Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2013 04 11, 16:13)
Amise aciu uz info apie arbuzus 4u.gif  Paziurejau foto krumelio ir baisu paliko kur ji talpinsim...

Salotos atrodo pradejo atsigauti ir nebedziuti lapukai... net nesupratau kas jom cia buvo uzeje g.gif
user posted image

Aš tai dėl arbūzų paskaitinėjau, kad mažokos talpos pas mane jiem bus, na bet gal kaip nors. Bus pasižaidimui šiemet.. smile.gif

O ten šalia salotų špinatai išvirtę?

Didelis pas jus visas pomidorai..Aš atrodo šiemet anksčiau sėjau, bet vis vien kažkaip vis lieku paskutinė su pomidorų ūgiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokio dydzio pomidoriukai Vilmos? Pas mane viena jau virs 10 pomidoriuku turi, zirnio dydzio, o ziedu begalybe.Idomu, ar tie vaisiai dar paaugs?Ar reikes is kart po 10 i burna kisti biggrin.gif neisivaizduoju net, kokie jie, jei paaugs, ar islaikys tas vargsas augalelis ? Jis pas mane neaukstas, bet kiek skaiciau mazdaug toks ir turi buti, taip keista man, kad krumiukas miniatiurinis, palyginus su siltnaminiais, o pomidoriuku sociai bigsmile.gif
Atsakyti
Žirniuko dydžio būna Bajaja biggrin.gif

Susimaišę pas mane buvo Vilma su Balkoni Red, bet dydis jų manau panašus. Tad bus panašaus dydžio kaip raudoni smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 11, 15:34)
bus panašaus dydžio kaip raudoni  smile.gif

user posted image

drinks_cheers.gif , visai normalūs vyšniniai pomidoriukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 11, 15:34)
Žirniuko dydžio būna Bajaja  biggrin.gif

Susimaišę pas mane buvo Vilma su Balkoni Red, bet dydis jų manau panašus. Tad bus panašaus dydžio kaip raudoni  smile.gif

Kokie grazus bigsmile.gif wub.gif Na tikrai, kad pagal kruma labai normalus pomidoriukai thumbup.gif Niekaip nesuprantu, kaip toks augaliukas tokius gali isauginti, ir dar vienu metu, kaip jis pakelia tokia nasta biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti, pas mane svogunai isodinti , jau apskabem laiskus gerokai, mazai ir belike, viena isroviau, jis visas toks isciulptas, laiskam viska atidaves, tai jau savo atgiveno, ar taip? reikia man tada visus israuti ir naujus susodinti nes nauju laisku nebelabai bus? svoguniukai tie kaip maximose buna seklai.
Tiesa, ir kaip jus juos sodinat, visa galvute paslepiat, ar iki puses? atsiprasau uz tokius kvailus klausimus, ale, kad pirma karta tai darau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 11 balandžio 2013 - 15:57
QUOTE(Amise @ 2013 04 11, 16:27)
Aš tai dėl arbūzų paskaitinėjau, kad mažokos talpos pas mane jiem bus, na bet gal kaip nors. Bus pasižaidimui šiemet.. smile.gif

O ten šalia salotų špinatai išvirtę?
Didelis pas jus visas pomidorai..Aš atrodo šiemet anksčiau sėjau, bet vis vien kažkaip vis lieku paskutinė su pomidorų ūgiu  biggrin.gif

Aha spinatai ten smile.gif mazai si kart sejau ju tik del ivairoves smile.gif
Atsakyti
Pas mane šiandien salotos išgriuvo kažko g.gif . Greičiau jau jas galima nešti į balkoną doh.gif . O gal jei pliusas, tai galima ir nestiklintam laikyti?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 11, 21:20)
Pas mane šiandien salotos išgriuvo kažko  g.gif . Greičiau jau jas galima nešti į balkoną  doh.gif . O gal jei pliusas, tai galima ir nestiklintam laikyti?

Sveikos,
pernai persistengiau užsipirkdama vazonėlių, balkone vos praeit buvo įmanoma... mielai perleisciau, užpildyti pirktinėm gerom žemėm, auginta pernai.
Keli vazonai kur dedasi vienas ant kito , tarsi iš 3 atšakų, keli apie 1m. loveliai.
Jei domina, rašykit spyglelis@yahoo.com
P.S. nerealiai faina salotos ant palangės ir pomidoriukai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(natariuxi @ 2013 04 09, 22:48)
Mano Vilmuku pora ir prazydo, tik gal as nesakysiu, kiek is viso ju turiu  doh.gif  taip sakant-ant visu palangiu per 2gyvenamojo namo aukstus. Man savotiska psichoze siemet su augalais. Pernai ir uzpernai auginau Vilmukus, jie man super, dar siemet nusprendziau BAJAJA ir BLACK CHERRY isbandyti. Nesu tikra, ar viska sutalpinsiu, jei ka-dali lauke meginsiu auginti ar i siltnami

Black cheriam pasiruošk- pernai jie beveik iki balkono lubų buvo, o rašė žemaūgiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 10, 19:46)
Nu pasisėjau 2 agurkus, 2 melionus ir 2 arbūzus. Žiūrėsim kas čia gausis  biggrin.gif

Beje, radau straipsnį apie arbūzų auginimą balkone smile.gif
http://www.mybalcony...atermelons.html

Oi aciu uz nuoroda. thumbup.gif Puiki ideja, kuria reiks moliugams pritaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 04 13, 19:25)
Oi aciu uz nuoroda.  thumbup.gif  Puiki ideja, kuria reiks moliugams pritaikyti  lotuliukas.gif

va ir apie moliūgus yra smile.gif Tik neskaičiau ką ten rašė.. http://www.mybalcony...m/pumpkins.html
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 13, 19:46)
va ir apie moliūgus yra smile.gif Tik neskaičiau ką ten rašė.. http://www.mybalcony...m/pumpkins.html

as ir dabar suku galva kaip cia padaryt kokias groteles. As tik nesuprantu kaip taip graziai auga atviram balkone. Pas mane uzeina tokie vejai kad viska isdraskys. Tai va ir galvoju gal kazkaip pritvirtint prie tureklu agro plevele ir jei kokia audra ja uzdengt ir kokiom plytom prispaust... nu dar laiko yra reiks kazka galvot...
Atsakyti
http://www.mybalcony...f_watering.html
ziuriu dar apie automatine drekinimo sistema kuria galima pasidaryt..
Atsakyti