Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Pire progos pasirodysiu kaip mano darželis atrodo blush2.gif

Štai pipiriukai
user posted image

Braškytės, vis dar auga, mažutės labai doh.gif
user posted image

Va žemuogės jau panašu bent jau į žemuoges biggrin.gif
user posted image

Pomidorai smile.gif keli jau su žiedeliais thumbup.gif
user posted image

Jalapenas wub.gif
user posted image

Ir vienmetė paprika 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 05 10, 15:45)

Pomidorai smile.gif keli jau su žiedeliais  thumbup.gif
user posted image

kažkaip daugoka krūmelių tokiam vienam lovely. siūlyčiau kas antrą perkelt kur kitur. nes jie dar paaugs, bus jiem ankšta. o kuo didesni krūmai bus, tuo sunkiau bus persodint.
pernai pati taip auginau, teko kankintis didelius jau retinant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2013 05 10, 18:18)
kažkaip daugoka krūmelių tokiam vienam lovely. siūlyčiau kas antrą perkelt kur kitur. nes jie dar paaugs, bus jiem ankšta. o kuo didesni krūmai bus, tuo sunkiau bus persodint.
pernai pati taip auginau, teko kankintis didelius jau retinant  doh.gif

Joo..aš pypsėjau bandydama savo paauginta black cherry persodint į kibirą, nes labai sudėtinga jau gavos jį persodint, kad tik ko nenulaužt.. doh.gif

Et, šiemet aš braškių manjakė biggrin.gif Pasiėmė mane MB mieste ir užsimanė kebabo. O kebabinė visai prie pat Žalios stotelės kur ir lauko prekyba, tai aš taip klinkt klinkt akytėm ir nubėgau braškių žiūrėt lotuliukas.gif Pasiėmiau vidutiniškai vėlyvų blush2.gif
Atsakyti
Kad praitais metais auga keturi vienam, ir tvarkoje buvo, dabar penki, bet kad vietos nebebus išskirstyt doh.gif
Atsakyti
Špinatai ir braškių likutis.. verysad.gif

user posted image

Agurkai jau apsiprato maiše
user posted image

Black cherry. Pirma lapus apskabiau, o tik po to susimasčiau, kad nufotografuot reikia doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

Vilmukai, naujos braškės ir pakeleivingas melionas biggrin.gif

user posted image

Kairėj Bajaja, pas pomidoruos vazonėliuos svečiuojas dumplainiai ir arbūzai. Baltuose Aztec. Likę Venus ir Balkoni Red smile.gif Ir naujosios braškytės.
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamos,
Norėjau paklausti patarimo dėl augalų balkone. Pasodinau į vazonus devynis pomidorų daigelius. Jie jau paaugę (kokių 15 cm. aukščio), gal auginančios pomidorus balkone patartumėt kaip toliau elgtis? Vazonėliai bus, be abejo, per maži. Ką patartumėt, persodinti atskirai kiekvieną į didesnius vazonus? Jei taip, tai kokio skersmens ar dydžio jie turėtų būti?
O gal geriau paimti kokią nors didesnę dėžę ir visus devynis susodinti į ją? Jei taip, tai kokie turėtų būti dėžės išmatavimai? Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(indrel @ 2013 05 11, 15:58)
Sveikos, mamos,
          Norėjau paklausti patarimo dėl augalų balkone. Pasodinau į vazonus devynis pomidorų daigelius. Jie jau paaugę (kokių 15 cm. aukščio), gal auginančios pomidorus balkone patartumėt kaip toliau elgtis? Vazonėliai bus, be abejo, per maži. Ką patartumėt, persodinti atskirai kiekvieną į didesnius vazonus? Jei taip, tai kokio  skersmens ar dydžio jie turėtų būti?
    O gal geriau paimti kokią nors didesnę dėžę ir visus devynis susodinti į ją? Jei taip, tai kokie turėtų būti dėžės išmatavimai? Ačiū iš anksto.

Kokia veislė?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 05 11, 16:57)
Kokia veislė?

Veislė POKUSA.
Dar ant pakelio užrašyta Lycopersicon Esculentum Mill.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 05 11, 13:49)
Špinatai ir braškių likutis..  verysad.gif

Nu jau siais metais ir vargsti su savo braskem doh.gif
Fainai agurkiukai maise.
Mano agurkai jau vakar prazydo ir maziuku primegzta jau daug wub.gif

emile_respect kaip pipiriukai graziai auga wub.gif

Vakar biskuti atveso ir siek tiek lijo tai apakau ryte nuo vaizdelio salotos spinatai ir svogunai ir kiti prieskoniniai nerealiai per nakti paaugo. Matyt tas oro dregnumas labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 11 gegužės 2013 - 21:06
QUOTE(Montera @ 2013 05 11, 22:06)
Nu jau siais metais ir vargsti su savo braskem doh.gif

Jei nebūčiau vis bandžius maiše augint, tai gal ir nebūtų tiek vargo, bet matyt perkaršta jom ten kai saulytė užkepina, gal dar mažokai kvėpavimo šaknim gaunas unsure.gif Bet nesuprantu kaip tada kiti augina ir būna dideliose bačkose susodinta tokiu pat stilium kaip maiše.. unsure.gif Na jei šios trys remontatinės išgyvens būtų vis šis tas. O tas naujas braškes sakiau paauginsiu balkone kol derės ir nuvešiu mamai atsinaujint braškynui biggrin.gif Gal bent tiek išeis jomis pasidžiaugt.

indrel, negirdėti..čia jie balkoniai ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 11 gegužės 2013 - 21:16
QUOTE(Amise @ 2013 05 11, 22:15)
Jei nebūčiau vis bandžius maiše augint, tai gal ir nebūtų tiek vargo, bet matyt perkaršta jom ten kai saulytė užkepina, gal dar mažokai kvėpavimo šaknim gaunas  unsure.gif Bet nesuprantu kaip tada kiti augina ir būna dideliose bačkose susodinta tokiu pat stilium kaip maiše..  unsure.gif Na jei šios trys remontatinės išgyvens būtų vis šis tas. O tas naujas braškes sakiau  paauginsiu balkone kol derės ir nuvešiu mamai atsinaujint braškynui  biggrin.gif Gal bent tiek išeis jomis pasidžiaugt.

indrel, negirdėti..čia jie balkoniai ar ne?

Ant pakelio parašyta, kad tinka auginti vazonuose. Smulkiavaisiai, aukštaūgiai (be abejo, į "aukštaūgiai" atkreipiau dėmesį tik šiandien, kai mano daigai jau gerokai ūgtelėję...)
Atsakyti
Ir nereikia balkono stiklinti:

user posted image
Atsakyti