Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

ir pas mane dygt seklos eme. balandzio 5d pasejau ir visi 4 agurkiukai sudygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 04 07, 09:41)

Beja siandien kaip vaikas nuo ryto apsidziaugiau radus 4 pomidoriukus uzmegstus  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei su žiedukais rasčiau dabar saviškių tai aš dar neapsidžiaugčiau biggrin.gif Užtai nudžiugau, kad saulė pliekia tai ištrėmiau visus balkonan. Taip gera ir šilta.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 09:35)
Jei su žiedukais rasčiau dabar saviškių tai aš dar neapsidžiaugčiau  biggrin.gif Užtai nudžiugau, kad saulė pliekia tai ištrėmiau visus balkonan. Taip gera ir šilta..  smile.gif

Jeigu vilmukai arba venusiukai, tai nieko, viskas gerai, nes jie ir taip gali augti ant palangės, bet jeigu rimtieji didieji, tai biškutį pradėčiau nerimauti mirksiukas.gif . Mano vilmukai irgi žydi, labai gražiai auga, džiaugiuosi. Reikės pafotkinti ir pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 12:22)
Jeigu vilmukai arba venusiukai, tai nieko, viskas gerai, nes jie ir taip gali augti ant palangės, bet jeigu rimtieji didieji, tai biškutį pradėčiau nerimauti  mirksiukas.gif . Mano vilmukai irgi žydi, labai gražiai auga, džiaugiuosi. Reikės pafotkinti ir pasirodyti  mirksiukas.gif

Bet iki vazono jiem dar liko grietinės indelio namai biggrin.gif Tai nedrąsu būt žydinčius perdsodint. Iš kitos pusės, jei ir numestų žiedelius, dar visa vasara prieš akis.
Špinatus saulytė pakuteno tai tik lenda, lenda lapiukai iš po žemių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 12:50)
Bet iki vazono jiem dar liko grietinės indelio namai  biggrin.gif Tai nedrąsu būt žydinčius perdsodint. Iš kitos pusės, jei ir numestų žiedelius, dar visa vasara prieš akis.
Špinatus saulytė pakuteno tai tik lenda, lenda lapiukai iš po žemių  smile.gif

pas mane cia su pomidoriukais geltoni kuriu krumai dideli buna pet pamidorai maziukai ir jie jau tokiuose vidutinio dydzio vazonuose bet dar i kibirus keliaus
Atsakyti
Merginos, kas auginate žirnius - kokio mažiausiai gylio talpa turi būti jiems sėti?
Atsakyti
Sveikos balkonininkes biggrin.gif
Turiu pora klausimu.. gal galit kuri parasyt dar karta kaip tas dilgeles raugt? neberandu recepto.. unsure.gif

Ir prie kokios temp galima nest viska i neistiklinta balkona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 06, 21:56)
Suuuper  thumbup.gif reiks užsisakyti tada iš jo, nes kaina tikrai padori  smile.gif

Tik tos braškytės Evie 2 ir labiau vieniems metams, nes jos per vieną sezoną atiduoda tiek kiek kitos per 2: išsikvepia ir kitamet gali jau nunykti, mažai derėti, o ir lietuviškas žiemas sunkiai išgyvena. Patarė jas auginti kaip vienmetes. O labai norint išsaugoti reikia laikyti rūsyje ar kitoje patalpoje kur nedidelis minusas būna arba šaldytuve smile.gif Ir tikrai kiek pamenu, man balkone per žiemą jų nepavyko išsaugoti, bandė dar augti antrais metais ir nunyko, va dabar supratau kodėl... Aš augintojo kontaktų nepasiėmiau, bet apie auginimą šiek tiek sušnekau blush2.gif

Man vakar medžioklė toje parodoje buvo gana sėkminga: už klausinėjimus gavau dovanų trąšų ir sėklų, o juk nieko nesitikėjau- klausinėjau nuoširdžiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 07 balandžio 2013 - 19:15
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 07, 20:15)
Tik tos braškytės Evie 2 ir labiau vieniems metams, nes jos per vieną sezoną atiduoda tiek kiek kitos per 2: išsikvepia ir kitamet gali jau nunykti, mažai derėti, o ir lietuviškas žiemas sunkiai išgyvena. Patarė jas auginti kaip vienmetes. O labai norint išsaugoti reikia laikyti rūsyje ar kitoje patalpoje kur nedidelis minusas būna arba šaldytuve smile.gif Ir tikrai kiek pamenu, man balkone per žiemą jų nepavyko išsaugoti, bandė dar augti antrais metais ir nunyko, va dabar supratau kodėl...  Aš augintojo kontaktų nepasiėmiau, bet apie auginimą šiek tiek sušnekau blush2.gif

Hm.. o jei tada kitiem metam pasilikt tuos daigelius nuo ūsų? g.gif Padėjai tada sau per žiemą šaldytuve daržovių dėžutėj ir tegul žiemoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 07, 19:24)
Hm.. o jei tada kitiem metam pasilikt tuos daigelius nuo ūsų? g.gif Padėjai tada sau per žiemą šaldytuve daržovių dėžutėj ir tegul žiemoja  biggrin.gif

Su ūsais turėtų normalei būti, aš ir pati tikriausiai taip darysiu mirksiukas.gif Kur pardavinėja ir bus ūsai, dar nederėję nei karto, bent jau pas mane matosi jog ūsai būvę: paliktos kaip sakant padžiuvusios bambagyslės biggrin.gif Tik va nepaklausiau kaip ten su jų dauginimu ar tik pirmas ūsas tinka ar ir kiti tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 07, 17:54)
Merginos, kas auginate žirnius - kokio mažiausiai gylio talpa turi būti jiems sėti?

as kolkas daiginu kiausiniu dekle, paskui kelsiu i loveli greiciausiai
Atsakyti
ziuriu ir juokiuosi is oru prognozes... jau nebetikiu kad kazkada bus silta.. lotuliukas.gif
http://www.gismeteo....ty/weekly/4170/
Atsakyti