Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Na kai sekmadienį praeitą braškės pašalo per mano apsižioplinimą, tai va šiandien paskutinius lapelius nurinkau verysad.gif Labai tikiuos, kad smarkiai nesušalo, tik lapai, ir ataugs.. unsure.gif

Džunglių palmė Black cherry biggrin.gif

user posted image

Ir visi kiti rubuiliukai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 03 24, 09:41)
O cia jie balkone augs?  smile.gif  Turiu minti balkone moliuga augint, bet net neisivaizduoju kaip tai reiks padaryt  g.gif

Jo bandysiu balkone bet jau kai labai atsils.
Nu gi dar per nakti pridygo kiti tos rusies melionai pora dar agurku sudygo. thumbup.gif Nu jau labai smagu su jais kad taip per pora dienu sudygsta.

Nu tikrai tie kriausiniai pomidorai idomiai. Nedygo nedygo jau rasiau kad po menesio zemeje sudygo o vakar ir at vatos radau viena sekla per para vos ne 1cm islindus uodega tai i zeme ikisau siandien islindus. thumbup.gif
Papildyta:
Amise vaje koks grozis wub.gif Labai grazus daigeliai. O braskes tai aisku manau kad atsigau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 03 24, 09:38)

Gražu wub.gif
O mano "žemaūgiai" promo ir šejk pomidorai tai ryškiai bus ne žemaūgiai, nes jau taip skiriasi nuo kitų rūšių žemaūgių doh.gif . Bet vistiek bandysiu, pažiūrėsiu bent jau koks skonis, jei pavyks išauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas jau turite lentynas ant palangiu ?
Man jau taip nieks nebetalpa !

Jei kas turit ideju kaip sutalpint kelias aukstais idekit nuotrauka, prasau.

Pernai vyras buvo sukales tokia lentyna , praverte , bet is lauko tai lango vaizdas ne koks buvo .
Atsakyti
Matėt maximoj jau yra auginimo maišų (grow bag'ų) pirkti drinks_cheers.gif Tokie žemių maišai su išpieštomis skylėmis kurias prakirpti reikia ir tiesiai įsodinti, atrodo super liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 25 kovo 2013 - 11:04
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 25, 11:04)
Matėt maximoj jau yra auginimo maišų (grow bag'ų) pirkti  drinks_cheers.gif Tokie žemių maišai su išpieštomis skylėmis kurias prakirpti reikia ir tiesiai įsodinti, atrodo super liuks  thumbup.gif

Dar nepastebėjau mūsų Maximoj g.gif , reikės paieškoti, gal dar neužvežė g.gif . O matėt - kitą savaitę orai - thumbup.gif +13 +15 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darzeliu augintojos 4u.gif

ateinu su savo mazu darzeliu. Darzininkauju pirmus metus, nes pernai nieko nesigavo smile.gif Nuotraukose kalendros, bazilikai, pomidorai ir čiobreliai. kaip jusu patyrusiomis akimis ar man jau reikia juos pikiuoti? visi turi po daugiau nei 2 lapelius.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 25, 11:04)
Matėt maximoj jau yra auginimo maišų (grow bag'ų) pirkti  drinks_cheers.gif Tokie žemių maišai su išpieštomis skylėmis kurias prakirpti reikia ir tiesiai įsodinti, atrodo super liuks  thumbup.gif

ūūūūū..reiks užmest akį. Gal agurkam nukausiu kokį smile.gif Ale nežinau tik kur jį dėt reikėtų.. lotuliukas.gif guldyt šonu gal kaipnors..? g.gif nes jei padėsiu ant grindų tai šaknys nešils ir papūsk jiem uodegon..

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 25, 11:17)
Dar nepastebėjau mūsų Maximoj  g.gif , reikės paieškoti, gal dar neužvežė  g.gif . O matėt - kitą savaitę orai -  thumbup.gif  +13 +15  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Žiūriu žiūriu ir aš į tas gismeteo prognozes, bet viliuos, kad visgi ne rimtai. Gal pamažins. O tai mano arklytis su savo kailiniais nupuš tokiam karštyje lotuliukas.gif

Pakapsčiau šiek tiek špinatų dėžę, tai vieną sėklytę radau kuri jau lyg ir kiša uodegiuką žemėn thumbup.gif Gal nereik visgi špinatų iš naujo persodint biggrin.gif
Atsakyti
sauluciux, o žiūriu kalendros ir aukštos išaugę, pas mane taip pat buvo, gaalojau kad pristybę, sunervino, išmečiau lauk, persėjau per nauja vėl tas pats lotuliukas.gif
tai reiškias taip ir turi būt.

p.s. sėkliniai indeliai ikėjos? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 kovo 2013 - 11:45
QUOTE(grange @ 2013 03 25, 12:43)
sauluciux, o žiūriu kalendros ir aukštos išaugę, pas mane taip pat buvo, gaalojau kad pristybę, sunervino, išmečiau lauk, persėjau per nauja vėl tas pats  lotuliukas.gif
tai reiškias taip ir turi būt.

p.s. sėkliniai indeliai ikėjos?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

mane irgi kalendros nervina, bijau kai reikes persodinti, gal iki kaklo i zeme kisiu biggrin.gif
jo, vazoneliai ikejos, puikiai sudygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 25, 12:04)

oi aciu eisim ieskoti smile.gif

Nu jau galetu atsilti nes jau kosmaras su tokiu minusu kovo gale... doh.gif
Nors ziuriu foto anais metais as i atvira balkona daigus iskeliau apie balandzio viduri.

O kas nors auginot melionu arbuzu? Kazin kaip juos auginti ar reikia risti ar leist kad jie ant zemes leistus...
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2013 03 25, 13:20)
ateinu su savo mazu darzeliu. Darzininkauju pirmus metus, nes pernai nieko nesigavo smile.gif Nuotraukose kalendros, bazilikai, pomidorai ir čiobreliai. kaip jusu patyrusiomis akimis ar man jau reikia juos pikiuoti? visi turi po daugiau nei 2 lapelius.

Mano akim žiūrint, tai dar per maži Jūsų daigeliai pikiavimui (nors foto ir didelės.. biggrin.gif ), tokių dar net nesugrabaliočiau... mirksiukas.gif
Tie pirmieji du lapeliai nėra tikrieji - aš pikiuoju kai pradeda leisti antrą tikrųjų lapelių PORĄ
p.s. kalendrų niekad nesėju namie - jos labai grei užauga ir darže pasėtos, net sėklų spėja pribrandint...
Atsakyti