...buvo smulkiu nesusipratimu, bet dauguma dalyku, kurie man buvo brangus ir svarbus ( as tik taip galvojau) egzistavo savaime. o va pries puse metu suzinojau, oi oi oi... ir kad melavo daug ir kad man nerode vieno is savo veidu( ir tame kalta tik as..) ir neistikimybes... zodziu bandom kurt santykiuas is naujo .. sunku.. ir daznai ateina mintis, kad per daug pastangu reikalauja musu dabartinis "geras" buvimas kartu...
Atsakyti
QUOTE(lorrenzo @ 2007 05 04, 15:26)
As svarstykles, mano vyras dvynys. ilgus metus galvojau, kad mes ideali pora, kad mes tikrai galim laimingai isgyvent iki zilos senatves...buvo smulkiu nesusipratimu, bet dauguma dalyku, kurie man buvo brangus ir svarbus ( as tik taip galvojau) egzistavo savaime. o va pries puse metu suzinojau, oi oi oi... ir kad melavo daug ir kad man nerode vieno is savo veidu( ir tame kalta tik as..) ir neistikimybes... zodziu bandom kurt santykiuas is naujo .. sunku.. ir daznai ateina mintis, kad per daug pastangu reikalauja musu dabartinis "geras" buvimas kartu...

Pakartojai mano varianta viens prie vieno, bet as tai svarstykles su skorpiono uodega, ir taip lengvai nepasiduodu, pastangu negailiu ir buvimas kartu man vis dar patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 04, 16:40)
Pakartojai mano varianta viens prie vieno, bet as tai svarstykles su skorpiono uodega, ir taip lengvai nepasiduodu, pastangu negailiu ir buvimas kartu man vis dar patinka  bigsmile.gif

as spalio galas. tai matyt irgi turiu skorpioniskumo smile.gif
bet su svarstymu tai pavargstu, paciai uzknisa ... tarodo butu teip gera viena kart ir visiems laikasm nusprest ar taip ar taip ir nesikankint svarstymuose ir sverimuose.
Atsakyti
QUOTE(lorrenzo @ 2007 05 04, 15:44)
as spalio galas. tai matyt irgi turiu skorpioniskumo smile.gif
bet su svarstymu tai pavargstu, paciai uzknisa ... tarodo butu teip gera viena kart ir visiems laikasm nusprest ar taip ar taip ir nesikankint svarstymuose ir sverimuose.

Nieko nepakeisim, esam tokios jau svarstytojos, as nesigailiu atleidus, o kas butu jei butu ech daznai pamislinu.
Atsakyti
Jeigu dar kam įdomu, tai mano mama - dvynys, tėvas - svarstyklė, tai siaubo filmas, kuris tesėsi 30 metų. Tėvas engė mamą visais įmanomais būdais ir jokių ten idealių santykių nei kvapo nebuvo, nors mama lėkė, vertėsi per galvą, kad tik šeimai nieko netrūktų, o tas teroristas tik lakė, valkatavo ir namie siautėjo. Kai paaugom ir pradėjom suprasti, kad tai žmonės negyvena, ne kartą skėm mamai, kad skirtūsi ir paliktų jį, bet nežinau kokios antgamtinės jėgos vertė ją ir toliau kentėti. Na , o kai mes (aš ir brolis) užaugom ir sukūrėm savo šeimas, tėvas rado savo svajonių moterį ir išsinešdino, tai dabar mam pajuto ką reiškia gyventi. Nežinau, bet kartais tie horoskopai visai neatitinka, nes mama nei melavo, nei neištikima buvo, aplamai be namų, darbo ir vaikų nieko gyvenime nematė, nors tikrai geras žmogus yra, na, bet jei pažiūrėjus iš kitos pusės, tai turbūt nei viena kita nebūtų tiek metų su tokiu despotu iškentėjus.
Ir dar vieną pavyzdį žinau - geras draugas - Dvynys turi žmoną -Svarstykles, tai jau 15 metų kartu (10 iš jų vedę - 2vaikai) ir pastoviai ten pas juos "kovų be taisyklių" laukas, riejasi ir riejasi dėl beleko, visiškai skirtingi žmonės, neranda bendros kalbos ir gyvena kartu tik dėl vaikų - matyt tai, kad ji svarstyklės, o jis dvynys, tai niekaip negali apsispręsti. Įdomu, kiek dar ilgai jie tvers, nors ką gali žinoti, gal visą likusį gyvenimą. Gal tai ir yra "ideali pora". Na aš tai netikiu, kad Svarstyklės ir Dvyniai idealiausia pora, nes pažįstu ir kitų Dvynių, kur tikrai gražiai ir su daug meilės gyvena su, anot horoskopų, jiems visai netinkančiais ženklais. doh.gif
Atsakyti
aš dvynys, o MB svarstyklės, kadangi jis dirba kitame mieste o namo grįžta tik savaitgaliais, tai sutariam thumbup.gif , nors kažin ar taip būtų, jei visą laiką būtume kartu g.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Zinot,ka manau,apie dvynius,su jais lengva flirtuoti,buti tik draugais,bet rimciau tai kazin,nors dvynys nelygu dvyniui,turi panasumu,bet ne visi identiskai vienodi...
moka suzibeti,padeti kai reikia,glebys demesio,tikras kaciukas be nagu,ir meilus ir svelnus... as svarstykles,ir kai bunu salta,abejinga,ta prasme bendravime,nerodau jam jokio demesio,tai pats lenda,skambina,raso sms,ir t.t. nepraeisi pro ji neuzkalbinta,ras priezasti pasnekinti apie beleka,kad ir visiska lempa,bet svarbu,kad prieiciau arciau jo... nu simpatulka,veza tas jo demesys...
o as kai valdinga,galvoju kad prisijaukinau ji,pradedu rodyt savo jausmus,tada jauciu,kad jis bega nuo manes... reiskia stiprus nepriklausomybes jausmas... lengvai neipareigosi,sake vaikinas nori issilakstyti,issidukti (aiskiai po svetimas lovas) neipareigojantiem santykiam... megaujasi laisve,o auku issidukimui iesko flirtuodamas... goss.gif
Atsakyti
as svarstykle, o vyras dvynys. vede 5 metai, turim dvi dukrytes wub.gif esam absoliuciai skirtingi zmones, todel vienas kita papildom as manau. tiesa pasakius, tai neisivaizduoju geresnio vyro ax.gif wub.gif o dar kai tokius vaikus grazius ir gerus daro, tai is viso thumbup.gif
Atsakyti