ir pas mane dygt seklos eme. balandzio 5d pasejau ir visi 4 agurkiukai sudygo

QUOTE(Montera @ 2013 04 07, 09:41)
Jei su žiedukais rasčiau dabar saviškių tai aš dar neapsidžiaugčiau

QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 09:35)
Jei su žiedukais rasčiau dabar saviškių tai aš dar neapsidžiaugčiau
Užtai nudžiugau, kad saulė pliekia tai ištrėmiau visus balkonan. Taip gera ir šilta.. 

Jeigu vilmukai arba venusiukai, tai nieko, viskas gerai, nes jie ir taip gali augti ant palangės, bet jeigu rimtieji didieji, tai biškutį pradėčiau nerimauti

QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 12:22)
Jeigu vilmukai arba venusiukai, tai nieko, viskas gerai, nes jie ir taip gali augti ant palangės, bet jeigu rimtieji didieji, tai biškutį pradėčiau nerimauti
. Mano vilmukai irgi žydi, labai gražiai auga, džiaugiuosi. Reikės pafotkinti ir pasirodyti 

Bet iki vazono jiem dar liko grietinės indelio namai

Špinatus saulytė pakuteno tai tik lenda, lenda lapiukai iš po žemių

QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 12:50)
Bet iki vazono jiem dar liko grietinės indelio namai
Tai nedrąsu būt žydinčius perdsodint. Iš kitos pusės, jei ir numestų žiedelius, dar visa vasara prieš akis.

pas mane cia su pomidoriukais geltoni kuriu krumai dideli buna pet pamidorai maziukai ir jie jau tokiuose vidutinio dydzio vazonuose bet dar i kibirus keliaus
Merginos, kas auginate žirnius - kokio mažiausiai gylio talpa turi būti jiems sėti?
Sveikos balkonininkes 
Turiu pora klausimu.. gal galit kuri parasyt dar karta kaip tas dilgeles raugt? neberandu recepto..
Ir prie kokios temp galima nest viska i neistiklinta balkona?

Turiu pora klausimu.. gal galit kuri parasyt dar karta kaip tas dilgeles raugt? neberandu recepto..

Ir prie kokios temp galima nest viska i neistiklinta balkona?

QUOTE(Amise @ 2013 04 06, 21:56)
Tik tos braškytės Evie 2 ir labiau vieniems metams, nes jos per vieną sezoną atiduoda tiek kiek kitos per 2: išsikvepia ir kitamet gali jau nunykti, mažai derėti, o ir lietuviškas žiemas sunkiai išgyvena. Patarė jas auginti kaip vienmetes. O labai norint išsaugoti reikia laikyti rūsyje ar kitoje patalpoje kur nedidelis minusas būna arba šaldytuve

Man vakar medžioklė toje parodoje buvo gana sėkminga: už klausinėjimus gavau dovanų trąšų ir sėklų, o juk nieko nesitikėjau- klausinėjau nuoširdžiai

QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 07, 20:15)
Tik tos braškytės Evie 2 ir labiau vieniems metams, nes jos per vieną sezoną atiduoda tiek kiek kitos per 2: išsikvepia ir kitamet gali jau nunykti, mažai derėti, o ir lietuviškas žiemas sunkiai išgyvena. Patarė jas auginti kaip vienmetes. O labai norint išsaugoti reikia laikyti rūsyje ar kitoje patalpoje kur nedidelis minusas būna arba šaldytuve
Ir tikrai kiek pamenu, man balkone per žiemą jų nepavyko išsaugoti, bandė dar augti antrais metais ir nunyko, va dabar supratau kodėl... Aš augintojo kontaktų nepasiėmiau, bet apie auginimą šiek tiek sušnekau

Hm.. o jei tada kitiem metam pasilikt tuos daigelius nuo ūsų?

QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 19:24)
Hm.. o jei tada kitiem metam pasilikt tuos daigelius nuo ūsų?
Padėjai tada sau per žiemą šaldytuve daržovių dėžutėj ir tegul žiemoja 

Su ūsais turėtų normalei būti, aš ir pati tikriausiai taip darysiu

QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 17:54)
Merginos, kas auginate žirnius - kokio mažiausiai gylio talpa turi būti jiems sėti?
as kolkas daiginu kiausiniu dekle, paskui kelsiu i loveli greiciausiai
ziuriu ir juokiuosi is oru prognozes... jau nebetikiu kad kazkada bus silta..
http://www.gismeteo....ty/weekly/4170/

http://www.gismeteo....ty/weekly/4170/