Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2013 04 05, 13:25)
Tadaaam. Prieš porą dienų tvarkiaus balkoną šiek tiek ir žiū mano pamiršti špinatai kelia porą snapiukų. va šiandien jau daugiau prilindo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu va kaip liuks smile.gif

Siandien pafotkinau savo pomidoriukus tuos mazuosius kur vasario gale seti wub.gif Ten dauguma mazuciai krumeliai tai jau tokie pypliai krauna ziedukus wub.gif

jau galutiniam vazone sitas maziukas smile.gif
user posted image

Situ keleta daigu turiu bet va vienas ypac plecias i sonus smile.gif
user posted image

Va sitas jau nemazai viduriuke ziedeliu turi uzmezges smile.gif
user posted image
user posted image

Neuzfiksavau kokio dydzio vazono reiktu Betaliux'ui?
user posted image

user posted image

user posted image
kad ir nelabai daug isdygo bet graziai dabar pradejo augti smile.gif
user posted image

Labiausiai dziaugiuosi kad pirma kart kad ir nedaug bet sudygo smile.gif Dar antras indukas yra irgi kokie 6 daigeliai islinde wub.gif
user posted image

Va su salotom dar kazko idomiai... taip sunkiai siais metais auga ir daug kur ant lapu tokie plemai permatomi... kaip dziutu..
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti ar dar ne per velu pasiseti kokiu pomidoru, auginciau aisku balkone blush2.gif pirmaja mano seja nedorelis katinas sunaikino doh.gif
Atsakyti
Ale kaip fainiai balandzio 5 o cia Vilniuj zmones per pusnis klampoja. blink.gif
Agurkai jau dabar visas palanges nusede ir net mazosios kedutej isitaise doh.gif

Na kada gi tas pavasaris blink.gif

Kokiai temperaturai esant jau galima nest agurkus ir pomidorus i balkona?

Siandien tik ziu, ogi du mazuteliai braskiu daigiukai kalasi thumbup.gif kol kas 2/6, bet jau vilties yra, kad braskiu ir pas mane bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madamevoira: 05 balandžio 2013 - 15:28
QUOTE(audryta @ 2013 04 05, 14:58)
sveikos 4u.gif  norejau paklausti ar dar ne per velu pasiseti kokiu pomidoru, auginciau aisku balkone  blush2.gif pirmaja mano seja nedorelis katinas sunaikino doh.gif

man atrodo dar laisvai galit seti. kai pavasario dar nei kvapo tai spes iki susylant ir ugtelt smile.gif

paziurejau anu metu foto tai 04.13 buvo ne taip senai sudyge tik tikrieji lapukai pradeje kaltis.
Papildyta:
QUOTE(madamevoira @ 2013 04 05, 16:27)
Ale kaip fainiai balandzio 5 o cia Vilniuj zmones per pusnis klampoja.  blink.gif
Agurkai jau dabar visas palanges nusede ir net mazosios kedutej isitaise  doh.gif

Na kada gi tas pavasaris  blink.gif

biggrin.gif Sinoptikai prognozoja kad vasara sniego bus maziau...
user posted image
Atsakyti
Montera, kokios gražios pas jus žemuogės, ka darot? mano tai ir su dviem lapeliais bet žymiai smulkesnės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 04 05, 16:40)
man atrodo dar laisvai galit seti. kai pavasario dar nei kvapo tai spes iki susylant ir ugtelt smile.gif

ikisau pora agurku, pomidoru ir zirniu. vaikams atrakcija bus, nes pernai patiko stebeti kaip auga. dar noreciau ciliuku ir prieskoniuku pasiseti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 04 05, 18:15)
Montera, kokios gražios pas jus žemuogės, ka darot? mano tai ir su dviem lapeliais bet žymiai smulkesnės doh.gif

visiskai nieko smile.gif tik ne visos isdygo ka prisejau na bet koks 11 yra tai bus sociai.
Gal cia tiesiog rusis skiriasi uz tai taip atrodo

as va sitokias pasejau:
http://www.thompson-...rawberry/4909TM
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 04 05, 19:54)
ikisau pora agurku, pomidoru ir zirniu. vaikams atrakcija bus, nes pernai patiko stebeti kaip auga. dar noreciau ciliuku ir prieskoniuku pasiseti  ax.gif

Pas mane yra pipiriuku atlikusiu daigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 04 05, 14:02)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu va kaip liuks smile.gif

Siandien pafotkinau savo pomidoriukus tuos mazuosius kur vasario gale seti  wub.gif  Ten dauguma mazuciai krumeliai tai jau tokie pypliai krauna ziedukus wub.gif

Užsimaniau ir aš kokio Thumbling Tom'o biggrin.gif Bet net jei daigiuką turėčiau kažin ar rasčiau kur pakabint g.gif Pamasčiau, kad šiemet, jei neužpuls kokie bjaurybės, tikros džiunglės pas mane turėtų būt jei apkabinsiu kopėčias braškėm ir dar viliuosi kad agurkas, melionas ir arbūziukas jomis ropšis biggrin.gif huh. Baltasparniam reiks iš anksto priemonių nusipirkt, kad vos tik pasirodžius gautų nosin.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 05, 19:08)
Užsimaniau ir aš kokio Thumbling Tom'o biggrin.gif Bet net jei daigiuką turėčiau kažin ar rasčiau kur pakabint  g.gif Pamasčiau, kad šiemet, jei neužpuls kokie bjaurybės, tikros džiunglės pas mane turėtų būt jei apkabinsiu kopėčias braškėm ir dar viliuosi kad agurkas, melionas ir arbūziukas jomis ropšis  biggrin.gif huh. Baltasparniam reiks iš anksto priemonių nusipirkt, kad vos tik pasirodžius gautų nosin..  cool.gif

tai jei toliau snigs galesim namie daryt dziungles ir gal nepuls brudai lotuliukas.gif

O tas tumbling tom normaliai auga kibire ir uztenka to aukscio as pirmais metais auginau
user posted image
va tokia foto radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 05 balandžio 2013 - 18:28
QUOTE(Montera @ 2013 04 05, 19:28)

O tas tumbling tom normaliai auga kibire ir uztenka to aukscio as pirmais metais auginau

Bet ant stalo jis man perdaug vietos užimtu, o ant žemės padėjus saulės negaus.. Apsieisiu šiemet smile.gif O gal turi foto su raudonais pomidoriukais? Atrodo taip pat gražiai kaip ir ant pakelio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 05, 20:38)
Bet ant stalo jis man perdaug vietos užimtu, o ant žemės padėjus saulės negaus.. Apsieisiu šiemet  smile.gif O gal turi foto su raudonais pomidoriukais? Atrodo taip pat gražiai kaip ir ant pakelio? biggrin.gif

ant pakeliu tai jauciu juos trasom palepina kad taip gausiai buna smile.gif Realiai biskuti maziau tu pomidoru jau nebuna taip aplipes smile.gif Buvau as 4 daigus ir i loveli susodinus tai jie tokie buvo kompaktiski krumeliai bet daug pomidoriuku.
Nu neradau foto su raudonais... kazkaip mazai fotkinau pirmais metais doh.gif
Atsakyti