Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2013 03 21, 19:34)
Vilmukam maži vazonėliai tinka, bet Bajajai į lovelį ar mažą vazonėlį niekaip. Kibiriukas jam labai patiktų.
Mano Bajaja augo tam rudam vazone kampe.
Va jo ūgis lyginant su Venus
Kitas subujojo taip, kad net jo šakas guldžiau ant skalbinių dėžės

vajeee doh.gif kur man kist tuos bajajus, neturiu kur padet doh.gif reiks sesei i siltnami pasiulyt ax.gif
o jie bent jau pomidoriuku daug uzaugindavo? net nelabai daug ant jo atrodo is nuotraukos, daugiau ant tu maziuku bigsmile.gif

grazus jusu darzelis wub.gif gaila, kad as neturiu vietos tiek balkone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 21, 20:08)
Joo..black cherris tik išlindo ir taip ūūūūū anteną aukštyn  lotuliukas.gif Dabar persodinant iki kaklo užkasiau tai lapai į šonus tokie palmiški, iškart matos, kad ne vietinis biggrin.gif

turiu aš ir šiemet black cherry, dar neišpikiuoti, bet neduodu jam daug šilumos - gyvena įstiklintam balkone, dieną kai saulė yra įšyla ir iki +30, naktį tebūna apie +10 šilumos.
Rytoj laukia dideli darbai, mėnulis liūto ženkle ir bus vaisių dienos, tai sodinsiu , sodinsiu ir pikiuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2013 03 21, 20:33)
vajeee doh.gif  kur man kist tuos bajajus, neturiu kur padet  doh.gif  reiks sesei i siltnami pasiulyt  ax.gif
o jie bent jau pomidoriuku daug uzaugindavo? net nelabai daug ant jo atrodo is nuotraukos, daugiau ant tu maziuku  bigsmile.gif

Pomidoriukų gan daug, mažulyčiai mažutėliai. Kieti, kas labai patogu kelionėj, kad nesusispaus. bet vienam kasniui reikia kelis pasiimt biggrin.gif . Bet savo dydžiu,kerojimosi ir mažais mielais pomidoriukais man neatpirko tad šiemet auginsiu tik vieną smile.gif ir man rods daugiau pomidoriukų padoraus dydžio galimi prisirink vieno bajajos vietoj auginant porą Venus. Be to baltasparniam patys skaniausi pomidorai buvo.

user posted image

user posted image

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 03 21, 20:41)
turiu aš ir šiemet black cherry, dar neišpikiuoti, bet neduodu jam daug šilumos - gyvena įstiklintam balkone, dieną kai saulė yra įšyla ir iki +30, naktį tebūna apie +10 šilumos.
Rytoj laukia dideli darbai, mėnulis liūto ženkle ir bus vaisių dienos, tai sodinsiu , sodinsiu ir pikiuosiu  doh.gif

kur čia taip šilta? bigsmile.gif Aš va peršaldžiau braškes, tai lapus vis mėto, bet tikiuos ne su visam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 21 kovo 2013 - 22:06
Labas vakaras,
temą atidžiai seku, bet ji sukas daugiau apie balkono florą, tad nutariau paklausti atskirai, gal kas padės susistemint žinias. Turiu tik rytines palanges ir jokio balkono. Noriu užsiveist prieskoninių/aromatingųjų augalų. Įsigijau tokius mielus loviukus, viso ten tilptų 8 daigai/rūšys. Kas normaliai augtų rytinėje pusėje, o ne tįstų?
Kol kas mano sąraše (kaip privalomieji) mini čili pipiras, petražolė ir bazilikas, o toliau...?
Atsakyti
QUOTE(wooden Vilnius @ 2013 03 21, 22:36)
Labas vakaras,
temą atidžiai seku, bet ji sukas daugiau apie balkono florą, tad nutariau paklausti atskirai, gal kas padės susistemint žinias. Turiu tik rytines palanges ir jokio balkono. Noriu užsiveist prieskoninių/aromatingųjų augalų. Įsigijau tokius mielus loviukus, viso ten tilptų 8 daigai/rūšys. Kas normaliai augtų rytinėje pusėje, o ne tįstų?
Kol kas mano sąraše (kaip privalomieji) mini čili pipiras, petražolė ir bazilikas, o toliau...?

Sveika.
Nors pas mus visi langai i pietrycius, bet virtuve apjuosta balkonu tai ten sviesos gan mazai. smile.gif Is prieskoniu ten sejau ir auginu siais metais melisa, bazilika, mairuna, ciobreli, rozmarina, anyzi, levanda. ax.gif

Kol jie maziukai tai labai ta sviesa gaudo. Tai kad per daug neisstyptu ir nenulinktu i viena puse vis sukineju vazonelius. Auga gal leciau, bet auga. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 03 22, 07:52)
Sveika.
Nors pas mus visi langai i pietrycius, bet virtuve apjuosta balkonu tai ten sviesos gan mazai.  smile.gif  Is prieskoniu ten sejau ir auginu siais metais melisa, bazilika, mairuna, ciobreli, rozmarina, anyzi, levanda.  ax.gif

Kol jie maziukai tai labai ta sviesa gaudo. Tai kad per daug neisstyptu ir nenulinktu i viena puse vis sukineju vazonelius. Auga gal leciau, bet auga.  smile.gif

o,ačiū smile.gif apie anyžį nebūčiau net pagalvojus! pasukiosiu ir aš. pas mane balkonas
nejuosia, tai rytais tikrai šviesu, na bet vistiek ne pietūs...
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 21, 23:04)

kur čia taip šilta?  bigsmile.gif Aš va peršaldžiau braškes, tai lapus vis mėto, bet tikiuos ne su visam..

Na lauke kad ir šalta, bet dienos yra saulėtos ir saulytė tikrai kaitina, balkonas pietinėj pusėj, va dabar termometras rodo +31 biggrin.gif
Bet man kažko šiemet prastai dygsta sėklytės, ypač tos smulkiosios - žemuogės, visai nenori lįsti čiobrelis.
Pasėjau 14 žirnių, dar tik 5 išlindę.
Sėjau ir ridikėlius, bet abejoju, ar ką teks ragauti g.gif
Bet pomidorų ūgliai kaip kvepia ax.gif , taip norisi paragauti
Atsakyti
As ir laukiu isdyhgstant cheriu. Pasejus ivairiu spavo kompaktinius : juodus,raudonus ir geltonus. Man patiko pernai , jie neperauga ,kaip siltaminiai.

O kaip su bazilikais zaisti. Neauginau anksciau . Dabar jie durpinese tabletese , auginasi pirmmus lapelius. O kaip paskui persodinti : po viena ar daugiau gali buti vazonelyje ar jie nemegsta kaimynu ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 22, 14:58)
As ir laukiu isdyhgstant cheriu. Pasejus ivairiu spavo kompaktinius : juodus,raudonus ir geltonus. Man patiko pernai , jie neperauga ,kaip siltaminiai.

O kaip su bazilikais zaisti. Neauginau anksciau . Dabar jie durpinese tabletese , auginasi pirmmus lapelius. O kaip paskui persodinti : po viena ar daugiau gali buti vazonelyje ar jie nemegsta kaimynu ?

aš jų pernasi nepersodinėjau, augo kaip sudygo, tik kad ne taip tankiai reikia sėklytes sėti. Augo labai gerai ir skanūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 22, 15:58)

Jei yra vietos ir pakanka šviesos, šilumos - bazilikai į krūmelius išauga, išsišakoja. Aš sodinu juos į lysvę saulėj ir užuovėjoj, tai nepikiuoju, o kiek paaugusius išsodinu į lauką. Vazonėly jei auginsit - tai gal ir keli tilptų, jei nelabai mažiukas vazonas
Atsakyti
Kaip man patinka visokius agurkinius sodinti:) uzvakar pasodinau melionus arbuzus agurkus

siandien jau radau islindusius jolituxxx melionus, viena arbuza ir viena net nezinau kaip vadinas ale cukinija
user posted image
COURGETTE YELLOW - ONE BALL F1

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 23, 15:56)
Kaip man patinka visokius agurkinius sodinti:) uzvakar pasodinau melionus arbuzus agurkus

siandien jau radau islindusius jolituxxx melionus, viena arbuza ir viena net nezinau kaip vadinas ale cukinija

O cia jie balkone augs? smile.gif Turiu minti balkone moliuga augint, bet net neisivaizduoju kaip tai reiks padaryt g.gif
Atsakyti