Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Ačiū labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 14, 21:37)
Agroplėvelę nakčiai užmesk dėl visa ko  smile.gif

O kaip reikia dengti agroplevele?.. blush2.gif Ar reikia koki karkasa padaryti, ar kiekviena atskirai, ar visa eile, ar tiesiog uzmest ant virsaus kaip kokia paklode?.. Niekad nemaciau, tai net neisivaizduoju... blush2.gif Noriu ir as savo visa gausu turta i stiklinta balkona nuo rytojaus tremt ir nebesitampyt, jau gerokai per daug pasidare, visa plantacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 04 14, 23:40)
O kaip reikia dengti agroplevele?..  blush2.gif Ar reikia koki karkasa padaryti, ar kiekviena atskirai, ar visa eile, ar tiesiog uzmest ant virsaus kaip kokia paklode?.. Niekad nemaciau, tai net neisivaizduoju...  blush2.gif Noriu ir as savo visa gausu turta i stiklinta balkona nuo rytojaus tremt ir nebesitampyt, jau gerokai per daug pasidare, visa plantacija  doh.gif

Nežinau kokio dydžio tavo pomidorai, bet aš tiesiog visus sudėlioju maždaug į vieną krūvą, kad patogiau būtų apklot, užmetu kaip paklodę, aišku neprispaudžiu labai ir atsargiai kad nenulaužti, ir tada atsargiai kraštukus "užkamšau", uždangstau ir palieku. Pernai bijojau šalnų 6am aukšte tai sukraudavau visą turimą agroplevelę biggrin.gif
Kiti gal kitaip daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 04 14, 23:45)
Nežinau kokio dydžio tavo pomidorai, bet aš tiesiog visus sudėlioju maždaug į vieną krūvą, kad patogiau būtų apklot, užmetu kaip paklodę, aišku neprispaudžiu labai ir atsargiai kad nenulaužti, ir tada atsargiai kraštukus "užkamšau", uždangstau ir palieku. Pernai bijojau šalnų 6am aukšte tai sukraudavau visą turimą agroplevelę  biggrin.gif
Kiti gal kitaip daro  4u.gif

Mano jau pastoviuose vazonuose. Pasodinau ne tik balkoniniu, bet ir zemaugiu eksperimentui, tai tie aukstesni ir ne tokie druti, kaip vilmukai venusiukai... unsure.gif Bet kaip nors... O kokia temperetura yra "pavojinga", kad dengti ir kokios dar nebijo?
Atsakyti
gera kaina gryno biohumuso
http://beta.lt/siaul...-imones-sliekas
Atsakyti
Norejau del cukinijos pasitart... nes jau reikia persodinti ir del vazono abejoju. Ar cukinijom kaip agurkam reikia placiu zemu ar aukstesnio ieskot? Siaubas jau matos uzmegsti 3 ziedukai tai bendysiu atsargiai perkelt i pastovia jau vieta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Siandien FB uzmaciau stai tokia drekinimo sistema biggrin.gif Gal jau yra bandziusiu ?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 04 15, 07:28)
Norejau del cukinijos pasitart... nes jau reikia persodinti ir del vazono abejoju. Ar cukinijom kaip agurkam reikia placiu zemu ar aukstesnio ieskot? Siaubas jau matos uzmegsti 3 ziedukai tai bendysiu atsargiai perkelt i pastovia jau vieta  doh.gif  biggrin.gif

Na as cukiniju neauginu, bet mano eksperimentiniai moliugai (2 vienetai) glaudziais 5 l kibire. Kazkaip atminty smezuoja, kad ten tu saknu nera daug. Tai gal jie tame kibire visai gerai jausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 04 15, 08:35)
Labas rytas

Siandien FB uzmaciau stai tokia drekinimo sistema  biggrin.gif Gal jau yra bandziusiu ?

Papildyta:
Na as cukiniju neauginu, bet mano eksperimentiniai moliugai  (2 vienetai) glaudziais 5 l kibire. Kazkaip atminty smezuoja, kad ten tu saknu nera daug. Tai gal jie tame kibire visai gerai jausis  g.gif

Aciu bandysiu tada i toki didesni vazona ten gal irgi daugiau nei 5litrai manau.

Aga irgi siandien uzmaciau FB sita. Tik jau sitas gal labaiu darze tinkamas nei balkone.

dar tokie buna vazonam :
http://www.ebay.co.u...=item2a23b49999
tiesiai ant butelio antgalis ir i zeme smeigiasi..
Atsakyti
Gal kuri jau bandot stiklintam balkone nakčiai palikti?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 04 16, 07:33)
Gal kuri jau bandot stiklintam balkone nakčiai palikti?

Aš bandžiau, ne šiąnakt, o iš šeštadienio į sekmadienį. Viskas puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 04 16, 09:08)
Aš bandžiau, ne šiąnakt, o iš šeštadienio į sekmadienį. Viskas puikiai  biggrin.gif

Mano žemuogėlės jau gal mėnesį balkone nakvoja, bet va pomidoriukus kažkaip bijau palikti. Bet matyt bandysiu pora šiąnakt palikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 04 16, 10:03)
Mano žemuogėlės jau gal mėnesį balkone nakvoja, bet va pomidoriukus kažkaip bijau palikti. Bet matyt bandysiu pora šiąnakt palikti  ax.gif

...sveikos, aš vakar susisodina jau pirmus pomidoriukų daigus į šiltnamį, pernakvojo gerai ax.gif
... mažuosius taip pat su vazonais palikau nakčiai, super pernakvojo mirksiukas.gif
Atsakyti