Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Man anksciau nesimate paveikslelio, tai tikrai, durys, kad i kita puse darytusi butu daug patogiau. Pas mane durys yra toje sienoje kur pas jus gyvatukas. Klozetas arciau i kampa, daugiau viskas panasiai. Shyna, ant piesinio taip atrodo, bet ne prudai tos vietos. Jei imsim, kad klozetui is plocio reiktu panasiai 65 cm, i gyli aisku priklausomai nuo modelio 70-75 cm., vonios plotis min. 70 cm, tai reikia vietos ir praejimui, apsisukimui palikt, plius vonios krana iskelus i centra, turetu buti patogu prie vonio sprieiti, todel nepasistatyciau spintelemis, deciau pakabinamas ant "klozeto sienos", jei kriaukles nedes, tai vietoj jos puikiai isitektu spintele. Pas mane ant sienos priesais papaisyta kriaukle yra didelis veidrodis - labai patogu sukuotis, rengtis, erdves negadina.
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2014 04 23, 15:10)
1) ar įmanoma ir ar sudėtinga tokiam bute dėti potinkinį bakelį ir pakabinamą klozetą? Ar verta?
2) ar geriau planuoti stačiakampę vonią ar kokią asimetrinę ir kodėl?
2) ar patogiai planuoju savo "kišenę"? Nes remontas vonioj nusimato kapitalinis (su vamzdžių keitimu ir plytelių daužymu), tai visi keitimai įmanomi.
Norisi kuo patogiau ir gražiau, bet nieko "mandresnio" nesugalvoju  schmoll.gif

mano išplanavimas toks pats, tik durys atsidaro toje sienoje, kur gyvatukas:)
1) aš dariausi, virš potinkinio bakelio iki pat viršaus dar pasidariau spintelę, tad atrodo labai vientisai.dėl vertės - nežinau, aš tiesiog taip norėjau:)
2) aš dėjau stačiakampę Ravak,man patogiau
3) pasmane viskas analogišką ir kol kas nieko nesigailiu-kriauklė tikrai reikalinga, ėmiaupakankamai mažą, tik rankoms nusiplauti. gal po kriaukle nelabai vietos liko dėl vamzdžio, tačiau vieną kitą daiktelį susidedu.

vienintelis dalykas,kurį dar neišsprendžiau erdvė po vonia, norisi ją uždengti, tačiau kartu išnaudoti plotą, baldžiai nieko nepasiūlė - taddar galvoju kaip ką išspręsti:)
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2014 04 23, 15:10)
Vistik noriu iš aš pasiklausti kitų protingų nuomonių smile.gif Kitos akys tikrai kitaip mato. Turim mažytę vonią 180x150cm. Dabar yra kaip greitai nupiešiau.
user posted image

Klausimas į šalį - ar tokiam planavime būtų techniškai įmanoma priešais kriauklę prie durų statyt siaurą skalbyklę g.gif Vamzdynas tolokai, bet gal galima privest g.gif
Atsakyti
Tikrai galima, pas mano drauge ten stovi siaura per virsu kraunama masina.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 04 25, 19:41)
Klausimas į šalį - ar tokiam planavime būtų techniškai įmanoma priešais kriauklę prie durų statyt siaurą skalbyklę g.gif Vamzdynas tolokai, bet gal galima privest g.gif

Tikrai galima, nes mes iš vonios vandenį persimetę per sieną į koridorių. Skalbiankei vanduo tinka lanksciais vamzdziais paduot ir taip pat kanalizacijai.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 24, 12:08)
norejau lygiai ta pati rasyti
o gal dar butu galima duris perkelti desiniau, o vonios viduri, tada ir atverus duris pasitiktu ne klozetas bet praustuve

tai jei duris būtų galima perkelti bigsmile.gif tai tada aš dar bandyčiau ir klozetui surasti kitą vietą jei tik tai techniškai įmanoma rolleyes.gif pvz. kad ir ant tos pačios sienos kur durys, arba kampe, arba šalia gyvatuko. tikrai būtų daug smagiau tik įėjus į vonią pamatyti kriauklę, skalbimo mašiną ar dar kažką vietoj to puodo biggrin.gif Plius tokiu atveju tilptų ir kriauklė ir skalbimo mašina, ir dar spintelė virš jos.
Atsakyti
Firma Ravak siūlo labai faina vonia, virš kurios yra praustuvas, labai sutaupo vietą ir man atrodo jums labai tiktu toks variantas.
Atsakyti
[quote=ejagela,2014 04 23, 16:10]
Vistik noriu iš aš pasiklausti kitų protingų nuomonių smile.gif Kitos akys tikrai kitaip mato. Turim mažytę vonią 180x150cm. Dabar yra kaip greitai nupiešiau.
user posted image

Mes dareme pakabinama tualeta, tikrai padaugejo vietos kambaryje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@gi: 28 balandžio 2014 - 14:18
QUOTE(svetakuzm @ 2014 04 26, 20:31)
Firma Ravak siūlo labai faina vonia, virš kurios yra praustuvas, labai sutaupo vietą ir man atrodo jums labai tiktu toks variantas.

Žinau ką turit omenyje, bet man tas variantas atrodo fainas tik nuotraukoje.. O realybėje yra nepatogu stovėti kampu, ir dar praustuvė nedidelė. Geriausia yra atskira didelė praustuvė su normaliu priėjimu, ir toje vonioje, kad ir maža ji - yra jai vietos.
Atsakyti
QUOTE(svetakuzm @ 2014 04 26, 21:31)

Apžiūrėjau "gyvai" Urmo bazėse. Tai tikrai foto atrodo jaukiai, o iš arti - maža ir toks įspūdis, kad joje būtum susispaudęs, kojas sukryžiavęs, o stambesnis vyras išvis manau sunkiai rastų patogią padėtį.. Bet gal kas turi pasistatęs ir gali pasidalint patirtim? Nes mes abu 90+kg, tai vietos užimam nemažai.
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2014 04 29, 10:29)
Apžiūrėjau "gyvai" Urmo bazėse. Tai tikrai foto atrodo jaukiai, o iš arti - maža ir toks įspūdis, kad joje būtum susispaudęs, kojas sukryžiavęs, o stambesnis vyras išvis manau sunkiai rastų patogią padėtį.. Bet gal kas turi pasistatęs ir gali pasidalint patirtim? Nes mes abu 90+kg, tai vietos užimam nemažai.

drinks_cheers.gif
Tevams perdarinejom vonią, tai irgi mąstėm apie Ravak. Kataloge ji atrodo gerai, gražu. Salone - taip pat patraukliai. Bet kadangi tėvai mama virš 80 kg, tėvas 100 kg, tai nesirinkom. Viena - plastikinė vonia - tėvai nenorėjo tokios. Kita - vis dėlto mažai vietos. Jei sėdi vonioje žiūrėk nesitrenk į praustuvą. O ir praustuvas nėra patogus - bent jau man susidarė įspūdis, kad reikia labai pasilenkti. Trečia - brangu. Tėvams atskirai vonia (jie pasirinko vis dėlto ketaus) ir praustuvas su spintele kainavo mažiau.
Jei gyvenčiau viena, be šeimos ir turėčiau mažą vonią, tai gal ir rinkčiausi sau.
Vieni pažįstami mažoje vonioje pasistatė vadinama pusvonę, kriauklę, wc. Dar ant sienos gyvatukas. Skalbiankė netelpa.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 29, 20:44)
drinks_cheers.gif
Tevams perdarinejom vonią, tai irgi mąstėm apie Ravak. Kataloge ji atrodo gerai, gražu. Salone - taip pat patraukliai. Bet kadangi tėvai mama virš 80 kg, tėvas 100 kg, tai nesirinkom. Viena - plastikinė vonia - tėvai nenorėjo tokios. Kita - vis dėlto mažai vietos. Jei sėdi vonioje žiūrėk nesitrenk į praustuvą. O ir praustuvas nėra patogus - bent jau man susidarė įspūdis, kad reikia labai pasilenkti. Trečia - brangu. Tėvams atskirai vonia (jie pasirinko vis dėlto ketaus) ir praustuvas su spintele kainavo mažiau.
Jei gyvenčiau viena, be šeimos ir turėčiau mažą vonią, tai gal ir rinkčiausi sau.
Vieni pažįstami mažoje vonioje pasistatė vadinama pusvonę, kriauklę, wc. Dar ant sienos gyvatukas. Skalbiankė netelpa.

O gal daryti be kriaukles? Cia aisku iprocio reikalas, bet man jinai visai nereikalinga. Rankas galima isplauti ir virs vonios, jei masytuvas patogioje vietoje.
Atsakyti