Ačiū labai

QUOTE(Amise @ 2013 04 14, 21:37)
O kaip reikia dengti agroplevele?..

QUOTE(stryga @ 2013 04 14, 23:40)
O kaip reikia dengti agroplevele?..
Ar reikia koki karkasa padaryti, ar kiekviena atskirai, ar visa eile, ar tiesiog uzmest ant virsaus kaip kokia paklode?.. Niekad nemaciau, tai net neisivaizduoju...
Noriu ir as savo visa gausu turta i stiklinta balkona nuo rytojaus tremt ir nebesitampyt, jau gerokai per daug pasidare, visa plantacija 

Nežinau kokio dydžio tavo pomidorai, bet aš tiesiog visus sudėlioju maždaug į vieną krūvą, kad patogiau būtų apklot, užmetu kaip paklodę, aišku neprispaudžiu labai ir atsargiai kad nenulaužti, ir tada atsargiai kraštukus "užkamšau", uždangstau ir palieku. Pernai bijojau šalnų 6am aukšte tai sukraudavau visą turimą agroplevelę

Kiti gal kitaip daro

QUOTE(Amise @ 2013 04 14, 23:45)
Nežinau kokio dydžio tavo pomidorai, bet aš tiesiog visus sudėlioju maždaug į vieną krūvą, kad patogiau būtų apklot, užmetu kaip paklodę, aišku neprispaudžiu labai ir atsargiai kad nenulaužti, ir tada atsargiai kraštukus "užkamšau", uždangstau ir palieku. Pernai bijojau šalnų 6am aukšte tai sukraudavau visą turimą agroplevelę
Kiti gal kitaip daro

Kiti gal kitaip daro

Mano jau pastoviuose vazonuose. Pasodinau ne tik balkoniniu, bet ir zemaugiu eksperimentui, tai tie aukstesni ir ne tokie druti, kaip vilmukai venusiukai...

gera kaina gryno biohumuso
http://beta.lt/siaul...-imones-sliekas
http://beta.lt/siaul...-imones-sliekas
Norejau del cukinijos pasitart... nes jau reikia persodinti ir del vazono abejoju. Ar cukinijom kaip agurkam reikia placiu zemu ar aukstesnio ieskot? Siaubas jau matos uzmegsti 3 ziedukai tai bendysiu atsargiai perkelt i pastovia jau vieta

Labas rytas
Siandien FB uzmaciau stai tokia drekinimo sistema
Gal jau yra bandziusiu ?

Papildyta:
Na as cukiniju neauginu, bet mano eksperimentiniai moliugai (2 vienetai) glaudziais 5 l kibire. Kazkaip atminty smezuoja, kad ten tu saknu nera daug. Tai gal jie tame kibire visai gerai jausis

Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 04 15, 07:28)
Norejau del cukinijos pasitart... nes jau reikia persodinti ir del vazono abejoju. Ar cukinijom kaip agurkam reikia placiu zemu ar aukstesnio ieskot? Siaubas jau matos uzmegsti 3 ziedukai tai bendysiu atsargiai perkelt i pastovia jau vieta

Na as cukiniju neauginu, bet mano eksperimentiniai moliugai (2 vienetai) glaudziais 5 l kibire. Kazkaip atminty smezuoja, kad ten tu saknu nera daug. Tai gal jie tame kibire visai gerai jausis

QUOTE(madamevoira @ 2013 04 15, 08:35)
Labas rytas
Gal jau yra bandziusiu ?
Papildyta:

Papildyta:

Aciu bandysiu tada i toki didesni vazona ten gal irgi daugiau nei 5litrai manau.
Aga irgi siandien uzmaciau FB sita. Tik jau sitas gal labaiu darze tinkamas nei balkone.
dar tokie buna vazonam :
http://www.ebay.co.u...=item2a23b49999
tiesiai ant butelio antgalis ir i zeme smeigiasi..
Gal kuri jau bandot stiklintam balkone nakčiai palikti?
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 04 16, 07:33)
Gal kuri jau bandot stiklintam balkone nakčiai palikti?
Aš bandžiau, ne šiąnakt, o iš šeštadienio į sekmadienį. Viskas puikiai

QUOTE(Nome @ 2013 04 16, 09:08)
Mano žemuogėlės jau gal mėnesį balkone nakvoja, bet va pomidoriukus kažkaip bijau palikti. Bet matyt bandysiu pora šiąnakt palikti

QUOTE(LabaiTyli @ 2013 04 16, 10:03)
Mano žemuogėlės jau gal mėnesį balkone nakvoja, bet va pomidoriukus kažkaip bijau palikti. Bet matyt bandysiu pora šiąnakt palikti 

...sveikos, aš vakar susisodina jau pirmus pomidoriukų daigus į šiltnamį, pernakvojo gerai

... mažuosius taip pat su vazonais palikau nakčiai, super pernakvojo