Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(boikaleo @ 2014 05 02, 11:26)
Sveiki smile.gif nežinau ar "pataikiau į temą" su savo klausimu, bet neradau tinkamesnės temos. Tai jei ką - atsiprašau 4u.gif 
Nusipirkome butuką su tokiu išpalavimu
user posted image
Prioritetas buvo - 3 kambariai (nors ne dideli, bet 3)  smile.gif svetaine su virtuve ~16 kv.m, kiti kambariai ~11 kv.m. Bet dabar MB sugalvojo, kad svetainėje atstumas tarp TV ir sofos yra per mažas (2,7m) - mat svečiams bus nepatogu sėdėti prie stalo ir vaikščioti aplink jį  doh.gif  Taigi jis siūlo perdaryti į 2 kambarius... Sako, jei ką po to vėl perdarysime į 3 kambarius.. Bei, kad vaikas iki kokių 3 metų tikrai miegos tėvų kambarį
user posted image
Aš nelabai palaikau jo mintį... Šio metu vaikų neturime - kada jie bus ir ar bus nežinome, bet norime. Taip pat nežinau kaip ilgai gyvensime bute - kelis metus ar visą gyvenimą  ax.gif
Norėčiau Jūsų patarimo ar verta keisti buto išplanavimą  4u.gif Jei ne, kaip įtikinti MB, kad reikia palikti 3 kambarius... 4u.gif  Taip pat gal turite kitų idėjų kaip galima būtų išspręsti svečių problemą  lotuliukas.gif
Būčiau labai dėkinga  ax.gif

Tikiuosi dabar matysis smile.gif kazkodel nesugebu papildyti savo zinutes unsure.gif

Tai ir mano nuomone, butas turi man patikti ir man jame turi buti patogu... o sveciai tai viena karta per kelis menesius gales ir pakenteti lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boikaleo: 02 gegužės 2014 - 14:34
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 02, 15:32)
Tikiuosi dabar matysis  smile.gif  kazkodel nesugebu papildyti savo zinutes  unsure.gif

Tai ir mano nuomone, butas turi man patikti ir man jame turi buti patogu... o sveciai tai viena karta per kelis menesius gales ir pakenteti  lotuliukas.gif smile.gif

O kiek dabar gaunas atstumas tarp TV ir sofos? Mano akimis labai panasiai gaunas. As palaikau Jus, 3 kambariai yra 3.
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 05 02, 15:03)
O kiek dabar gaunas atstumas tarp TV ir sofos? Mano akimis labai panasiai gaunas. As palaikau Jus, 3 kambariai yra 3.

Pirmu atveju atstumas tarp sienu (kur bus sofa ir TV) 2.7 m. Antru atveju tiksliai nezinau kur bus TV ir sofa, bet mano brezini antram variante atstumas tarp sienu 3.5 m.
Atsakyti
As irgi uz 3 kambarius, planas logiskesnis, racionalesnis. Perdarineti ir tokius esminius pakeitimus daryti du kartus - brangu. Sveciai ir man ne argumentas - kam nepatiks tas lai neina, o ir siaip smagiau kavinej susitikt smile.gif
Atsakyti
Aš nieko prieš svečius neturiu, bet mūsų svečiai susirango patogiai ant minkšto kampo, kas netelpa patupdom ant pagalvės ant grindų , ant pufo. Na pagal amžių. Ir teliką jungiam retai, kai svečių yra, bendrauti juk ateina.
Iš 3 jokiu būdu nedaryčiau 2-jų. Jokiu jokiu. net sakyčiau, kad tai nesąmonė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 02, 12:26)
Sveiki smile.gif nežinau ar "pataikiau į temą" su savo klausimu, bet neradau tinkamesnės temos. Tai jei ką - atsiprašau 4u.gif 
Nusipirkome butuką su tokiu išpalavimu
user posted image
Prioritetas buvo - 3 kambariai (nors ne dideli, bet 3)  smile.gif svetaine su virtuve ~16 kv.m, kiti kambariai ~11 kv.m. Bet dabar MB sugalvojo, kad svetainėje atstumas tarp TV ir sofos yra per mažas (2,7m) - mat svečiams bus nepatogu sėdėti prie stalo ir vaikščioti aplink jį  doh.gif  Taigi jis siūlo perdaryti į 2 kambarius... Sako, jei ką po to vėl perdarysime į 3 kambarius.. Bei, kad vaikas iki kokių 3 metų tikrai miegos tėvų kambarį
user posted image
Aš nelabai palaikau jo mintį... Šio metu vaikų neturime - kada jie bus ir ar bus nežinome, bet norime. Taip pat nežinau kaip ilgai gyvensime bute - kelis metus ar visą gyvenimą  ax.gif
Norėčiau Jūsų patarimo ar verta keisti buto išplanavimą  4u.gif Jei ne, kaip įtikinti MB, kad reikia palikti 3 kambarius... 4u.gif  Taip pat gal turite kitų idėjų kaip galima būtų išspręsti svečių problemą  lotuliukas.gif
Būčiau labai dėkinga  ax.gif

O kam ta vaika pas save tiek laikyti?Puse metu ir keliauja pas save i kambari.Ir Jums poilsis ir jam paciam geriau.Manoji nuo gimimo atskirai miega ir viskas tvarkoj.
O sveciu problema paciu sveciu reikalas.Jie gi su Jumis negyvena.Taip kad i juos orentuotis tikrai neverta.O tiems kuriems neoatinka susitikite kavineje.As asmeniskai isplanavimo nekeisciau arba iskarto buciau pirkusi kad nereiketu perdaryti.
Atsakyti
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 02, 14:32)
Tikiuosi dabar matysis  smile.gif  kazkodel nesugebu papildyti savo zinutes  unsure.gif

kažkoks matytas vaizdas smile.gif tikrai idomu... o gyvenam ne dėl svečių
Atsakyti

antrame, jau perdarytam varijante net TV blogoj vietoj, gi nuo langu kris sviesa, tai ji ziurint reikes uzuolaidas uzsitraukt. Tikrai neperdarinekit, ne del sveciu gi buta pirkot.
Atsakyti
Dekui visiems uz pasisakymus 4u.gif kolkas liekam prie 3kambariu varianto thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, paprašysiu jūsų visų pagalbos, kaip geriausiai išplanuoti ir išnaudoti erdvę:
reikia: dušo kabinos, skalbimo mašinos, prausyklės (galvojau apie pailgą akmens masės), spintelių (pakabinamų gal ne). yra galimybe griauti sieną tarp tualeto ir vonios, storis sienos apie 5 cm..
user posted image
Atsakyti

Tai ir mano nuomone, butas turi man patikti ir man jame turi buti patogu... o sveciai tai viena karta per kelis menesius gales ir pakenteti  lotuliukas.gif smile.gif

Man natūraliai kyla keli klausimai, į kuriuos atsakykite sau. Ką darysite su trečiu kambariu? Ar jis dabar reikalingas, kol nėra vaikų? Ar būtų patogiau/smagiau turėti didesnę gyvenamąją erdvę, ar visgi reikalingas tas atskiras kambarys kažkokiai veiklai? Kaip mėgstate leisti laiką, kokių erdvių tam reikia? Bendros erdvės žmonėms suteikia daugiau progų bendrauti ir būti kartu, atskiros - pailsėti vieniems nuo kitų.

Norisi, kad namai būtų pritaikyti ten gyvenantiems žmonėms, o ne žmonės taikytųsi pagal namus. blush2.gif

Smagaus įsikūrimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ejagela @ 2014 05 02, 08:03)
user posted image
user posted image
(Foto  singridos25)

Dar voniai galimas variantas palikti vonios angą durims, o tualeto duris užtaisyti. Tada kairėje turėsite vonią per visą sienos ilgį, priešais kriauklę, o dešinėje skalbyklę, plius tualeta įstatytą pvz. įstrižai į dešinį viršutinį kampą. Spinteles pastatyti galima po kriaukle, pakabinti virš tualeto ar skalbyklės (jei šoninis pakrovimas).
Atsakyti
Planuojuosi dabar sau vonios kambarį ir toks klausimas iškilo - ar galima džiovyklę statyti ant skalbyklės, jei ji plonesnė už džiovyklę? Arba gal galima skalbyklę ant džiovyklės kelti? Tik į nugarinę sieną nelabai išeitų tvirtinimų kabinti, ji bus iš gipskartonio...
Atsakyti