Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Jupu @ 2013 04 10, 13:06)
Sveikos merginos 4u.gif

Siemet ir as auginu pacios setus palanginius pomidorus (visad pirkdavau jau su vaisiais biggrin.gif ). Ir siandien jie mane be galo nustebino. Siuo metu jie yra mazdaug per delna ir sian pamaciau pumpurus blink.gif Ka tokie mazi ir jau zydes blink.gif Tai pomidoriukai bus kaip sermuksniai lotuliukas.gif Sakykit cia normalu?  ax.gif

Beje, mama sake, girdejo, kad ir agurku yra palanginiu. Sakykit, ar kuri auginat? Nepykit, jei jau 100 k. sneketa apie tai, ale labai jau daug skaityt.

Ir dar klausimas. Jei as dabar is kaimo paimciau ir isisodinciau zemuogiu, jos deretu istiklintam balkone?  g.gif

Tai viskas normalu. Paziurekit cia paskutinius lapus buvom prideja mazu daigu foto jau su ziedais. Cia priklauso nuo pomidoru veisles. Kurie zemaugiai tai jie anksciau ziedukus isleidzia kur didesnieji veliau.

As auginau balkoninius bent taip vadinas bet palanginiais ju nepavadinciau biggrin.gif Juos pilnai galima auginti didenes kubaturos vazone ir as tokiom plasmasinem kopetelem kur gelem skirtos paremiau ir nemazai tu agurku buvo smile.gif maniskiai :Spacemaster 80

O zemuogiu anais metais drauge pamiskeje issikase ir derejo atviram balkone.
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2013 04 10, 08:43)
laba norejau pasiteiraut kokiai temperaturai esant balkone galima isnest salotas tyri6lapelius ir kazin kodel man jos yra sugulusios ant zemes o ne tiesios kaip stagarai jos labai i saule linksta gal todel veliau idesiu foto.aciu

salotos megsta vesuma, sugula del silumos pertekliaus ir sviesos trukumo. Kiek laipsniu nepasakzsiu, bet juk pleveliniam siltnami kai auginam, tai naktys geguzes men. labai saltos buna, ir auga kuo puikiausiai. neskit drasiai, ypac, jei siltnamis stiklintas.
Atsakyti
Wau kokie Vilmukai! bigsmile.gif Reiks ir man kitiems metams tokiu pasieskoti.. smile.gif O tai manieji irgi tik auga auga, o ziedu kolkas nematyti.. unsure.gif
Atsakyti
Aš ir jau užsimaniau VIlmukų kitiems metams, o tai čia su tais tai neaišku kas bus.

Susikėliau foto, tai parodysiu savo daržą blush2.gif

čia pradinės foto kaip buvo..
http://public.fotki....le-garden-2013/

user posted image

tik galvoju kaip čia bus su mėtom, ar jos taip ir augs tiesiai, ar pačios šakosis ar man reikia jas nupjauti? Nes turėtų būt kaip krūmeliai. Gal jų per daug čia vazoniuke?

user posted image

kalendra išsidraikius kažkokia neaišku kas iš jos bus

user posted image
salotos labai neauga, o dar kitas pamiršau nufotkint, biški paaugusios jau

user posted image

tarpuose pasėjau ridikėlių, pažiūrėsiu ar augs gilesniam ar ne, nes mažiuke neaugo
tuoj žydės
user posted image

user posted image

eksperimentui
user posted image

user posted image
user posted image
ir jau matos besikraunantys žiedukai wub.gif

Papildyta:

user posted image

user posted image

geltonieji pomidoriukai dar tik lenda, baisiai ilgai dygo doh.gif

šiandien iš pardės parsinešiau avietę lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif nu bet šita augs lauke, kampe radau vietos tarp gėlių, tai tikiuos prigis bigsmile.gif

pomidorus savaitgalį persodinsiu į maišus ir tikiuos jau kitą sav, galės keliaut į lauką jau ilgesniam laikui, nes lyg ir praneša atšilimą didesnį. dabar tik dienom laikydavau, vakare į vidų.

Papildyta:
ai nu dar tiesa, paaugęs gerokai rozmarinas, viršūnėlės tokios laibos bet kokios aromatingos!

user posted image

bet jis ne iš sėklų,

ir čiobrelis
user posted image

iš šakutės padaugintas.
sėjau iš sėklų, numestas indas buvo, išbiro visas, nebesidirbau blush2.gif doh.gif

bet patarkit ką daryt g.gif bepaveiksluodama čiobrelį pamačiau ant šakučių mažyčius apkibusius juodus vabaliukus blink.gif tai iš kur jie man čia atsirado doh.gif kaip dabarpanaikint?
Atsakyti
Mano mėtos irgi panašios ir aš taip pat nežinau, ką reikia su jom daryti g.gif ?.. Lauke tai jų niekas nekarpo, o vazone neaišku g.gif . Gal turi būti po vieną vazone g.gif ?
Atsakyti
nu tai va aš ir nežinau kaip čia daryt? nes foto nt pakelio tai taip gražiai krūmelis sauguęs..
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 09, 09:42)

O čia agurkiukai tik pradeda lysti tongue.gif

user posted image

Ir visa šita gauja agurkėlių balkone gyvens? bigsmile.gif Džiunglės bus biggrin.gif

Aš mastaus kokį kiekį agurkų dabar sėt ir kue juos įtaisyt reiks.. g.gif O braškėm spėju teks laukt mugės kitą savaitgalį.. Aš galiu lotuliukas.gif Svarbiausiu, kad jų būtų pirkt.. unsure.gif
Atsakyti
mėtas reiktų retinti, jų šaknu sistema l.galinga, galima dabar sudygusias sunaudoti, o keletą išsodinti atskirai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 10 balandžio 2013 - 18:53
bet jos leis iš šonų daugiau r tik augs į viršų g.gif
nu reiks praretint tada dar
Atsakyti
Nu pasisėjau 2 agurkus, 2 melionus ir 2 arbūzus. Žiūrėsim kas čia gausis biggrin.gif

Beje, radau straipsnį apie arbūzų auginimą balkone smile.gif
http://www.mybalcony...atermelons.html
Atsakyti
grange labai grazus augaleliai smile.gif Nu bet zirniai kaip man graziai atrodo smile.gif

Amise aciu uz info apie arbuzus 4u.gif Paziurejau foto krumelio ir baisu paliko kur ji talpinsim...

As siandien vel pasidarbavau su persodinimais smile.gif Pertekliu augalu jau beveik isdalinau tai biskuti vietos atlaisvejo smile.gif

Isdraskiau rukola tai vienos saknys vazone... ryskiai per tankiai buvo tai ispikiavau i naujus vazonelius...
Dar dali pomidoriuku perkeliau jau is grietines induku i vazonus ... ir vel vietos namie neliko lotuliukas.gif
O pomidoriukai kad auga kas diena vis didesni thumbup.gif Vis kas ryta puolu paziuret lotuliukas.gif ax.gif
user posted image

Salotos atrodo pradejo atsigauti ir nebedziuti lapukai... net nesupratau kas jom cia buvo uzeje g.gif
user posted image

Nu tai gal jau nuo rytojau prasides pagaliau dvizenkliai oro temperaturos skaiciai lotuliukas.gif O tai jau pavasaris kaip mirazas... vis artejam link jo ... o jis vis tolsta doh.gif
Atsakyti
Mano darželis smile.gif
Žemuogės
user posted image

Pomidorai
user posted image

Vienmetės paprikos
user posted image

Svyrančios braškės
user posted image

Atsakyti