Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Sveikos darzininkes,noreciau paklausti,kokius savidulkius agurkus patartumete auginti balkone?
Atsakyti
QUOTE(ernanda @ 2013 05 09, 15:53)
Sveikos darzininkes,noreciau paklausti,kokius savidulkius agurkus patartumete auginti balkone?

Aš auginu Cabaret, pernai balkone, dabar ant palangės. Agurkus skinu nuo Velykų smile.gif
Atsakyti
Siandien jau ir as atrodo viska persodinau i pastovius vazonus. Dar gelytes liko.
Bet siaubas dar visko daugiau nei pernai... o sakiau bus maziau doh.gif

Vaziavau vazonu i Bauhofa tai braskiu daigu buvo daugybe vazoneliuose ir vienas daigas zydintis buvo tai neatsilaikiau smile.gif Siaip nepigios vazonelis 3.5lt Veisle Korona. Nelabai zinau ar cia gera ar ne.

Siandien koks ziaurus vejas buvo ... nu isdraske man didziuosius pomidoru krumus doh.gif Tai viska dabar vakare priraisiojau bijau kad cia per tuos pranasaujamus lietus vejas neuzkiltu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 09, 22:23)

Vaziavau vazonu i Bauhofa tai braskiu daigu buvo daugybe vazoneliuose ir vienas daigas zydintis buvo tai neatsilaikiau smile.gif Siaip nepigios vazonelis 3.5lt  Veisle Korona. Nelabai zinau ar cia gera ar ne.

O Vilniuj jų parduotuvės net nėra.. cry.gif cry.gif Persodinau savo 3 braškytes kurios dar su lapukais vazonan, gal užaugs kas..
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 09, 21:23)
Siandien jau ir as atrodo viska persodinau i pastovius vazonus. Dar gelytes liko.
Bet siaubas dar visko daugiau nei pernai... o sakiau bus maziau  doh.gif

Vaziavau vazonu i Bauhofa tai braskiu daigu buvo daugybe vazoneliuose ir vienas daigas zydintis buvo tai neatsilaikiau smile.gif Siaip nepigios vazonelis 3.5lt  Veisle Korona. Nelabai zinau ar cia gera ar ne.

Siandien koks ziaurus vejas buvo ... nu isdraske man didziuosius pomidoru krumus doh.gif  Tai viska dabar vakare priraisiojau bijau kad cia per tuos pranasaujamus lietus vejas neuzkiltu...  doh.gif

Mano braškės žydi pilnu tempu, tik kad miltais užsinešę... Gal miltligė? Niekas negalit patart? Žemuogės irgi žydi, nuo žiemos likusios uogos sunoko, jau vakar valgiau, tik kad labai smulkios buvo lotuliukas.gif . O jau ir šiūmetinių nemažai primegzta, labai laukiam wub.gif . Pomidorus per vėją susitempiau namo, šiandien vėl atgal išnešiau, gal nieko nebus baisaus kol grįšiu iš darbo g.gif . Dauguma mano augalų šiltnamėlyje, tai jiems nieko, tik keli pomidorai atvirai padėti. Salotas su ridikėliais kertam thumbup.gif . Žodžiu, viskas ok, tik tos braškės mane neramina, gal kuo purkšti, kol dar nėra uogų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 10, 07:10)
Mano braškės žydi pilnu tempu, tik kad miltais užsinešę... Gal miltligė? Niekas negalit patart? Žemuogės irgi žydi, nuo žiemos likusios uogos sunoko, jau vakar valgiau, tik kad labai smulkios buvo  lotuliukas.gif . O jau ir šiūmetinių nemažai primegzta, labai laukiam  wub.gif . Pomidorus per vėją susitempiau namo, šiandien vėl atgal išnešiau, gal nieko nebus baisaus kol grįšiu iš darbo  g.gif . Dauguma mano augalų šiltnamėlyje, tai jiems nieko, tik keli pomidorai atvirai padėti. Salotas su ridikėliais kertam  thumbup.gif . Žodžiu, viskas ok, tik tos braškės mane neramina, gal kuo purkšti, kol dar nėra uogų  g.gif ?

Gal gali foto imest kaip atrodo ridikeliai kuriuos jau valgyti galima. As nesuprantu gal nepakankamai giliai susodinau nes labai man pavirsiuje istyse dar ir lapiuku kiek apdziuvo nuo saules... kazin ar kas ten is ju bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 10, 08:05)
Gal gali foto imest kaip atrodo ridikeliai kuriuos jau valgyti galima. As nesuprantu gal nepakankamai giliai susodinau nes labai man pavirsiuje istyse dar ir lapiuku kiek apdziuvo nuo saules... kazin ar kas ten is ju bus doh.gif

Prašau mirksiukas.gif
ridikėliai
user posted image
user posted image
žemaūgiai pomidorai (visokie)
user posted image
paprikų plantacija
user posted image
Ir vietos tai tikrai mažai doh.gif . Dabar vos telpu, o kai paaugs vasarą, tai bus dar didesnės džiunglės negu pernai doh.gif . Nu, Montera, apetitas auga bevalgant ne tau vienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 10, 14:53)
Prašau  mirksiukas.gif
ridikėliai

Ir vietos tai tikrai mažai  doh.gif . Dabar vos telpu, o kai paaugs vasarą, tai bus dar didesnės džiunglės negu pernai  doh.gif . Nu, Montera, apetitas auga bevalgant  ne tau vienai lotuliukas.gif

Nu matau kad ne pas mane viena dziungles...
O ridikeliam maniems dar augti ir augti.... nes ir lapu gerokai maziau ir ta raudonoji dalis dar lapelio kotoi plonumo... Kazin kas cia pas mane isaugs...

Pas mane vienas balkonas pilnai uzgrustas kitam irgi sio to yra ir du kambariai palei langa uzstatyti agurkais arbuzais it tt... Siandien apziurejau tai maciau jau agurkeliu primezge nemazai smile.gif

Tik va su cukinija vis dar nervinuosi... du vyriski ziedai issiskleide bet iki pietu nuvyto... dabar vienas vyriskas link skleidimosi o tas kur ant cukinijos tai atsilieka... nu bus ne kas jei ju prasiskleidimo laikas nesutaps tai kaip ji apvaisint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 10, 14:07)
Nu matau kad ne pas mane viena dziungles...
O ridikeliam maniems dar augti ir augti.... nes ir lapu gerokai maziau ir ta raudonoji dalis dar lapelio kotoi plonumo...  Kazin kas cia pas mane isaugs...

Pas mane vienas balkonas pilnai uzgrustas kitam irgi sio to yra ir du kambariai palei langa uzstatyti agurkais arbuzais it tt... Siandien apziurejau tai maciau jau agurkeliu primezge nemazai smile.gif

Tik va su cukinija vis dar nervinuosi... du vyriski ziedai issiskleide bet iki pietu nuvyto... dabar vienas vyriskas link skleidimosi o tas kur ant cukinijos tai atsilieka... nu bus ne kas jei ju prasiskleidimo laikas nesutaps tai kaip ji apvaisint  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Dėl ridikėlių, tai pas mane buvo pradėję tįsti ir išvirto visi. Tai aš juos pagrūdau giliau, dar žemių užpyliau ir nieko, viskas gerai thumbup.gif . Braškes jau nupurškiau topazu, daržininkų parduotuvėje sakė, kad tikrai miltligė, tai bandau gelbėti, nežinau kaip bus verysad.gif . Dėl paprikų tai irgi išsiaiškinau. Pasirodo žiedai krito nes permažai gavo vandens. Pamėginau gausiau lieti ir kolkas laikosi thumbup.gif . Ech, gyveni ir mokaisi... Taip ir tau su tom cukinijom, kaip nors apvaisinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia mano aukstaugis....
user posted image
geltonieji
user posted image
Tumbler
user posted image
Labai man sitas patinka Tumbling tom red
user posted image
Bendras vaizdelis
user posted image
Agurku plantacijos
user posted image
user posted image
Pirmi agurkeliai
user posted image
Ir mano vargelis cukinija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 10, 14:33)

Nu pažiūrėti, tai gražu, bet kur sutalpinti tiek gėrio doh.gif lotuliukas.gif O jau pomidorai kaip gražiai dera wub.gif . Mano žemaūgiai dar tik pradeda žydėti ir žiedus krauna ax.gif
Atsakyti
Gal kasnors kas jau augina pipiriukus ilgiau žinot ar jie vienmečiai ar ne? Praitais metais kambariokų pipiriuką užpuolė liga kažkokia ir teko išmesti, tai dabar nežinom kiek jie gyvuoja 4u.gif
Atsakyti